Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Rozpakoujcie się laski. Z początkiem maja trzeba tu gubienie pociazowych kilogramów uskutecznic
O tak, tak.
Ja ogolnie jestem szczupła ale brzuch mam jak w 5 miesiącu. Łudze się ze to jeszcze niezwinięta macica i się zwinie. Ale z tego co widze to mi się faldy zwijają.
Juz trzy osoby mnie zabiły teksytem " a ja myślałam że już urodziłaś"
-
PeggySue wrote:Haneczka wiem, że trzeba zamoczyć ale jak na złość wczoraj mi ustało. Ale skoro już dostałam test to sprawdziłam
Nie myślę, już nad tym skoro ustało, dziś też nic nie ma i zobaczę jutro jaki stan wód
A, mi aż tyle nie leciało, żeby do czegoś złapać więc u Ciebie może faktycznie to wody
No mi jak cieknie, to podstawiam rękę i można garść nałapać. Raz jest bardziej mleczne, raz przezroczyste. HGW -
Werka-16 marca mialam 2cm..szyjka miekka skrocona(nw ile) ale ze niewiele jej wtedy bylo..
Ilez mozna chodzic tak..
Teraz dopiero przeczytalam ze w moim szpitalu nie ma zzo.. Pierdziele bede blagala o cc.. Boje sie porodu z duzym dzieckiem i z moja budowa i bez znieczuleniaa nie chce miec traumy.. Gdybym chciala kolejne dziecko
-
Witaski.
Wrociłam z zakupów obładowana siatami i zaległam na kanapie. Zaliczyłam Lidla,Carefura,Rossmana i aptekę
Co do wywoływania syna to mieliśmy stosunkowo udany poranek a wczoraj co 3h molestowałam UU i pięknie siara leciała szkoda że ani pół pskurczu nie mam
No cóż czekamy dalej...
Udanego dnia wszystkimCzaryMary, iwonka1077, maggie86, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
no militia to walcz o cc...ja mialam traume po pierwszym porodzie..dluugo minelo zanim wogole zaczelam cos przebakiwac o drugim dziecku...jesli ma co to dac spokoj ducha to walcz...tym bardziej ze nie ma u was zzo...nie wiedzialam ze jeszcze sa szpitale ktore nie maja takiej mozliwosci..lipa straszna
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
16 marca jak bylam skonsultowac ta wage z innym lekarzem w 37 tyg i 4 dniu usg wage pokazywalo na 3400,3500kg.. Wiec teraz wydaje mi sie ze z 4kg albo ponad wazy.. Bo widze ze duzo i szybko na wadze przybierala.
9marca jak bylam u swojej ginki to waga byla 3090kg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:59
-
malinka1984 wrote:Witaski.
Wrociłam z zakupów obładowana siatami i zaległam na kanapie. Zaliczyłam Lidla,Carefura,Rossmana i aptekę
Co do wywoływania syna to mieliśmy stosunkowo udany poranek a wczoraj co 3h molestowałam UU i pięknie siara leciała szkoda że ani pół pskurczu nie mam
No cóż czekamy dalej...
Udanego dnia wszystkim
ja tez wzielam wczoraj goracao kapiel, zmolestowalam suty..lecialo mniej niz zwykle..nadal przezroczysty plyn...duzo sie nachodzilam, napakowalam bo chcemy graty poprzewozic do studia do schowka te na nowe mieszkanie ktorych nie bedziemy na bank uzywac przez najblizsze kilka tygodni....i mialam 3 regularne skurcze z krzyza bprzed snem i duuuppaaa blada..ustalo jak zwykle -
Militta110816 wrote:16 marca jak bylam skonsultowac ta wage z innym lekarzem w 37 tyg i 4 dniu usg wage pokazywalo na 3400,3500kg.. Wiec teraz wydaje mi sie ze z 4kg albo ponad wazy.. Bo widze ze duzo i szybko na wadze przybierala.
9marca jak bylam u swojej ginki to waga byla 3090kg.. -
Zmobilizowałam się dziś i nakleiłam literki:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff7040451ec9.jpgiwonka1077, Bambi85, CzaryMary, weronika86, haneczka, Agusiek89, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Lali, lysinka, mantissa, Fasia, maggie86, Justinka, Gosha, Ulka84, Klaudia90, Murraya, Nadzieja84, mimka84 lubią tę wiadomość