Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Fasia, bo Ty już jesteś stałym bywalcem, więc i tak wiedzą, że wrócisz
Haha no mozliwejak bylam po wypis to jak mowilam do widzenia to polozne do mnie ze do zobaczenia :
haneczka, weronika86, iwonka1077, Murraya, maggie86, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
normalna dziwka z monego meza
hahahaha mezowi powiedzialam co napisalam wam a on na to POWIEDZ DZIEWCZYNOM ZE JAK CHCA TO MOGE ZDJECIE WYSLAC I SAME OCENIA CZY WARTY JEST TYCH 300F HEHEHEHEH
haneczka, lysinka, Fasia, iwonka1077, Murraya, Justinka, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Gosha, Anka1501, maggie86, Agusiek89, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Strona 4000,wow faktycznie.
Ja jak patrzę na mój suwaczek to na śmiech mi się zbiera, kalkulator pokazuje dzień porodu a mój synuś ma w nosie kalkulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:50
haneczka, weronika86, Murraya, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Gosha, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dobra Laski skoro jutro kwiecień, tak bardzo przeze mnie wyczekiwany to czas się przygotować na ewentualne rozpakowanie
ide farbowac wlosy i walczyć z bozena i nogami. Jak nie umre przy tym to wrócę
weronika86, haneczka, shimmer_lip, KasiaKwiatek, maggie86, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobra Laski skoro jutro kwiecień, tak bardzo przeze mnie wyczekiwany to czas się przygotować na ewentualne rozpakowanie
ide farbowac wlosy i walczyć z bozena i nogami. Jak nie umre przy tym to wrócę
Fasia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Trzymajcie kciuki bo dziś mamy cesarkę. Odcięli mnie od internetu więc nie mogłam pisać ale dziś muszę Was prosić o kciuki więc pożyczyłam tel od sąsiadki. Dam znać po. Modlę się o małego bo zanim się doczekałam to przepływy są już niepokojące
Angela89, MartaAlvi, Justinka, Fasia, haneczka, Murraya, KasiaKwiatek, Gosha, Ida, Anka1501, maggie86, Aguś86, Agusiek89, weronika86, lysinka, Militta110816, Nadzieja84, Jaga, Ulka84, liwi lubią tę wiadomość