Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Hej.
Ewelina, Kluska trzymam kciuki.
My dziś byliśmy szew zdjąć a że bylismy z dzieckiem bo nie mam jej z kim zostawić to nas położna wychaczyła i mówi że odrazu ją poważy i będe miała z głowy wizyte. Nikogo nie było w przychodni więc jeszcze doktor ją zbadał, popatrzył na bioderka, posluchał serduszka i wszytsko ok.
Mała przy wipisie w czwartek miała 2900 a dziś 3250 więc podobno ładnie przybrała. Pytałam doktora o to budzenie co trzy godziny na jedzenie i powiedział zeby nie budzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Liwi ja mam pojutrze zdjęcie szwów, w co ubierasz mała na wyjście takie jak np do przychodni? Ja mam problem bo wszystkie kombinezony za duże na nia
i strasznie płakała jak wracaliśmy w niedziele
-
Murraya trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo i zebys do polnocy urodzila! Bedzie marzec!
))
Liwi jak ladnie przybrała)
Moze macie racje, ze teraz mam tam jakos wiecej miejsca na zasadzie ze nie jest sztywno tylko elastycznie. Fajniemf lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Na zgagę moja mama pije szklanke wody z łyżką octu jabłkowego.
Murraya informuj, będziemy wspierały:)maggie86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a jeszcze kilka wiadomosci wstecz ze moze murraya jeszcze dzisiaj urodzi
wiec moze beda 4 dzieciaczki dzisiaj
3 na pewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:38
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Jeszcze czekamy... Póki co kroploweczka...
mf, Aguś86, haneczka, Fasia, Justinka, malinka1984, maggie86, shimmer_lip, Agusiek89, MartaAlvi, Lali, Angela89, KasiaKwiatek, adk_1989, Eweliśka, Krysti, lysinka, Gosha, iwonka1077, Nadzieja84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Ciekawe co u Robotki?????????
I asica dawno nie pisala??????????? kto tam jeszcze do meldunku?????
Gratuluję wszystkim Szczęśliwym mamusiom.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:57
maggie86, Fasia, Gosha, iwonka1077, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość