Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no moj wlasnie podobnie wazyl na podobnych etapach, i tez sie obawiam powiklan u dziecka, gdyby byl b. duzy i rodzilabym sn. Z drugiej strony na cc nigdy sie nie nastawialam, tylko ze wskazan... Pocieszam sie tylko ze pod koniec ciazy juz wiekszosc dzieci przyhamowuje ze wzrostem.
-
Ja caly czas chcialam rodzic sn bo nie podejrzewalam ze tyle bd wazyc obstawialam 3 gora 3.5 kg przy porodzie ale po ostatnich wizytach jestem troche przerazona
tez mam taka nadzieje ze moze przystopowala w ostatnim czasie no ale jutro sie okaze.. Boje sie jutrzejszej wizyty
-
nick nieaktualny
-
ja tez ide jutro... ile wazy wiem, bo mialam usg we wtorek 3670, mysle ze teraz bym jeszcze jakos wypchnela, ale mimo moich roznych ekscesow przez cala ciaze, teraz jak na zlosc nic sie nie zapowiada na porod, maly wysoko, bez rozwarcia praktycznie, bez skurczów
-
eweliska literki sliczne..strasznie mi sie podoba to imie
po angielsku to Mary...chyba bede potzrebowac jeszcze z 3 corek zeby wykorzystac swoje imiona wybrane
iwonka tez sie boje proodu ale chyba cc bardziej..wiadomo boimi sie tego co nie znane..ja sie boje ze nawet o zzo nie poprosze z powod strachu o zastrzyk w kregoslup...nie przerazaja mnie szwy, ciecie, krew..przeraz mnie igla w kregoslup....
MALINKA wiem wiem, ale u mnie juz umowili wizyte na 9ego..dzien po terminie juz do szpitala..pewnie ze wzgeldu na to,ze pierwsze bylo mega duze...wiec tez moge byc wywolywana juz 9ego...ale ty juz na bank bedziesz tulic malucha wtedy
EWELISKA ja sie raz boje, raz sie nie boje..zmienia mi sie co kilka dni...nie boje sie jak nic nie boli..jak skurcze sie pojawiaja czy nawet bol miesiaczkowy to zmieniam zdanieheheheh
bambi to u ciebie nie ma jeszcze konkretnej decyzji? wiem ze mala sie przekrecila co bylo wskazaniem do cc...ty co bys wolala?Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
a no wlasnie... zapomnialam sie pochwalic, ze tez juz mam literki, maz je z duma przykleil...wiec chyba jednak zostanie Leoś
, moze kiedus sttrzele fote jak bede przechodzic kolo sypialni.
weronika86, Eweliśka, CzaryMary, iwonka1077, lysinka, maggie86, Gosha, mf lubią tę wiadomość
-
No nic, zobaczymy co pokaże następny test. Ale nie będę się z nim spieszyć.
Skurcze wróciły.
Werka nie mów, że urodziłaś po rzyganku i seksie.Ja wczoraj zjadłam trochę tłustych chrupków cebulowych wieczorem i w nocy zwymiotowałam, bo zaczął mnie boleć brzuch u góry (chyba żołądek). Seks też zaliczyłam. Czy to znaczy, że rodzę?
Eweliśka, śliczne literki i łóżeczko.
Militta ile ma Twoja mała (duża:))?weronika86, Eweliśka, lysinka, Murraya, mf lubią tę wiadomość
-
WERKA nie wiem wlasnie co bym wolala...gdybym moj lekarz byl przy porodzie akurat chcialabym sprobowac sn, bo wiem, ze jak bedzie cos nie tak, bedzie sie przedluzac to decyzja o cc i juz, dlatego planuje zaczac rodzic 8
. Ale ze planowac sobie moge to hmmm.... wracamy do punktu wyjscia. Jutro chce porozmawiac ale pewnie dalej nie bede miala planu na 100% bo na cc na zyczenie decydowac sie nie chce narazie, a nie przewidzimy kiedy sie zacznie, jak pojdzie i z jaka waga bedzie dzidziuś .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:23
-
I jeszcze komoda na szpargały wczoraj przyjechała:D teoretycznie mamy wszystko już można czekać na skurcze:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77bd7b28735a.jpgweronika86, Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek, Justinka, haneczka, Lali, lysinka, mantissa, Agga, Fasia, maggie86, Gosha, Ulka84, Murraya, mf lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:na co one sa klejone?
w czwartekw nocy seksiur o 1 w nocy a o 6 rano w piatek zaczely sie skurcze
ale bylam juz 40+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:23
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:I jeszcze komoda na szpargały wczoraj przyjechała:D teoretycznie mamy wszystko już można czekać na skurcze:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77bd7b28735a.jpg
ja mam tez wszystko gotowe i poukladane a wychodzi na to,ze trzeba to rozkladac i pakowac przed wyprowadzka..zostawie tylko kosz mojzesza i lozeczko turystyczne..reszte trzeba bedzie juz zlozycEweliśka lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Najwazniejsze zeby cala i zdrowa byla ale chyba mnie rozumiecie jak sram w gaty jak pomysle o porodzie sn bez znieczulenia i wogole.. Modle sie o cesarke
Militia ja Ciebe bardzo dobrze rozumiem. Mój w 36 tyg został oszacowany na 3800. Idę dzisiaj sprawdzić wagę na lepszym sprzęcie bo to 3800 to usg nawet samo nie liczyło takie stare było tylko lekarz co tam sobie pamiętał że powinno być to oszacował. I też chcę już dzisiaj rozmawiać o konkretach bo zaczyna mnie to męczyć. Wiem, że chce mi zrobić cesarkę ale nie chciał jeszcze ze mną się umawiać ani mowić co mam robić w razie odejścia wód czy rozpoczęcia akcji. Bo w sumie jak bym dzisiaj zaczęła rodzić to pewnie dałabym radę urodzić ale w terminie to już raczje nie.
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Gratki dla świeżych Mamusiek
A jak tam Krysti? Miałaś mieć dziś tą tabletkę o ile dobrze nadrobiłamdaj znać jak tam
Agusiek89 lubi tę wiadomość