X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta podobno na poczatku mozliwe... chociaz watpie ze przez caly czas jadla, potem dzieci po prostu bawia sie cycem, co tez dobre do konca ponoc nie jest. I badz tu madry jak zachowac umiar w tym wszystkim.
    A smoka tez zamierzam dawac jak bedzie mial jakis niezaspokojony odruch ssania, nie na sile ale jak bedzie ewidentnie widac ze tego smoka brakuje. Latwiej ponoc odzwyczaic od smoczka niz od ssania paluszka.

mantissa lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt odzywała się od rana??

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi, bo smoka zabierzemy, a paluszka nie ;)
    Zuzia była anty smoczkowa. Dawalismy jej, ale wypluwala i tym sposobem już nawet nie musialam kupować smoczków po 6 miesiącu ;) Ale palucha też nie brała. Widocznie wystarczył jej smoczek butelki ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, podobno karmienie powinno trwać ok 30 min , u mnie to sie wlecze bo niestanowcza jestem, powinnam ja co 3 h karmić i tyle , a w nocy jak z raz bym nakarmiła to tez ok, podobno dziecko sie nie zagłodzi :p

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Bambi, bo smoka zabierzemy, a paluszka nie ;)
    Zuzia była anty smoczkowa. Dawalismy jej, ale wypluwala i tym sposobem już nawet nie musialam kupować smoczków po 6 miesiącu ;) Ale palucha też nie brała. Widocznie wystarczył jej smoczek butelki ;)
    no wiadomo kazde dziecko inne, dlatego mowie, ze jak bedzie mu ewidentnie potrzebny to nie bede sie na sile wzbraniac,a jak bedzie wypluwac to nie bede na sile pchac

Aguś86, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:26

KasiaKwiatek, Angela89, shimmer_lip, liwi, maggie86, mf, lysinka, Bambi85, weronika86, Lali, Aguś86, Nadzieja84, Krysti, hwesta, Ulka84, Anka1501, Justinka, haneczka, Fasia, Agusiek89, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Agga, adk_1989, CzaryMary, mimka84 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prysznicu nadal mam skurcze ale jakies nieregularne co 10 min,12 albo 8 .. do tego mam ciagly bol krzyza..mam ochote wymiotowac

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwcówka urodziła maleństwo 870 gram 29 tc i 5 dni.

liwi lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya tez tak chce :-)

Rudzia jak masz pilke to moze sie na niej pokrec ;-) bo pisalas ze do szpitala i tak nie masz jeszcze jechac ;-)

Murraya lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czerwcówka urodziła maleństwo 870 gram 29 tc i 5 dni.

Aj miałam zacytowac a polubilam. Trzymamy kciuki za maleństwo.

Murraya pięknie opisany poród, aż mi ciary przeszły.

Rudzia trzymaj się.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya jesteś moją bohaterką i nadzieją!!! :-D
    Pięknie opisałaś poród, mam łzy w oczach i ściśnięte gardło... Życzę Wam długiego, szczęśliwego życia :-D całe przed Wami!!! <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya normalnie bajka:)

Rudzia dasz radę jeszcze troszkę!!!

Zapomniałam z tego wszystkiego napisać że Arsenka dodała zdjęcia Michasia w pamiętniku, słodki maluszek:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:08

Angela89, Murraya lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam już za nieobecność ale będę dopiero w piątek dostępna, po powrocie ze szpitala. Tu mi net szwankuje...

Dziekuje jeszcze raz i tymczasem!!
    Trzymam kciuki za Was !

Angela89, haneczka, maggie86, KasiaKwiatek, Krysti, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya super poród :) To nagroda za dwa poprzednie ;)

Angela jakie maleństwo u tej czerwcówki. Twoja corcia to jednak była spora jak na 30 tc.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya jestes the best :)!! Jeszcze raz gratuluje!

Bambi, Agus to wizytujemy w piatek we trojke :)
    Rudzia cos sie dzieje:) trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo porzadnie i bedzie Sofijka w terminie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:27

Bambi85, Aguś86, mf, Murraya lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do was pytanie.. ile bierzecie pampersów do szpitala? Ja kupiłam paczkę 80szt to chyba nie będę jej całej tachać?

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muraya ty to jestes the best :) jestes niesamowita uwielbiam :)

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya jesteś wielka. Opis cudowny i poród marzenie. Jeszcze raz gratulacje!

Natt jak się czujesz?

Amy wracasz do sił po tym hardcorze?

Fasia ja mam hashimoto i tu może być zarówno niedoczynność jak i nadczynność.

Rudzia ciekawe czy u Ciebie się zaczeło...może jedź sprawdź...?

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ok znowu sie whciszylo...az mi sie juz nie chce pisac..napisze o skurczach dopiero wtedy jak beda co 8min albo co 5 bo na glupka wychodze tylko :(
    jeszcze mam zjebany dzien....
    nie jestem sknera ale moj maz pozyczyl bez pytania 300f tesciom do 15 maja!!! poplakalam sie az :(
    normalnie nie byloby problemu ale oni nigdy nas nie wsparli, nawet jak byly mega ciezkie czasy..wiecej pomagali nam obcy ludzie...na dodatek z moich odlozonych pieniedzy ktore odkladalam zeby zostac z mala jak najdljzej w domj a nie wracac do pracy po tygodniu :( wszystkiego sobie w ciazy odmawialam...nawet ciucha ciazowego niet tylko getry i tanie tuniki :(
    obrazilam sie i powiedzialam ze chocby sie kurwa palilo to jesli zabraknie kasy jak nie bede w pracy to sood ziemi wezmie ale ja kjrwa do pracy nie wroce..wroce tak jak jstalilismy...projektora nie bedzie...niech pozycza ze swoich...kjrwa mac ja nadal chodze do pracy, onijetnie jak zle sie czuje po to zeby te kase odlozyc a on taka kupe odwalil..ja rozumie to jego rodzice sa..ale tesciowa rozpierdala kase na lewo i prawo i pewnie stad ta pozyczka no jakby naprawde bylo trzeba go nie mialaby wczoraj nowo kupionych kwiatow :( wyc mi sie chce! mam ochote wytrzaskac po pysku pierwdzy raz w zyciu, czuje taka bezsilnosc :( jeszcze klucze mamy dostac lada dzien, trzeba podpisac umowe i dopoki sie nie przeprowadzimy bedziemy musieli oplacac dwa domy, utrzymanie studia..nastolatek w domu i mala w drodze :( mam dosc :(
    przepraszam za marudzenie..juz nie marudze wam do rozwiazania!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:31

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya cóż za poród ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
‹‹ 4020 4021 4022 4023 4024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ