Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hwesta podobno na poczatku mozliwe... chociaz watpie ze przez caly czas jadla, potem dzieci po prostu bawia sie cycem, co tez dobre do konca ponoc nie jest. I badz tu madry jak zachowac umiar w tym wszystkim.
A smoka tez zamierzam dawac jak bedzie mial jakis niezaspokojony odruch ssania, nie na sile ale jak bedzie ewidentnie widac ze tego smoka brakuje. Latwiej ponoc odzwyczaic od smoczka niz od ssania paluszka.
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi, bo smoka zabierzemy, a paluszka nie
Zuzia była anty smoczkowa. Dawalismy jej, ale wypluwala i tym sposobem już nawet nie musialam kupować smoczków po 6 miesiącuAle palucha też nie brała. Widocznie wystarczył jej smoczek butelki
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Bambi, bo smoka zabierzemy, a paluszka nie
Zuzia była anty smoczkowa. Dawalismy jej, ale wypluwala i tym sposobem już nawet nie musialam kupować smoczków po 6 miesiącuAle palucha też nie brała. Widocznie wystarczył jej smoczek butelki
Aguś86, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:26
KasiaKwiatek, Angela89, shimmer_lip, liwi, maggie86, mf, lysinka, Bambi85, weronika86, Lali, Aguś86, Nadzieja84, Krysti, hwesta, Ulka84, Anka1501, Justinka, haneczka, Fasia, Agusiek89, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Agga, adk_1989, CzaryMary, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMurraya normalnie bajka:)
Rudzia dasz radę jeszcze troszkę!!!
Zapomniałam z tego wszystkiego napisać że Arsenka dodała zdjęcia Michasia w pamiętniku, słodki maluszek:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:08
Angela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Przepraszam już za nieobecność ale będę dopiero w piątek dostępna, po powrocie ze szpitala. Tu mi net szwankuje...
Dziekuje jeszcze raz i tymczasem!!
Trzymam kciuki za Was !Angela89, haneczka, maggie86, KasiaKwiatek, Krysti, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Murraya jestes the best
!! Jeszcze raz gratuluje!
Bambi, Agus to wizytujemy w piatek we trojke
Rudzia cos sie dzieje:) trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo porzadnie i bedzie Sofijka w terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:27
Bambi85, Aguś86, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Murraya jesteś wielka. Opis cudowny i poród marzenie. Jeszcze raz gratulacje!
Natt jak się czujesz?
Amy wracasz do sił po tym hardcorze?
Fasia ja mam hashimoto i tu może być zarówno niedoczynność jak i nadczynność.
Rudzia ciekawe czy u Ciebie się zaczeło...może jedź sprawdź...?
-
u mnie ok znowu sie whciszylo...az mi sie juz nie chce pisac..napisze o skurczach dopiero wtedy jak beda co 8min albo co 5 bo na glupka wychodze tylko
jeszcze mam zjebany dzien....
nie jestem sknera ale moj maz pozyczyl bez pytania 300f tesciom do 15 maja!!! poplakalam sie az
normalnie nie byloby problemu ale oni nigdy nas nie wsparli, nawet jak byly mega ciezkie czasy..wiecej pomagali nam obcy ludzie...na dodatek z moich odlozonych pieniedzy ktore odkladalam zeby zostac z mala jak najdljzej w domj a nie wracac do pracy po tygodniuwszystkiego sobie w ciazy odmawialam...nawet ciucha ciazowego niet tylko getry i tanie tuniki
obrazilam sie i powiedzialam ze chocby sie kurwa palilo to jesli zabraknie kasy jak nie bede w pracy to sood ziemi wezmie ale ja kjrwa do pracy nie wroce..wroce tak jak jstalilismy...projektora nie bedzie...niech pozycza ze swoich...kjrwa mac ja nadal chodze do pracy, onijetnie jak zle sie czuje po to zeby te kase odlozyc a on taka kupe odwalil..ja rozumie to jego rodzice sa..ale tesciowa rozpierdala kase na lewo i prawo i pewnie stad ta pozyczka no jakby naprawde bylo trzeba go nie mialaby wczoraj nowo kupionych kwiatowwyc mi sie chce! mam ochote wytrzaskac po pysku pierwdzy raz w zyciu, czuje taka bezsilnosc
jeszcze klucze mamy dostac lada dzien, trzeba podpisac umowe i dopoki sie nie przeprowadzimy bedziemy musieli oplacac dwa domy, utrzymanie studia..nastolatek w domu i mala w drodze
mam dosc
przepraszam za marudzenie..juz nie marudze wam do rozwiazania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:31