Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mf, mi dziś poleciało właśnie jak wstałam z łóżka. Wczoraj 2 razy też na stojąco. Więc to nie muszą być wody. Nie napalam się, bo nie lubię rozczarowań.
W każdym razie mam identycznie jak Murraya i czekam na wieści z IP. Oczywiście nie moje wieści
Takie tam pójście na łatwiznę.
mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
Zapis ktg prawidłowy. Dwa razy się poplakalam że stresu a moje ciśnienie skoczylo do nieba.
Siedzę z poczekalni na doktora dsmam bo akurat trafiłam na dyżur mojego:)
Mam w ręce skierowanie do szpitala na obserwacje ale chce zapytać czy to konieczne.
Dzięki kochane z wsparcie:*
Ewela trzymam kciuki za twinsy:)
Dam znać potem czy zostaje i jaka decyzjashimmer_lip, iwonka1077, Fasia, Murraya, lysinka, Agusiek89, Eweliśka, Justinka, MartaAlvi, Malenq, maggie86, Aguś86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia trzymam kciuki kochana!!!
Fasia ja też jeszcze się nie spakowałamale kto wie, może dziś???
Farba na głowie, jeszcze hennę na brwi i rzęsy sobie wymyśliłam, wieczorem przychodzi pani od stópek, jeszcze ta torba i bym mogła rodzić
Kwiatku mój piesek to jest księżniczka więc po krzakach nie latawyjątek to jest wieś, tam w nią wstępuje jakiś szatan i jak jest bielusia tak najpierw lata po rosie potem w piach się kładzie a potem starym zwyczajem w pościel
prześcieradła pierzemy średnio co trzy dni bo siostra też ma taki model
Murraya, tyż trzymamKasiaKwiatek, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
no na chwile was zostawic a tu takie sensacyje!!!!
robotka kochanie trzymam kciuki! na pewno wszystko ok!
murraya trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo!
kasiak a u ciebie trzymam zeby sie nie rozkrecilo u coreczki!
ewelcia!!!!!!aaa beda dwie kruszynkimnie rowniez zdjecia blizniat rozczulaja na maksa
u mnie maka mocno nadaktywna dzisiajczuje sie super, mam extra humora, slonko swiecilo ale sie zesralo..wieje bardzo az leb urywa!
mam ochote na schab z koscia z piekarnika na dzisiejszy oniadzior
zapomnialam o czyms? pewnie tak
aa fasia mialas racje z suwakami juz ci ja przyznalam kilka stron wstecz
jestem ciekawa jak tam rudzia! ma 2 dni do terminu jak dobrze pamietam a jakos cicho..KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Jaga, Kasia współczuję przeżyć ze starszymi dziećmi. Zaczynam myśleć jak to będzie całe życie się o kogoś martwić. Czasami nie dociera do mnie, że będę miała dziecko. Chyba uwierzę, jak mi go dadzą na ręce dopiero:)
Robotka, daj znać co u Twojego śpioszka. Też miewałam takie dni, że się mały praktycznie nie ruszał, ale lepiej dmuchać na zimne. Brzuszek masz ślicznościowy.
Łysinka, Twój brzuszek też piękny, porcelanowy.No i gratki skończonego 38 tyg jak u mnie:)
Malinka, gratulacje! W ostatecznym rozrachunku masz jeszcze maksymalnie 7 dni relaksu. Potem się zacznie
KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila ja nie wiem kto wystawia zwolnienie na opiekę nie pomogę bo nigdy czegoś takiego nie brałam.
Co do szyjki to te 5cm kurde raczej nie możliwe...przecież się nie wydłużyła, może pomiar wcześniej było niedokładny...w sumie 4.5 a 5 to mala różnica, możliwy błąd w pomiarze.
Ja nie wiem jakie znaczenie i następstwa będzie miało to skrócenie u mnie...może żadne i będę czekać dalej 3 tygodnie
Tak czy siak kuje i pobolewa mnie już często w szyjce, Miki pracuje nad wyjściem. -
Fasia wrote:A u mnie było tak pięknie, dwójka co drugi dzień, a teraz znowu zastój..
a teraz też się coś zepsuło
Robotka to cudnie, że wszystko oka szpital to myślę, że na tym etapie każdemu proponują. Taką mam nadzieję, że nie będziesz musiała zostać.
-
a ja sie zastanawiam czy nie whciagnac tych 300f na ten projektor dla meza
moze jakby dobrze przemieszal to by cos ruszylo? chociaz 2 minutki to za dlugo to on nie pomiesza hehehej
Fasia, Murraya, lysinka, Justinka, KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
mf mi sie tez wydaje ze moga juz potrzymac do rozwiazania wiec sie nie dziwie ze robotka nie chce zostac..w sumie ma jeszcze rowny tydzien do terminu a z tego co pamietam to jej pierwsze dzidzi wyskoczylo tak jak u mnie 5 dnimpo terminie...
gosha wspolczuje! co orzy takim maluchu uzywacbw takim wypadku? wode morska i gruche?