SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Murraya super poród :) To nagroda za dwa poprzednie ;)

Angela jakie maleństwo u tej czerwcówki. Twoja corcia to jednak była spora jak na 30 tc.

Dokładnie tylko u czerwcówki synek miał problem z przepływami.Ale i tak w szpitalu mówili nam że mała spora jak na 30 tc

• mantissa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOczytałam, że Helcia urodziła. Serdeczne gratulacje. :) A ty Wercia się nie wydurniaj, możesz nam marudzić ile wlezie, zresztą nie tylko ty, wszystko na klatę przyjmiemy. :)

weronika86 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa po pierwsze smoczek to nic złego.
    Po drugie dzieci poznają świat głównie przez wkładanie czego się da do buzi :) szczególnie taki 4 tygodniowy maluch, który jeszcze nic innego nie może zrobić :) ciumka co popadnie czasem z ciekawości a nie z potrzeby ssania :)

Lali, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helka gratulacje:))
    Ja jutro mam położna, zobaczymy co powie w planach dyskusja o możliwym wywoływaniu jak będzie po terminie:/

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela - gratuluję! :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI mi tez zaaplikowali taka tabletkę na zmiękczenie szyjki. Po 4 godzinach było juz ok, rozwarcie na 2 palce, szyjka mięciutka i zaczęli z oxy ;)
    Widzisz to mi tez to jutro zrobią :)

haen, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Heli <3

• mila79 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, Hela serdeczne gratulacje dla pierwszych kwietniowych bobasów!!!!!!!!!!!

relge6ydcagtei15.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjęli mnie rozwarcie na 1 luźny palec te moje bóle nie sa porodowe ponoć to fajnie skoro tak bolą a badanie szyjki kosmos, niemiła lekarka i położna, maz czeka na korytarzu bo moze być przy porodzie a to nie porod jeszcze tak tłumacza żenada chce mi sie beczec nawet nie ma mi kto wody podać.

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ny daj znac jak sie sytuacja rozwinie! A lekarzami sie nie przejmuj, dasz rade!

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ny - jestesmy z Tobą!!
    życzymy szybkiego poro1 du!!!!

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 03:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:25

Gosha lubi tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY eh akcje porodowe...każda inna...współczuję bardzo, że tak trafiłaś ale wszystkie trzymamy kciuki żeby się ładnie rozwinęło & & & <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 06:59

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY jak czytam kur*a takie farmazony to mi się kur*a nóż w kieszeni otwiera. Masz swoje święte prawo do obecności osoby bliskiej w KAŻDEJ sytuacji! Nawet jak by Ci się marzyło żeby mąż widział jak robią Ci lewatywę. Pierd****ne pizdy! :/ Bo to nie poród. Nosz kur*a! Ale się wpieniłam. Durne babska wykorzystują to że kobiety są w szoku, zmęczone bólem, przerażone bólem któe jeszcze ich czeka i nie są w stanie się postawić i walczyć o swoje. AAAA!!!!

weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam wczorajszy wieczór... Wera niech ten Twój Patryk jaj nie robi, ale go napadło na łaskawość i to z Twoich pieniędzy wziął...no trzepnęłabym po łbie! Ty się nie denerwuj bo to niewiele da. Faceci... Zawsze potrafią zaskoczyć, mają do tego wybitny talent :-\ :-\

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chciałam łączyć mojego agresywnego wpisu z resztą więc dodam dwa :D

Murraya, poród marzenie! a jak napisałaś na koniec, że przed wami teraz całe życie to dopiero to do mnie dotarło. Bo tak się czeka na ten koniec ciąży ale przecież to dopiero początek! I aż się poryczałam (pytanie czy ze strachu czy ze wzruszenia :P )

Wszystkie nasze pierwszokwietniowe dzieciaczki są absolutnie przepiękne! Bardzo serdecznie gratuluję nowym mamusiom! A tym które zaczynają się rozkręcać życzę dużo powodzenia! :)

U mnie pada właśnie śnieg. No pogoda wymarzona :) O 9 jadę odebrać GBS a o 16:20 mam wizytę. Mam nadzieję, że dowiem się już czegoś na temat swojego porodu. Chciałabym już mieć jakaś decyzję czy sn czy cc bo to wszystko takie niezdecydowane do końca a przecież dzisiaj CIĄŻA DONOSZONA :D

A no i hurra ja w 38 tygodniu! :D

KasiaKwiatek, Murraya, Bambi85, Lali, Fasia, weronika86, mantissa, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Adk :-D te nasze baby przed nami terminami i człowiek się cieszy, że wreszcie też donosił, goni te co rodzą...tylko cholerka jeszcze musimy tyle poczekać a one już dzieciaczki tulą :-D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Gratulacje Adk :-D te nasze baby przed nami terminami i człowiek się cieszy, że wreszcie też donosił, goni te co rodzą...tylko cholerka jeszcze musimy tyle poczekać a one już dzieciaczki tulą :-D

No generalnie ja to się czuję jak bym się musiała spieszyć bo nie zdąże. A to chyba one raczej się pośpieszyły niż my jesteśmy w tyle :P

KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:45

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Rudzia co u Ciebie? Zacichłaś nam coś po akcji skurczowej? Sofii już na świecie? :-)

‹‹ 4024 4025 4026 4027 4028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ