Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti ale masz dobre ciśnienie to po co wywołują tydzień przed terminem?
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Bo się boją,mialam z cisnieniem problem z sercem i trzęsą dupe .A powiedzieli gdybym miala dusznosci w nocy czy cos to na ward mam pezyjezdzac i CC ale ja chce naturalnie dlatego wole tabletke i masaz szyjki zrobi mi moja midwife .
To może dobrze. -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Ja się nie znam ale jak jej wywołują to tez może mieć skoki ciśnienia.
jakos tak tlimaczyla pani doktor mi i to moja midwife mi to ma za aplikowac plus masaz szujki zrobic .Jeszcze dowiem się jutro co i jak na ten temat na miejscu . Obadają pierw czy szyjka zamknieta jest czy otwarta i dopiero bedą dzialac .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:58
Anka1501, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krysti u mnie raczen nie beda wywokywac nawet 9ego chyba ze bede nalegac..sprawdzalam na stronie nhs...nakpierw proponume membrane sweep czyli to chyba odzielenie warstwy pecherza...do 3 prob...pozniej czopek hormonalny moim zdaniem dziala jak oksytocyna wiec krysti raczej lzej nie bedzie..plus masaz szyjki..puszczaja do domu na u godzin i wracasz jesli sie nic nie dzieje...pozniej juz dopiero grubsze rzeczy.
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Dobranoc kwietniowki
Werka nie martw się. Uważam że powinien z Tobą skonsultować pożyczkę. Ale teraz to niech kombinuje, a Ty sie nie przejmuj.ja rozporzadzalam kasa, a kase do odlozenia trzymal on ale nigdy nie zrobil nic bez mojej wiedzy.