Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Kluska.
Ewelcia juz pewnie jest po cc i ma swoje dwa skarby
No i MurrayaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:49
Fasia lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Murray - powodzenia! dawaj znać co i jak?
Kluska - ciekawe czy jest już po... nadal zaciskam kciuki...
Ewelcia - za Was też, bo widzę że jeszcze jesteście przed tą wielką chwilą
Robotka - jak tam, wszystko ok? Już w domu?
Bambi - ale akrobata z Twojego synkafajnie, oby znowu mu się nie odwidziało
Boshe co za dzień... wyprawa do zusu i przedszkola mnie wykończyładość mam spuchnięte stopy i ciasno w butach, a przy zmianie pedałów tak bolało
na dodatek ból brzucha mega... muszę trochę odpocząć... nie wspomnę że w przedszkolu okazało się że mamy 3h na dostarczenie zaświadczeń o zatrudnieniu - porażka... nie wiem czy dziecko się dostanie a oni takie pisemka chcą, ech... na szczęście się chyba udało i mąż jedzie zawieźć...
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:A więc tak
Godzinę temu patrze a wkładka o lekkim zabarwieniu erotycznym, skurcze co 5-6 min.
Po prysznicu dalej są.
Wody się trzymają.
Nie są mega mocne ale ich regularnosc mnie niepokoi
dzieci mają załatwione opiekę, mąż będzie za niecała godzinę, oby z tego pośpiechu nic mu pod auto wlecialo ( wypluc) i lecimy na IP
Zobaczymy czy szpital przerazi malca i zrezygnuje z akcji
Dam znać
Buzkakocham to forum
sylvia007, haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, Krysti, MartaAlvi, Gosha, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ale się dzieje
Murraya, Ewelcie, Kluska trzymam kciuki!!!
A ja znowu mam problem z apetytem, myślałam, że jego brak jest spowodowany ciążą, po porodzie przez 3dni czułam głód, a później już coraz gorzej. Od wczoraj jem na siłę i muszę się powstrzymywać, żeby wszystkiego co zjem nie oddać -
shimmer_lip wrote:Tyż o Tobie myślałam
Kurcze Zastanawiam się czy gabke z wózka przeplukac w ręku..
Bo śmierdzi, wietrze narazie na oknie..
A wy coś robiliście też tak smierdziala?
Pokrowiec upralam, ale ta gąbka.. Hm
W ogóle myślałam że będzie jakiś materacyk a tu gąbka hah za tyle kasy.. co tam macie w gondolach?
Ale regulacja za główką w gondoli jest przynaniejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:06
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:u mnie łatwiej podjąć decyzję o farbowaniu bo mają fryzjerką jest kumpela
jak mi się nie podoba to mogę pomarudzić ;P
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Czy Wasze dzieci tez wala takie kupy ze aż cipke osrywaja? :p co ja sie namęczy aby ja wyczyścić , masakra.
Heheh pamiętam że siostry córa też tak walila i cipke to nic ale czasem i na plecki potrafiła, także wiem ze prania będzie ile by ubranek nie miał.. -
hwesta wrote:Czy Wasze dzieci tez wala takie kupy ze aż cipke osrywaja? :p co ja sie namęczy aby ja wyczyścić , masakra.
sorry za doslownosc
Fasia, sylvia007, Angela89, maggie86, Nadzieja84, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny