Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:A ja tu mieszkanie dla kogo wykańczam? ;P Ale niewykluczone, że na wakaje Ci się kiedyś zwalę z rodzinką
w takim miescie mieszkam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/763e152372e0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:06
KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:siwych tak wczesnie?
już ze dwa lata je mam i jest ich coraz więcej
ale po 1 wolę być siwa niż łysa
a po 2 moje blond są cieniutkie i delikatne jak u dziecka a te siwe są ze dwa razy grubsze i cały czas się śmieję, że jeśli tak ma być to ja mogę być całkowicie siwa
w końcu będę miała szopę na głowie
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulka84 wrote:a ja jutro do fryzjera na farbowanie
też wcześniej farbowałam na jasny blond, ale teraz ide bardziej w naturę
na dzielni trzeba będzie z wózkiem się lansować nie?
Fasia, weronika86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Shimmer ja tez mam wrazenie ze te moje siwulce sa jakies grube. W sumie fajniem bo reszta wlosow to cienkie piorka
ja swoje siwe zauważyłam teraz w ciazy, mam je na skroniach. Niestety teraz ciagle wiaze wlosy w kitke wiec widac jak mi sie skronia srebrza..
-
Anka1501 wrote:No tak, ból w pachwinach jest i w szyjce aż mnie chwilami paraliżuje ale zgagi w żaden sposób się nie mogę pozbyć.
pytam bo myslalam, ze moze mi tez dziecko scjodzi nizej do kanalu ale poza zgaga minelo mi parcie na pecherz i uczucie gdy stoje jakby mi dziecko mialo wypasc. Wszystko przeszlo jak tylko mi szew zdjeli.. dziwne.. -
Fasia wrote:Shimmer ja tez mam wrazenie ze te moje siwulce sa jakies grube. W sumie fajniem bo reszta wlosow to cienkie piorka
ja swoje siwe zauważyłam teraz w ciazy, mam je na skroniach. Niestety teraz ciagle wiaze wlosy w kitke wiec widac jak mi sie skronia srebrza..
jestem ciekawa dlaczego..
co do zgagi to tez moge policzyc na palcach jednej reki...pecherz? wstaje 2 razy w nocy od 20tc ale dzisiejsza noc przebila wszystko! 7 razy i to z mega pelnym pecherzem! ale brzuch na bank nie zeszedl nizej