Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Auro gratuluje!!!
Robotka kolejny raz zaluje ze my wszystkie nie mieszkamy w tym samym miescie bo juz bysmy jechalyno i trzymam kciuki!!! Ja czasem nie czuje Baski jak sie odwroci i kopie do srodka
czasami mam tak ze nie czuje ale jak sie wpatruje w brzuch to widac ruch. Zobacz moze tez tak masz?
Kwiatku strasznie mi szkoda tego Twojego psiurkaniech sie nie wyglupia i zdrowieje! Ja swoja w czwartek odstawiam do fryzjera i w niedziele zabezpieczam bo to nie ma zartow. A kupuje jej Fypryst i nie miala nawet jednego kleszcza odpukac. A na podlasiu duzo tego patalajstwa
Robotka1, Auro lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Auro gratuluję Córci
Robotka trzymam kciuki, choć z malutką na pewno ok, może przygotowuje się do wyjścia po prostu
Ja dzisiaj wyjątkowo niewyspana, bo Ninka zrobiła sobie w nocy 3 godzinną przerwę w spaniu, a ja nie potrafiłam zasnąć wiedząc, że ona nie śpi.Auro lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w skończonym 38 tygodniu
2 tygodnie i rodzę. I ani dnia dłużej. Zrozumiano?
Widzę, że coś się rozkręca.Idę czytać.
Dziś spałam na raty, ale dzięki temu mam gorący chleb na śniadanie. Pachnie cudnie:) W nocy wstawiłam zaczyn, o 6:00 rozrobiłam ciasto, o 8:00 do pieca, a o 9:00 wyjęłam, co oznaczało ostateczną pobudkę.
Auro, gratuluję córeczki30.03 ładna data:)
Kto następny? Mamy jeszcze wolne miejsca na 31.03Justinka, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya, Eweliśka, lysinka, mf, adk_1989, weronika86, maggie86, Auro lubią tę wiadomość
-
Robotka też opuszczony brzuch już masz,daj znać jak pojechalas na ip
Jak będę na kompie to też zmienię suwaczek,
Ale pospalam dziśjak nigdy cora też jeszcze śpi hihi
Dobra wstaje,jem śniadanie i kompa odpale te suwaczek doprowadze do ładu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obudziłam się ale dalej jestem nieprzytomna i nadaje z łóżka..
Werka mówiłam, że to wina strony z suwaczkami
Auro serdeczne gratulacje! Fajna data wam się trafiłajak dojdziesz do siebie to prosimy o zdjęcie i opis
))
weronika86, Auro lubią tę wiadomość
-
Ja po śniadaniu. Idę ogarnąć pranie i prasowanie.
Wczoraj w nocy wiało niesamowicie. Od kilku dni zimno i pada ze nie chce sie wyjsć z domu.
Ps. Gratulacje dla AUro córeczki Łucji:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:17
Auro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer u mnie to te hooyozy kleszcze jakieś zmutowane. Nawet jak psy zakroplone czy z obrożą i tak potrafią wlezc.
A mój gupek szaleje po krzakach, gania jak wariat, tarza się i zebrał 3 na raz... A jeszcze stan zapalny w uszach mu się zrobił i muszę mu codziennie myć i zakraplac lek... Nosz jak z dzieckiemale w sumie to jest taki mój synuś
-
Robotka trzymam kciuki! Informuj Nas jak się sprawy mają ale Jagoda na pewno jest po prostu leniwa
Pytalyscie co u Bambi - dziś się kładzie do szpitala. Jak się ogarnie z przyjęciem itd to na pewno się odezwie do nas
Murraya no i jak tam? Rozkręca się? -
Dziewczyny rodze dzisiaj! Trzymajcie kciur bo się zestresowalam
KasiaKwiatek, Fasia, Anka1501, Murraya, Agusiek89, Rudzia, MartaAlvi, Eweliśka, Aguś86, Justinka, Militta110816, Gosha, iwonka1077, lysinka, mf, adk_1989, haneczka, weronika86, shimmer_lip, Angela89, Ida, Lwica, maggie86, Nadzieja84, liwi, Jaga, Ulka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny rodze dzisiaj! Trzymajcie kciur bo się zestresowalam
Żartuję GO GO MAMUTKA PODWÓJNIE!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:23
Ewelcia, Fasia, Justinka, weronika86, shimmer_lip lubią tę wiadomość