Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Murraya super poród
To nagroda za dwa poprzednie
Angela jakie maleństwo u tej czerwcówki. Twoja corcia to jednak była spora jak na 30 tc.
Dokładnie tylko u czerwcówki synek miał problem z przepływami.Ale i tak w szpitalu mówili nam że mała spora jak na 30 tc -
Mantissa po pierwsze smoczek to nic złego.
Po drugie dzieci poznają świat głównie przez wkładanie czego się da do buziszczególnie taki 4 tygodniowy maluch, który jeszcze nic innego nie może zrobić
ciumka co popadnie czasem z ciekawości a nie z potrzeby ssania
Lali, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyjęli mnie rozwarcie na 1 luźny palec te moje bóle nie sa porodowe ponoć to fajnie skoro tak bolą a badanie szyjki kosmos, niemiła lekarka i położna, maz czeka na korytarzu bo moze być przy porodzie a to nie porod jeszcze tak tłumacza żenada chce mi sie beczec nawet nie ma mi kto wody podać.
-
nick nieaktualny
-
NY jak czytam kur*a takie farmazony to mi się kur*a nóż w kieszeni otwiera. Masz swoje święte prawo do obecności osoby bliskiej w KAŻDEJ sytuacji! Nawet jak by Ci się marzyło żeby mąż widział jak robią Ci lewatywę. Pierd****ne pizdy!
Bo to nie poród. Nosz kur*a! Ale się wpieniłam. Durne babska wykorzystują to że kobiety są w szoku, zmęczone bólem, przerażone bólem któe jeszcze ich czeka i nie są w stanie się postawić i walczyć o swoje. AAAA!!!!
weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczytałam wczorajszy wieczór... Wera niech ten Twój Patryk jaj nie robi, ale go napadło na łaskawość i to z Twoich pieniędzy wziął...no trzepnęłabym po łbie! Ty się nie denerwuj bo to niewiele da. Faceci... Zawsze potrafią zaskoczyć, mają do tego wybitny talent
-
Nie chciałam łączyć mojego agresywnego wpisu z resztą więc dodam dwa
Murraya, poród marzenie! a jak napisałaś na koniec, że przed wami teraz całe życie to dopiero to do mnie dotarło. Bo tak się czeka na ten koniec ciąży ale przecież to dopiero początek! I aż się poryczałam (pytanie czy ze strachu czy ze wzruszenia)
Wszystkie nasze pierwszokwietniowe dzieciaczki są absolutnie przepiękne! Bardzo serdecznie gratuluję nowym mamusiom! A tym które zaczynają się rozkręcać życzę dużo powodzenia!
U mnie pada właśnie śnieg. No pogoda wymarzonaO 9 jadę odebrać GBS a o 16:20 mam wizytę. Mam nadzieję, że dowiem się już czegoś na temat swojego porodu. Chciałabym już mieć jakaś decyzję czy sn czy cc bo to wszystko takie niezdecydowane do końca a przecież dzisiaj CIĄŻA DONOSZONA
A no i hurra ja w 38 tygodniu!KasiaKwiatek, Murraya, Bambi85, Lali, Fasia, weronika86, mantissa, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Gratulacje Adk
te nasze baby przed nami terminami i człowiek się cieszy, że wreszcie też donosił, goni te co rodzą...tylko cholerka jeszcze musimy tyle poczekać a one już dzieciaczki tulą
No generalnie ja to się czuję jak bym się musiała spieszyć bo nie zdąże. A to chyba one raczej się pośpieszyły niż my jesteśmy w tyle
KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny