X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:40

CzaryMary lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Dziewczyny, mam takie małe pytanie dotyczące leżaczka bo właśnie się zastanawiam jaki kupić. Spodobał mi się taki:
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-promocj-i5216010113.html
    Albo
    http://allegro.pl/fisher-price-y4544-lezaczek-bujaczek-3w1-wibracje-i5124027107.html

Ale tak się zastanwiam... Czy to nie przeszkadza, że on jest taki kubełkowy? Może powinnam kupić taki bardziej płaski? Sama nie wiem... co o tym myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:52

Eweliśka lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus gratuluje

Mary u mnie tp trwalo okolo 3 tyg przestałam sie oczyszczać to zaatakowalam męża

CzaryMary, Eweliśka, liwi, maggie86, Agusiek89, mf lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie nie mam pojęcia, ale tak patrzę, że większość w sumie jest taka powyginana to chyba jednak się skuszę na tego słonika :)
    Dziękuję Ida za odpowiedź.

Jade pobierać GBS :( Bleee

Miłego dnia! :)

Ida lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jakie wieści od samego rana :) Aguś gratulacje :)

U mnie dziś nietypowy poranek, najpierw się obudziłam przed 6, standardowo chwilę później zwlekłam się z łóżka, śniadanko i już miałam prasować, a tu jak nigdy mnie ścięło i zasnęłam na kanapie :) Wstałam godzinę temu prosto na drugie śniadanie :D

Dziewczyny gratki kolejnych tygodni i donoszenia :)

Eweliśka literki super :) komoda też :) a koszyczki gdzie kupiłaś?

Eweliśka, Lali, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:

Eweliśka literki super :) komoda też :) a koszyczki gdzie kupiłaś?

w Home and you

lysinka lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide sie za robote jakas brac, to mniej bede myslec :)
    dzis w planach puplety ugotowac, ciasto snikers i pozmywac podlogi moze podolam,
    nie wspomne o ogarnieciu bozeny przed jutrem, to dopiero wyzwanie :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:10

haneczka lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustronianka24 wrote:
    mój pies zaczął wymiotować na żólto .. musiał coś zjeść czy dlaczego ? nigdy mu sie nie zdarzyło
    Bry :)

Nie wiem jakiego masz psa ale mój tak robi średnio raz na tydzień, raz na dwa tygodnie. Rzyga żółtą pianą ale poza tym czuje się ok i to jest takie oczyszczanie żołądka ;) nic się złego nie dzieje. Jak jest osowiały to obserwuj ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, ales nas wzięła z zaskoczenia! Gratulacje! Witamy Szymusia. :)

Kurczę, ludzie to jednak są niepoważni. W ogóle nie rozumiem wpraszania się komuś na święta a co dopiero ciężarnej albo świeżo upieczonej mamie.Jak chcą koniecznie razem święta spędzić to powinni zaprosic.

Adk, gratuluję donoszenia. ;)

Kurczę, Liwi. No nic dziwnego ze nocka z głowy. Całe szczęście, ze w porę reakcja. Mam nadzieję, ze to się już nie powtórzy.

Powiem wam, ze jak czytam o tych waszych skurczach to się egoistycznie trochę cieszę, że mój synus się pospieszył.

A w ogóle mam pozyczona huśtawke Graco Baby Delight. Myślicie, ze jest sens prosić wujkow jeszcze o lezaczek bujaczek? Tylko innego pomysłu nie mam. :L

A tak w ogóle to witamy się w skończonym pierwszym miesiącu. Juli przestaje być noworodkiem. Jak to szybko leci.

lysinka, liwi, Ida, maggie86, Justinka, weronika86, haneczka, Fasia, Angela89, Murraya lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś gratuluję!!!

Adk fajnie jest być donoszoną, nie??? :)

NY trzymam kciuki!!! Nie daj się ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

mantissa lubi tę wiadomość

• Agga Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w rozpoczetym 37 tygodniu;)
    widze, ze nie tylko ja sie dygam odnosnie wagi corci- we wtorek miala juz troszke ponad 3200g ! a tu jakby nie bylo kilka tygodni. Niby lekarz mowi, ze +/- 10%, ale ja tam odejmuje 500g ;) mojej siostrze w dniu porodu dochodzilo na usg do 4kg a malutka sie urodzila ok 3,5kg ;)

Gratuluje swiezo upieczonej mamusi i trzymam kciuki za szybkie, sprawne porody! ;)

Eweliśka, shimmer_lip, Gosha, maggie86, Agusiek89, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Przede wszystkim AGUS ukłon w Twoja stronę, jak wy to robicie ze takie expresowe porody macie?! Gratuluje mamusia :*

Moze mi za trzecim razem tez w expresie sie uda ;) żartuje... Niestety wiecej dzidzi mieć nie powinnam -wg lekarza ;)

WERA śniłas mi sie... Ooo matko, śniło mu sie ze Mąż Patryk oddał Ci te 300 £ i dodatkowo 200 dorzucił żebys wydała tylko na siebie, i byłyśmy na zakupach! Oby sen sie spełnił i wpadki Ci 500£ tylko dla Ciebie!!! Niestety obawiam sie tylko ze ja w zakupach nie pomogę ;)

RUDZIA pisała? Bo sie martwię...

MISIA przepiękne zdjecie na FB!!!

SHIMMER tusz kupony :*

IWONKA jakie ambitne plany kulinarne!!! U mnie bigos pyka... A na rękach señor Jakub, musi czuc mamusie... ;)

MARTA oj tam, oj tam... Pobieranie GBS jedt przyjemne :D albo ja jakas fetyszystka ;) w spr leżaczka nie pomogę bo nie mam, nadal czekam az mi ktoś sprezentuje ;)

AMY jak sie czujesz w nowej najważniejszej roli w życiu?

A u mnie.... Cały dzien oczekiwań, późnym wieczorem przylatują moi rodzice z 13-letnim braciszkiem!!! Nie widzieliśmy sie ...10 miesięcy. Oby tylko na Ławicy wiatrów, śniegów nie było bo bym sie zapłakała jakby lot odwołali.

Señor Jakub Krzysztof cała noc z mama w łożku... Nie wiem czy to moje lenistwo zeby go nie odkładać vo chwilkę czy chec tulenia cały czas maluszka... Dzieci za szybko rosną!!! Ja nie zdążę sie nacieszyć tym niemowlactwem! A ma takie bystre oczka, juz mi sie przygląda, głowę obraca za moim głosem itp a niedawno leżal jak jaszczurka jeszcze... ;)

shimmer_lip, CzaryMary, iwonka1077, Justinka, Eweliśka, weronika86, haneczka, mantissa, Fasia, Murraya, lysinka, mf lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-) Aguś gratuluję synusia!!! O i widzę, że Hela kogoś poinformowała, że urodziła :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha dzisiaj w Poznaniu wiatru takiego juz nie ma, jak przez ostatnie dni, pada tylko śnieg- ale spokojnie pada, nie jakas zamiec, wiec mam nadzieje ze Twoja rodzinka wystartuje z Ławicy bez problemu

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Aguś gratuluję Szymusia !!!

Eweliśka prześliczny kącik Marysi:)aż chciałoby się córuni

Mantissa zdrówka i szczęścia dla Julinka!!!

Boszee LIWI oddech mi zatrzymało jak czytałam o Twojej kruszynce,na szczęście dobrze się skończyło.

NY do boju, trzymamy kciuki by to było już!!!

No i kciuki dla Krysti by kurczyła się ładnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:55

CzaryMary, Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa sukces!
    Ssaczek jadł z cycka 20 minut! Co prawda przez nakładkę ale to zawsze cos :-)
    Prawej piersi nienawidzi . nie wiem o co mu chodzi....

Gosha, Bambi85, maggie86, adk_1989, sylvia007, liwi, Justinka, shimmer_lip, Eweliśka, Lali, weronika86, Ida, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Angela89, Murraya, lysinka, mf, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wczoraj baaaardzo wiało wiec pewnie dlatego, dzisiaj snieg. Cala zime nie bylo takiego sniegu jak dzisiaj pada i pada , juz trawnik przykryty na biało, do popoludnia/ wieczora pewnie przestanie.

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 4032 4033 4034 4035 4036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ