Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kluska trzymam kciuki
będzie dobrze, już niedługo będziesz tulić swojego bobaska
Bambi zazdroszczę, dajesz mi nadzieję
Ja musiałam jechać kupić krem do sutków, bo mąż stwierdził, że muszę się smarowaćkazał się pakować do samochodu i mam kupiony nowy, bo poprzedni zaginął
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
bambi super ze sie odezwalas! pewnie dziewczyny cie bombardowaly smsami hehehe
ania i co jest lekarz?
dobrze ze wiemy tez co u rudzi..juz na bank porod za pasem skoro zle sie czuje, ma gorsze dni a termin ma na pojutrze. bambi twoj cel na 8ego kwietnia pokrywa sie z moim termjnem...chociaz nie powiem chcialabym juz kolo 5ego byc dzidzia w domuale jesli sie nie ruszy to pego wizyta w szoiatlu i tu moge sama zdecydowac czy chce wywolywac od razu...wlasnie sie doinformowalam
nawet taki powod jak urlop meza moze dac zielone swiatlo na indukcje, chociaz z calego serca marze zeby zaczelo sie regularnie...
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Dwie godziny pozniej - wlosy zafarbowane i nie sa zielone
nogi, paszki i bozena gladziutkie bez rozlewu krwi
Uzylam pierwszy raz masci na sutki lansinoh - mysle sobie, rany jaka mala tubka, toz to mi starczyna pięć użyć i kooniec. A to takie geste ze na spokojnie moge sie smarować)
Angela89, Aguś86, weronika86, maggie86, haneczka, KasiaKwiatek, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Anka doczekasz sie soboty, pewnie jestes tym wszystkim zmeczona ale bedzie juz maz i nie bedziesz sie martwic o opieke nad synkiem
Bambi ja to czulam!!! Serio!! Czulam, ze Leon zrobi Ci psikusa!! Nie pisalam tego bo byscie mnie zjechaly, ze jest na to za duzy ale ja to czulam!! Serio nie czulas przekrecania? To jest niesamowite
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:57
Fasia, weronika86, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
anka masakra..szkoda slow....moim skromnym zdaniem doczekasz meza
faska gratuluje braku rozlewu krwija bede chyba na suchl golona jak sie zacznie hehe zapomina mi sie
przez te newsy na forum chyba sama sie nakrecilam bo mam skurcze..juz takie mialam, tylko klucia szyjki doszly..pewnie znow sie uspokoi... a jeszcze do pracki whjezdzam o 15.00 a wracam najpozniej o 19.30 dobrze ze mamy dobra znajoma klientke wiec jak cos to sie nie martwie ze bedzie wstyd heheh -
Bambi85 wrote:No nic Lali kompletnie nic. Jakas nieczula jestem Hih. Tez mi to przeszło przez mysl ale jak w piątek był miednicowy to uznalam ze tak zostanie :p.
ja nawet nie mysle o soaniu z mala w lozku bo sie boje wlasnie przez ten sen!
-
Bambi bardzo sie ciesze, ze wrocilas do domu i, ze jest szansa ze Święta tez spędzisz we własnych czterech ścianach
)
To teraz zobaczymy ile damy rade w dwu pakuBambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi cudnie
czyli i Rudzia i Ty i ja rodzimy po Bożemu
A ja mam jajekurwacznicę na głowiei dawno mnie nic aż tak nie rozbawiło
wiekurwadziałam, że tak będzie
ta henna mi źle wyszła już dwa tygodnie temu a jak mnie chłop farbował to jeszcze se zażartował, że kurczaczka z ciebie zrobię na święta
trochę się poratowałam jodyną, może do końca tygodnia nie będzie źle
Anka to już będzie trzeci gin czy mi się coś miesza?Bambi85, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Ale jesteście grzeczne
u mnie wszystko poprasowane, dzisiaj nawet nie było tak źle...nawet tetry się łatwo prasowały - może te kolorowe jakiś inny materiał mają, że łatwiej idą??
Mojego Dziecka nie rozruszały krówki... przeciągnęła się kilka razy i olała sprawę... ja już nie wiem co z nią nie halo...za to strasznie lubi wszystko co ostre
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja też dziś prasowalam. Mama mi kupila jeszcze kilka ciuszków i siła rzeczy musiałam je wyprać i wyprasowac.
Mf no mój na drozdzowke zareagował dwoma wypchnieciami dupki i koniec. Wczoraj wieczorem trochę bardziej się ruszał, w nocy dość mocno spalam to nie wiem, a od rana leniwie. -
Moj tez leniwy. W ogole zastanawiam sie o co chodzi, bo tak: dziecko sie bardziej leniwie rusza, nie czuje juz parcia na pęcherz, nie kluje mnie w szyjce jak sie Julo rusza no i znowu mam zgage :>
Jakieś propozycje?