Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Poki co to ja jestem przerażona takim mały Czlowiekiem. Nigdy w zyciu nie mialam n rekach tak malego dziecka.. w zasadzie to nigdy nie chcialam brac dzieci moich kolezanek po urodzeniu bo sie ich boje. Wiem, ze to dziwne ale tak jest. Mali ludzie mnie przerażają..
i tak się zastanawiam dlaczego
może to przez to, że się siostrzenicą zajmowałam jak była maleńka??? To było 20 lat temu ale szczerze to od tamtej pory się nie bałam maleńkich dzieci np u koleżanek
zobaczymy jak to będzie z własnym ale podobno własnego człowiek się boi mniej niż cudzych
Fasia dobrze będzie -
nick nieaktualnyIda wrote:Dokładnie, zgadzam się z Angelą w 1000000%! Wszystko zmienia się po porodzie. Może nie każda kobieta tego doświadcza, ale ja na pewno. Też miałam nie dawać smoczka, miałam nie spać z dzieckiem, miałam nie dokarmiać, miałam nie przykrywać dwoma kocykami, miałam nie przejmować się płaczem i nie miałam nic przeciwko sprzedawaniu dzieci rodzinie. I co? Gucio!
Nic z tego, bo życie wszystko weryfikuje.
Kocham moją rodzinę i mam z nimi super kontakt, ale coś mi się w środku tam robi, jak widzę, jak wszyscy wiszą nad łóżeczkiem jak Mały śpi i go dotykają, czy później go noszą. Nie wiem skąd się to bierze, naprawdę. Ale tak mam.
OOO właśnie zapomniałam o smokuA i temperaturze w pokoju. Jest trochę rzeczy których miałam nie robić - po narodzinach robi się wszystko aby dziecku było dobrze.
Pewnie jeżeli Martynie miało być dobrze to bym nawet na głowie staneła - tylko jak tą moja dupe do góry bym podniosła to nie wiem ale bym się starała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 12:57
shimmer_lip, Ida, Fasia, lysinka, Nadzieja84, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze apropo mleka mm w razie Wu - polecam kupić, nic się temu nie dzieje, a jest się spokojniejszym, jakby były jakieś problemy.. ja zaopatrzyłam się w saszetki jednorazowe Bebilon 1 - kupowałam w Rossmanie, nie kosztuje dużo...
http://www.aptekagemini.pl/bebilon-1-z-pronutra-mleko-poczatkowe-27-2g-1-saszetka.htmlIda lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za przyjęcie;)
Oczekujemy pierwszego dziecka- dziewczynkijeżeli nic się nie zmieni to będzie Wiktoria
Czy jest tutaj jakaś mamusia, która miała założony pessar i już urodziła? Bo ciekawa jestem czy szybko szyjka zaczeła się skaracac, a mam nadzieje na porod snmf, olka30, mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Agga, ja miałam pessar, ściągnięty tydzień temu, czuje,że szyjka się skraca ale na razie nie rodze
dam znać w piątek bo mam się zgłosić na dyżur do mojego lekarza bo może się coś dzieje a ja znów nie czuje skurczy
Ktoś tu jeszcze miał pessar ale ja nie mam pamięci do nicków
[/url]
-
mój maly znowu nie spokojny moglby caly czas przy cycyu siedzieć troszkę possać i niunku a jak go odloze to ryk maly mamy cieciek
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
PeggySue, mi zasugerowali, żeby zamówić w internetowej aptece. Taaa i dostanę test po świętach
Łysinka, ja bym chciała mieć wolną salę do rodzinnego, a jest tylko jedna. Więc mogę się wstrzymać dzień góra dwaAle z takimi bólami/ skurczami już ciężko zasnąć. Dzisiaj czuję się jak zombie.
Aguś, no więc schrzaniłam robotę, bo lekarka nie miała co zbadać. Dzisiaj śluz zniknął. A jak się pojawi to nie będzie mi się chciało znów lecieć na urwanie szyi. Dupa dupa dupa
Szkoda, że mieszkam na parterze, bo bym polatała po schodach. Ale podłogi mogę umyć na kolanach.Skurcze mam co ok 10 min, ale są jakieś nieskuteczne. Ale przynajmniej już wiem co to skurcz. Wcześniej tylko bóle były jak na miesiączkę, a teraz do tego bólu dochodzi uczucie takiego jakby wypychania się góry brzucha i takiego rozpierania żeber.
PeggySue, mf, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja już chcę mojego berbeluszka!!!!!!! Przeciskaj się mały, żwawo.
Zapomniałam dodać, że ma już 3100 wg usg.
PS. Krysti, gratulacje ostatniego tygodnia i dużego synusia.To po tabletce popłyniesz Kochana
Kiedy to zaaplikują?
Krysti, lysinka, Eweliśka, Agusiek89, Aguś86 lubią tę wiadomość