Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no slicznie przybrala!!! na cycu?liwi wrote:Hej.
Ewelina, Kluska trzymam kciuki.
My dziś byliśmy szew zdjąć a że bylismy z dzieckiem bo nie mam jej z kim zostawić to nas położna wychaczyła i mówi że odrazu ją poważy i będe miała z głowy wizyte. Nikogo nie było w przychodni więc jeszcze doktor ją zbadał, popatrzył na bioderka, posluchał serduszka i wszytsko ok.
Mała przy wipisie w czwartek miała 2900 a dziś 3250 więc podobno ładnie przybrała. Pytałam doktora o to budzenie co trzy godziny na jedzenie i powiedział zeby nie budzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plakalo biedactwo bo nie wygodnie jej bylo czy ta przychodnia tak zadzialala? zazdroszcze ze masz juz malutka w domu..jak tam u was wogole?hwesta wrote:Liwi ja mam pojutrze zdjęcie szwów, w co ubierasz mała na wyjście takie jak np do przychodni? Ja mam problem bo wszystkie kombinezony za duże na nia
i strasznie płakała jak wracaliśmy w niedziele -
Murraya trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo i zebys do polnocy urodzila! Bedzie marzec!
))
Liwi jak ladnie przybrała
)
Moze macie racje, ze teraz mam tam jakos wiecej miejsca na zasadzie ze nie jest sztywno tylko elastycznie. Fajnie
mf lubi tę wiadomość
-
ja robiemidentycznie!! zasada pierwszej pomocy! mocniejszy kwas zbijamy lzejszym..lekki kwas zasada! zalamietajcie! ja uzywam jak mleko nie podziala od razumaggie86 wrote:Na zgagę moja mama pije szklanke wody z łyżką octu jabłkowego.
Murraya informuj, będziemy wspierały:)
maggie86 lubi tę wiadomość
-
poproszę o update która rodzi??weronika86 wrote:a jeszcze kilka wiadomosci wstecz ze moze murraya jeszcze dzisiaj urodzi
wiec moze beda 4 dzieciaczki dzisiaj
3 na pewno 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:38
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Jeszcze czekamy... Póki co kroploweczka...
mf, Aguś86, haneczka, Fasia, Justinka, malinka1984, maggie86, shimmer_lip, Agusiek89, MartaAlvi, Lali, Angela89, KasiaKwiatek, adk_1989, Eweliśka, Krysti, lysinka, Gosha, iwonka1077, Nadzieja84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Nie odzywalam się ale podczytuje Dzięki za pamięćiwonka1077 wrote:Ciekawe co u Robotki?????????
I asica dawno nie pisala??????????? kto tam jeszcze do meldunku?????
Gratuluję wszystkim Szczęśliwym mamusiom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:57
maggie86, Fasia, Gosha, iwonka1077, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Czerwone? Nie szalej, jadę z Tobą