Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shimmer no ja juz u wielu gin byłam ale teraz chodzę do przychodni przyszpitalnej 2 razy w tygodniu, to jest poza normalnymi wizytami prowadzenia ciąży. A wizytę normalna mam na 7.04 u ginekolog która prowadziła mi ciążę od początku. To są takie równolegle wizyty
-
Fasia wrote:Moj tez leniwy. W ogole zastanawiam sie o co chodzi, bo tak: dziecko sie bardziej leniwie rusza, nie czuje juz parcia na pęcherz, nie kluje mnie w szyjce jak sie Julo rusza no i znowu mam zgage :>
Jakieś propozycje?
Urodzićmf, Bambi85, Fasia, maggie86, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
co do wlosow to ja sama bez chemi schodzilam z koloru az 3 lata..ale w koncu! mam moj blond! ja mam takie naturalne oasemka na swoich wlosach, najladniej bedzie wygladac w lecie jam lekko rozjasnieja
ale fakt odrostow nie ma
i wlosy szybciej rosna, juz po pas
maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Urodzić
Jeszcze z tydzien poczekam
W każdym razie wszystko co napisalam nie pasuje do konca ciazy, ho wtedy dziecko jest nizej wiec napiera na pęcherz i wtedy znika zgaga, a ja mam na odwrótweronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:co do wlosow to ja sama bez chemi schodzilam z koloru az 3 lata..ale w koncu! mam moj blond! ja mam takie naturalne oasemka na swoich wlosach, najladniej bedzie wygladac w lecie jam lekko rozjasnieja
ale fakt odrostow nie ma
-
Fasia wrote:Haneczka mi sie wydaje, ze to nie o myslenie chodzi tylko o brak czasu. Tzn w moim przypadku tak jest. Maz w tygodniu wraca po 22. Ale za to teraz w niedziele bylismy w knajpie na kawie i ciachu, a pozniej we wloskiej restauracji na pysznym obiadku
Ciezko tak codziennie bywac w knajpach jak sie pracuje chociażby do 17 czy tam 18.. tak mi sie wydaje
No taak, mój też albo zagoniony do roboty przeze mnie, albo w pracy biedny.Ale raz mógłby mi się przeciwstawić i zabrać mnie do knajpy
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:co do wlosow to ja sama bez chemi schodzilam z koloru az 3 lata..ale w koncu! mam moj blond! ja mam takie naturalne oasemka na swoich wlosach, najladniej bedzie wygladac w lecie jam lekko rozjasnieja
ale fakt odrostow nie ma
werka tu masz piekne wlosy swoje podziwiam ze nie farbujesz ich to dobrze .
-
Krysti wrote:Mi w lato jasnieją od slonca
werka tu masz piekne wlosy swoje podziwiam ze nie farbujesz ich to dobrze .
Krysti, Gosha lubią tę wiadomość