Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:pytam bo myslalam, ze moze mi tez dziecko scjodzi nizej do kanalu ale poza zgaga minelo mi parcie na pecherz i uczucie gdy stoje jakby mi dziecko mialo wypasc. Wszystko przeszlo jak tylko mi szew zdjeli.. dziwne..
-
nick nieaktualny
-
Werka pierwszy raz szlam teraz do szpitala z mysla, ze jak zdejma szew to urodze i wyjde juz z Julkiem, a tu dupa, czuje sie lepiej niz ze szwem haha
w nocy wstaje siku ok 2--3 razy ale tez bardzo duzo pije wieczorem i noca rowniez.
Anka myslisz, ze teraz jakby zrobiło sie tam wiecej miejsca stad brak parcia, ucisku itd? Cos w tym moze i jestweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Fasia, ja już byłam raz tak zdesperowana zgagą, że zjadłam sodę oczyszczoną
hahaha Pomogło, ale nie polecam
Bo soda bardzo pomaga. Na mojego meza tylko to dziala. Raz mi dal - porzygalam siezostane przy mleku
haneczka lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ula mnie kusilo by isc do fryzjera bo ja osobiscie lubie experymentowac
ale nie ide
u mnie łatwiej podjąć decyzję o farbowaniu bo mają fryzjerką jest kumpelajak mi się nie podoba to mogę pomarudzić ;P
Lali, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Hej.
Ewelina, Kluska trzymam kciuki.
My dziś byliśmy szew zdjąć a że bylismy z dzieckiem bo nie mam jej z kim zostawić to nas położna wychaczyła i mówi że odrazu ją poważy i będe miała z głowy wizyte. Nikogo nie było w przychodni więc jeszcze doktor ją zbadał, popatrzył na bioderka, posluchał serduszka i wszytsko ok.
Mała przy wipisie w czwartek miała 2900 a dziś 3250 więc podobno ładnie przybrała. Pytałam doktora o to budzenie co trzy godziny na jedzenie i powiedział zeby nie budzić.
Fasia, Anka1501, haneczka, Aguś86, weronika86, maggie86, Justinka, shimmer_lip, sylvia007, lysinka, Gosha, iwonka1077, Nadzieja84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:28
Anka1501, Aguś86, weronika86, haneczka, Fasia, Militta110816, adk_1989, Lali, Justinka, Agusiek89, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Angela89, lysinka, liwi, Gosha, iwonka1077, Nadzieja84, Robotka1, NY, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Werka pierwszy raz szlam teraz do szpitala z mysla, ze jak zdejma szew to urodze i wyjde juz z Julkiem, a tu dupa, czuje sie lepiej niz ze szwem haha
w nocy wstaje siku ok 2--3 razy ale tez bardzo duzo pije wieczorem i noca rowniez.
Anka myslisz, ze teraz jakby zrobiło sie tam wiecej miejsca stad brak parcia, ucisku itd? Cos w tym moze i jestFasia lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:A więc tak
Godzinę temu patrze a wkładka o lekkim zabarwieniu erotycznym, skurcze co 5-6 min.
Po prysznicu dalej są.
Wody się trzymają.
Nie są mega mocne ale ich regularnosc mnie niepokoi
dzieci mają załatwione opiekę, mąż będzie za niecała godzinę, oby z tego pośpiechu nic mu pod auto wlecialo ( wypluc) i lecimy na IP
Zobaczymy czy szpital przerazi malca i zrezygnuje z akcji
Dam znać
Buzka
Murraya informujweronika86 lubi tę wiadomość