Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka siostra nie powinna sie obrazac, mialas pelne prawo tak powiedziec...przejdzie jej.
Ja w niedziele bede miec pelna chate gosci bo Pola ma urodziny, na szczescie moja mama wszystko mi przygotuje. Ja zrobie kilka drobnych rzeczy. Co ja bym bez niej robila?? -
Dzień dobry:)
Ktoś rodzi?Jak Ny i Natt?
U mnie dziś znów potopowo, cała noc z potwornym bólem krzyża. Wysłałam męża po papierki lakmusowe. Jest nadzieja, że mi przywiezie. O 14 mam ginekologa. Skonsultuję z nim jeszcze. Bo to IP mnie wykańcza. Zawsze 3 godziny z głowy. -
Bambi85 wrote:ADK wolalabym 8 osob na obiedzie raz, niz 3 dodatkowe w chacie przez 3 dni non stop. Kurwa nie zdzierze tego.
Masz rację, zupełnie inna sytuacja. Ja ogólne nie lubię ludzi w domu ani sama nie lubię u kogoś w domu się zatrzymywać. W takich sytuacjach zazwyczaj jednak wybieramy hotele jeśli tylko jest to możliwe.
-
nick nieaktualny
-
AGUS gratulacje!
U mnie w nocy pojawialy sie jeszcze bole ale calkowicie od dupy strony.. ale sie nie przejmuje.. najwazniejsze ze cos zaczelo sie dziac, bedzie chciala to wyjdzie..weronika86, haneczka, Fasia, adk_1989, mantissa, lysinka, maggie86, mf lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Bambi u Ciebie to hardcore na 3 dni i z psem?? Ehhh brak slow...jeszcze sama musisz przygotowac jedzenie czy sie tym zajma? Bo jak sama to ja bym te rolety zasunela
W drugi dzien swiąt myslicie ze knajpy w duzych miastach sa czynne? moze chociaz w pon poszlibysmy gdzies na rynek na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 08:55
-
o ja pierdziu
agus gratulacje
bambi szkoda slow..widac 450km nic nie daje...ehhh....ja czasmi mialabym ochote wybyc na bezludna wyspe tylko zmoim i dziecmi..bez laptopow, telewizorow, komorek i innych gowien....
maz udawal obrazonego wczoraj..zobaczymy jak bedzie dzisiaj..jesli mysli ze ja sie peirwsza ugne to bardzo sie myli
ania siostra pewnie humorki ciazowe ma, za 2 dni jej przejdzie!
adk 8 typa? ja pierdziu....dobrze ze przeszlam konwersje na judaizm heheheheh
cala rodzina katolicy, ale nie wiedza jak my obchodzimy swieta wiec sie nie wpraszajahiehie hie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:00
-
Bambi85 wrote:cos czuje, ze bede sie w swieta bardzo zle czuc, mam nadzieje ze chociaz wyrzuty sumienia ich zeżrą ...
LUBIE PSY ALE TEN MALO ATRAKCYJNY JEST heheheheh
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no niby cos tam maja przywiezc, ale wez tu nic nie przygotuj... a moj maz srednio gotujacy. Poza tym nie lubie kuchnni mojej tesciowej. Ona sie stara ale jest meczaca. Tesc z reszta tez, pogoda ma byc do dupy, tak to by mozna chociaz gdzies pojsc. A tego psa jak mi sie wladuje na nowa kanape, albo wyzej niz na parter to zamorduje wlasnymi rekami.
W drugi dzien swiąt myslicie ze knajpy w duzych miastach sa czynne? moze chociaz w pon poszlibysmy gdzies na rynek na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:02
Bambi85 lubi tę wiadomość