Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Jeju, muszę sie ja pod kranem nauczyć myć bo masakra :p tyle na forum matka sie o kupach naczytała i teraz mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:18
-
Asica wrote:Miło..
Kurcze Zastanawiam się czy gabke z wózka przeplukac w ręku..
Bo śmierdzi, wietrze narazie na oknie..
A wy coś robiliście też tak smierdziala?
Pokrowiec upralam, ale ta gąbka.. Hm
W ogóle myślałam że będzie jakiś materacyk a tu gąbka hah za tyle kasy.. co tam macie w gondolach?
Ale regulacja za główką w gondoli jest przynaniej -
A ja dziś nie wiem czy się śmiać czy płakać... niby wszyscy czekają kiedy będę rodzić... ale tak będąc w przedszkolu gdy okazało się że na już potrzebne są zaświadczenia o zatrudnieniu od razu dzwonie do męża... i co nie odbiera! ani jednego ani drugiego tel! myślę sobie nie no świetnie... po dłuższej chwili oddzwania z pytaniem co się dzieje bo jest na spotkaniu i wyszedł na chwilę! wytłumaczyłam i ok, pa
Wróciłam do domu i dzwonie do mojej mamy [ma zająć się synkiem jak będę w szpitalu] bo nie wiedziałam o co chodzi z 1 dokumentem... i co nie odbiera!!! więc spokojnie czekam aż oddzwoni... w końcu to nic aż tak pilnego... i co oddzwoniła po 1h!!! miała naradę a zapomniała telefonu! nie no luzmożna rodzić
Wniosek taki że dzwonić i rodzić to ja sobie mogęale chyba najszybciej jak wezmę syna pod pachę i pojadę sama na porodówkę
Aguś86, mf, Fasia, Lali, maggie86, Krysti, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A ja muszę się pochwalić, dostałam taki kocyk, a raczej mama moja dostała dla wnuczka ale to dłuższa historia
http://m.lahalle.com/bebe/trousseau-de-naissance/trousseau-de-naissance/linge-de-lit-14#520470
I sweterek i body 3 z tej firmy, boski materiał, Świetne tam te rzeczy jak patrzyłam na stronie. I kolorystycznie trafione bo mam łóżeczko i wózek biało szare odcienie.shimmer_lip, Justinka, Lali, Fasia, lysinka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:27
Angela89, mf, Lwica, Fasia, sylvia007, Justinka, CzaryMary, Lali, Anka1501, Militta110816, Klaudia90, haneczka, lysinka, Aguś86, maggie86, KasiaKwiatek, MartaAlvi, shimmer_lip, iwonka1077, Krysti, Jaga, Robotka1, Ulka84, Nadzieja84, NY, weronika86, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Robotka jest w szpitalu, z Jagodka wszystko dobrze, ma 3 razy dziennie ktg i obecnie czeka na obchod. Jest u niej mąż z corka wiec pewnie jak pojda to się odezwie
haneczka, Gosha, Aguś86, maggie86, KasiaKwiatek, sylvia007, iwonka1077, Krysti, Jaga, Robotka1, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Murraya, powodzenia. Trzymam kciuki.
Weronika, tak mała jest na piersi. Mówicie ze ładnie przybrała? Strasznie się ciesze.
Hwesta, Maja dziś miała na sobie body z długim rękawem, śpiochy, skarpetki i polarowy kombinezon. I my mamy jeszcze do fotelika taki śpiworek z polaru. No i czapka oczywiście.
No a pediatra mi ją zmierzył i tak naprawde to ona ma 49 zm a nie 54 jak podali. Też mi się cos podejrzane te 54 wydawało bo pisałam Wam wczoraj, ze w rozmiarze 56 to ona pływa.haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Test mi zrobiły ale nie wiem wkońcu czy sacza się ze mnie wody czy sam czop
Murraya, musisz się dowiedzieć tego dla mnie!!!Proszęęęę
Bo jak wody, to jak do jutra nie przejdzie, pojadę skontrolować, żeby mały nie wysechł na wiór.
A Tobie gratuluję pięknego rozwarcia i skurczy i w ogóle. Super.Teraz już tylko z górki.
Murraya lubi tę wiadomość