Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A Krysti się ciągle po knajpach rozbija
żeby mnie tak ktoś zabierał ciągle gdzieś, żebym nie musiała gotować. Chyba wyemigruję
Bo w Polszy to jakieś takie inne jest myślenie facetówWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:19
maggie86, weronika86, Krysti, Aguś86, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Haneczka mi sie wydaje, ze to nie o myslenie chodzi tylko o brak czasu. Tzn w moim przypadku tak jest. Maz w tygodniu wraca po 22. Ale za to teraz w niedziele bylismy w knajpie na kawie i ciachu, a pozniej we wloskiej restauracji na pysznym obiadku
Ciezko tak codziennie bywac w knajpach jak sie pracuje chociażby do 17 czy tam 18.. tak mi sie wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 14:25
weronika86, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:A Krysti się ciągle po knajpach rozbija
żeby mnie tak ktoś zabierał ciągle gdzieś, żebym nie musiała gotować. Chyba wyemigruję
Bo w Polszy to jakieś takie inne jest myślenie facetówmoj to kanapowiec
do restaurancji ? tak chyba na wynos heheje
Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Haneczka mi sie wydaje, ze to nie o myslenie chodzi tylko o brak czasu. Tzn w moim przypadku tak jest. Maz w tygodniu wraca po 22. Ale za to teraz w niedziele bylismy w knajpie na kawie i ciachu, a pozniej we wloskiej restauracji na pysznym obiadku
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:A Krysti się ciągle po knajpach rozbija
Bo w Polszy to jakieś takie inne jest myślenie facetówrobote ci zalatwie i twojemu
:* zapraszam w odwiedziny moze wam się tu spodoba
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Ja też schodziłam z blondu w ciąży, pod koniec ciachnęłam konkretnie i jestem już naturalna,szatynka:)
nie niszczy się wlosow ja chcem do równa do ramion nie dluzsze .
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Fasia - no ja w nocy zgagi nie miałam, ale dzisiaj rano miałam po wodzie nawet... od kilku dni mnie męczy... a już jakiś czas był spokój...
No wlasnie, dziwne to. Niby dzieci sa juz nizej wiec zgagi nie powinno byc a jest..