SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Haneczka a moze jedz na ip, jak jest ten "wyciek" , moze masz bole krzyzowe i cos sie ruszylo z szyjka i w ktg
    Zaraz będę miała test pH :) Zdecyduję zależnie od wyniku

Bambi85, weronika86, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle Werka , ze nie da sie tego odwolac jak tesc sobie cos ufiksuje... a maz mi powie, zebym sie nie martwila on posprzata, zrobi zakupy a mama na pewno mu pomoze oogarnac reszte...i jeszcze kaze mi lezec, a mnie szlag trafi, ze nie jest zrobione tak jak jak bym chciala.

no co :P , naprawde ten pies jest oglednie mowiac ponadprzecietnie brzydki :P a tez naprawde lubie psy...prawie wszystkie , wszystkie poza tym ;)

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co to za pies, jakis kundelek, na oko krzyzowka jamnika z czyms duzo wiekszym :P , ma dlugi gruby tulów, krotkie nóżki i wielką glowę z brzydkim pyskiem

weronika86, liwi, Eweliśka, KasiaKwiatek, shimmer_lip lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka co to za test, jaka nazwa? wczoraj miałam test ph z gine intima i papierek nie zmienił nawet koloru

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeeeej!

Aguś, ale zaskoczenie:) I widzisz? Mąż był niepotrzebny nawet:D Szorowałaś tą wannę?
    Serdeczne gratulacje!!!

Mnie od igraszek tylko krzyż niemiłosiernie rozbolał :P

Przekażcie też gratulacje Heli:)

Adk'a! Gratuluję donoszonej ciąży. :)

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jeszcze snieg pada no zesz...., jako dekoracje zdecyduje sie chyba na choinke przystrojoną kurczaczkami, bedzie ok ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:10

haneczka, weronika86, Anka1501, Lali, adk_1989, Fasia, maggie86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    haneczka co to za test, jaka nazwa? wczoraj miałam test ph z gine intima i papierek nie zmienił nawet koloru

No ja właśnie też ten postanowiłam kupić, bo lakmusy będą dopiero po południu, a nie mam jak się dostać do apteki wtedy, jeszcze ten śnieg u nas wszędzie.
    Ale nałapałam dzisiaj z rana do kieliszka jak mi leciało, więc liczę na miarodajny wynik. :)

Nie zabarwił się...To może jest obojętny odczyn? Jak jest napisane na ulotce?

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bryyy!!! :)
    gratuluję Heli i Aguśce:) kolejne bobaski:D już nie nadążam a jeszcze nas trochę zostało:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusią :)

• PeggySue Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    był jasno żółty papierek, a skala zaczyna się od hm słomkowego/ciemnego żółtego i ph 4- 4,5 więc na pewno się nie zabarwił w ogóle :) ale pan w aptece uprzedził, że może w ogóle nie wyjść... Tym bardziej, że mogłam przyłożyć tylko do wkładki bo jak na złość wieczorem nic nie naleciało.
    Jutro jade na dyżur do swojego lekarza więc czekam :)

f2w3yx8dyu5e286e.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    nie wiem co to za pies, jakis kundelek, na oko krzyzowka jamnika z czyms duzo wiekszym :P , ma dlugi gruby tulów, krotkie nóżki i wielką glowę z brzydkim pyskiem
    haHHAHAHA to fkatycznie musi byc brzydki :D i pewno wredny jak ja kto jamnik :D
    rozmiem cie doskonale co masz na mysli...taa maz posprzata, bedzie ugotowane..ale nikt nie patrzy na to ze to twoje domostwo...i ze na pewno bedzie ci glupio lezec i odpoczywac z kims w domu...ehhh ludzie...najgorsze to ze porod sie moze zdarzyc w kazdym momencie..zaleca sie siedzenie w domu jak najdluzej...czuc sie bezpiecznie..chodzic kolysac sie..z tyloma ludzmi w domu to tylko czlowiek spanikuje :/ bynajmniej ja bym tak miala...

Bambi85 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, powinnaś zacząć pobierać pensję za prowadzenie biura kwietniówek :) I lepiej pomyśl o zastępstwie na wypadek jakbyś sama zaczęła rodzić. :) No chyba, że zaczekasz na wszystkie. Jak marynarz na tonącym okręcie :D

Bambi85, maggie86 lubią tę wiadomość

• ustronianka24 Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jak narazie nic się nie dzieje :) nie wiem czy się cieszyć czy nie , denerwujące jest to że każdy się patzry i pyta czy jeszcze chodze ... a no nie widac ? mój tak samo co się złapie za brzuch lub coś pyta czy jedziemy .

wgl nie wiem jak wy ale jakoś strasznie nerwowa jestem .

zasnęłam dziś około 22 a obudziłam się o 6.30 i jakoś i mi się ten dzień dłuży

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieñ doberek :) wyspana dzis :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    No ja właśnie też ten postanowiłam kupić, bo lakmusy będą dopiero po południu, a nie mam jak się dostać do apteki wtedy, jeszcze ten śnieg u nas wszędzie.
    Ale nałapałam dzisiaj z rana do kieliszka jak mi leciało, więc liczę na miarodajny wynik. :)

Nie zabarwił się...To może jest obojętny odczyn? Jak jest napisane na ulotce?
    haneczka jak mozesz nalapac do kieliszka to faktycznie musi byc tego duzooo..daj znac co i jak

adk przepraszam ...gratuluje teraz donoszonej ciazy!!!!!!!!!!!!!
    robotka, peggysue, ustronianak co u was?

adk_1989 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    był jasno żółty papierek, a skala zaczyna się od hm słomkowego/ciemnego żółtego i ph 4- 4,5 więc na pewno się nie zabarwił w ogóle :) ale pan w aptece uprzedził, że może w ogóle nie wyjść... Tym bardziej, że mogłam przyłożyć tylko do wkładki bo jak na złość wieczorem nic nie naleciało.
    Jutro jade na dyżur do swojego lekarza więc czekam :)

A widzisz, bo papierek lakmusowy czy wskaźnikowy to ewidentnie trzeba zamoczyć. A wkładka pewnie wchłonęła wszystko. Kup sobie na zaś drugi, bo tamten chyba wcale nie wyszedł. Mi wczoraj nie leciało. Dzisiaj znowu. Zaraz będę wiedzieć. Jak nie wody to i lepiej, bo po co się martwić o infekcję:)

PeggySue lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Dzieñ doberek :) wyspana dzis :)
    me too :Djak rzadko kiedy :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka jak tylko mi sie cos zacznie jade do szpitala :P, ja tam sie czuje prawie jak w domu :P. Chociaz w swieta wolalabymm nie rodzic ( z drugiej strony to jedyny ratunek dla mnie ), no bo przeciez planuje 8.04 :P.

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    A widzisz, bo papierek lakmusowy czy wskaźnikowy to ewidentnie trzeba zamoczyć. A wkładka pewnie wchłonęła wszystko. Kup sobie na zaś drugi, bo tamten chyba wcale nie wyszedł. Mi wczoraj nie leciało. Dzisiaj znowu. Zaraz będę wiedzieć. Jak nie wody to i lepiej, bo po co się martwić o infekcję:)
    no jak nie wody to chcociaz bedziesz wiedziala na czym stoisz a nie sie zamartwiala

haneczka lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • PeggySue Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera, dzięki, u mnie bólowo od wczoraj, nie jak na @ po prostu pobolewa mnie brzuch. Skurczy nie ma a mogło by się już zacząć. Ostatnio miałam 1,5cm rozwarcia i jutro jadę na dyżur do lekarza sprawdzić czy to postępuje :) powiedział, że jeśli się tak dalej będzie rozkręcało no to wyjdziemy już w poniedziałek na śniadanie :) Mam nadzieję, bo coś skurcze nie chcą mnie nawiedzić a tak może coś pomogą i urodze :)

haneczka lubi tę wiadomość

f2w3yx8dyu5e286e.png
‹‹ 4027 4028 4029 4030 4031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ