Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i tym sposobem KasiaK się umyła od porodu na 4000
statystyki będą wyrównane przez Ewelcię
Powodzenia kochana, bądź dzielna!
Gratuluję kolejnej Mamci!!!
Ja też już chcę być po wszystkim!
Robotka daj znać jak po IP,
Murraya może Ty z wizją porodu dziś lub jutro?tak czy inaczej - powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 10:26
Ewelcia, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Jadlam sniadanie więc musimy poczekać. Planują ok 15:00 mnie kroic. Podpisałam jiz zgode, mam pobrane badania i teraz czekam...
No wlaśnie Kwiatek mialam pisac czy obstawilas totka?
Jej jestem w takim szoku że nie myślę realnie.....KasiaKwiatek, Murraya, Aguś86, Justinka, lysinka, haneczka, weronika86, shimmer_lip, Ida, maggie86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Auro gratulacje córeczki!!
Ewelcia trzymam mocno kciuki za Ciebie i ChłopcówAle Ci zrobili niespodziewajkę!
Robotka trzymam kciuki i czekam na wieści, same dobre oczywiście
U mnie kolejna koszmrna noc z pobudkami co pół godziny. A to siku, a to zmiana boku a to cholernie okresowy ból nie do zniesieniaBleee Dobrze, że chociaż pies mnie rano nie budzi i mogę odespać trochę.
U mnie kuźwa nadupia deszcz ze śniegiem albo nawet sam śnieg!! Co to ma być?!Jakieś ogromne płaty lecą ;(Auro lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Hey.
Witam wszystkie!
Współczuję bezsenności i tych bóliale widzę że nikogo nie oszczędza
U mnie prawie po staremu.
Bo jest coś nowego..
Godzinę temu obudził mnie ból brzucha jak na miesiączkę..
Wstałam z łóżka po 10 min a tu czuje ze coś spływa..w łazience sprawdziłam że to mleczna wydzielona rzadka chociaż troszkę też zaciągnięta jak sos,dość tego by majtki zmoczyc, ale nie przelać -chyba wczoraj Fasia lub Robotka miała taki przypadek.
Teraz leżę i dalej czuje że ciurkiem się wydostaje? Czyżby czop śluzowy?
Ból brzucha troszkę zelżal po zrobieniu siusiu, ale dalej pobolewa.
Brzuszek troszkę twardawy, ale nieskurczowy,teraz młody oszczędny w ruchach, chyba śpi. Sprawdziłam to, tak na pewno śpi, bo jak przerzuce się na prawy bok to awanturę robi
Wczoraj mnie nieźle przegonilo na dwójce.. coś ewidentnie się dzieje..
Ooo:) Ja wczoraj o tym pisałam. Wczoraj 2 razy mnie tak zalało. W nocy dziś miałam cały czas bóle miesiączkowe właściwie do teraz, ale tak krótko z przerwami, dość regularnie. Z tym, że nie jest to bardzo bolesne. I znów z rana jak wstałam to się takie coś polało ze mnie i piżamę miałam mokrą. Przeczuwam, że to zapowiedź "czegoś", ale boję się zapeszać, bo tak bardzo bym chciała.Skąd to się leje? Czopa nie widziałam... Mogłam przeoczyć?
-
Jeju śniadanie jadłam, a tu tyle się dzieje
Auro gratuluje córeczki.
Ewelcia trzymam kciukiKtory teraz masz dokladnie tydzien i dzień?
Murraya może na Ciebie już czas co?
Robotka daj znać co na IP. Pewnie Jagoda jest leniwa w okresie okołoporodowym. Mój już też się zrobił leniwy i czuję go rzadziej i mniej intensywnie.Murraya, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia - trzymam mocno kciuki za Waszą trójeczkę! będzie dobrze!
A mnie od wczoraj boli mega głowana dodatek mam spuchnięte stopy
w sumie od weekendu się utrzymuje... najgorzej jest wieczorem, ech do tego mnie mdli i spać bym tylko mogła, a tu nie bardzo się da
-
haneczka wrote:Druga Amy
Wypraszam sobiechwile później wyjaśnilam dlaczego wciąż jestem nie spakowana - 4 razy byłam już w szpitalu wiec jak mam się spakować? Wy sobie czekacie tylko na dzień porodu ze spakowana torba, a ja tam co chwile jestem, a rzeczy typu koszula, szlafrok od trzeba po takim pobycie wyprać
weronika86 lubi tę wiadomość