Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:40

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Dziewczyny, mam takie małe pytanie dotyczące leżaczka bo właśnie się zastanawiam jaki kupić. Spodobał mi się taki:
    http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-promocj-i5216010113.html
    Albo
    http://allegro.pl/fisher-price-y4544-lezaczek-bujaczek-3w1-wibracje-i5124027107.html

Ale tak się zastanwiam... Czy to nie przeszkadza, że on jest taki kubełkowy? Może powinnam kupić taki bardziej płaski? Sama nie wiem... co o tym myślicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:52

Eweliśka lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus gratuluje

Mary u mnie tp trwalo okolo 3 tyg przestałam sie oczyszczać to zaatakowalam męża

nick nieaktualny, Eweliśka, liwi, nick nieaktualny, Agusiek89, mf lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie nie mam pojęcia, ale tak patrzę, że większość w sumie jest taka powyginana to chyba jednak się skuszę na tego słonika :)
    Dziękuję Ida za odpowiedź.

Jade pobierać GBS :( Bleee

Miłego dnia! :)

Ida lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jakie wieści od samego rana :) Aguś gratulacje :)

U mnie dziś nietypowy poranek, najpierw się obudziłam przed 6, standardowo chwilę później zwlekłam się z łóżka, śniadanko i już miałam prasować, a tu jak nigdy mnie ścięło i zasnęłam na kanapie :) Wstałam godzinę temu prosto na drugie śniadanie :D

Dziewczyny gratki kolejnych tygodni i donoszenia :)

Eweliśka literki super :) komoda też :) a koszyczki gdzie kupiłaś?

Eweliśka, Lali, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:

Eweliśka literki super :) komoda też :) a koszyczki gdzie kupiłaś?

w Home and you

lysinka lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide sie za robote jakas brac, to mniej bede myslec :)
    dzis w planach puplety ugotowac, ciasto snikers i pozmywac podlogi moze podolam,
    nie wspomne o ogarnieciu bozeny przed jutrem, to dopiero wyzwanie :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:10

haneczka lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ustronianka24 wrote:
    mój pies zaczął wymiotować na żólto .. musiał coś zjeść czy dlaczego ? nigdy mu sie nie zdarzyło
    Bry :)

Nie wiem jakiego masz psa ale mój tak robi średnio raz na tydzień, raz na dwa tygodnie. Rzyga żółtą pianą ale poza tym czuje się ok i to jest takie oczyszczanie żołądka ;) nic się złego nie dzieje. Jak jest osowiały to obserwuj ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, ales nas wzięła z zaskoczenia! Gratulacje! Witamy Szymusia. :)

Kurczę, ludzie to jednak są niepoważni. W ogóle nie rozumiem wpraszania się komuś na święta a co dopiero ciężarnej albo świeżo upieczonej mamie.Jak chcą koniecznie razem święta spędzić to powinni zaprosic.

Adk, gratuluję donoszenia. ;)

Kurczę, Liwi. No nic dziwnego ze nocka z głowy. Całe szczęście, ze w porę reakcja. Mam nadzieję, ze to się już nie powtórzy.

Powiem wam, ze jak czytam o tych waszych skurczach to się egoistycznie trochę cieszę, że mój synus się pospieszył.

A w ogóle mam pozyczona huśtawke Graco Baby Delight. Myślicie, ze jest sens prosić wujkow jeszcze o lezaczek bujaczek? Tylko innego pomysłu nie mam. :L

A tak w ogóle to witamy się w skończonym pierwszym miesiącu. Juli przestaje być noworodkiem. Jak to szybko leci.

lysinka, liwi, Ida, nick nieaktualny, Justinka, weronika86, haneczka, Fasia, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś gratuluję!!!

Adk fajnie jest być donoszoną, nie??? :)

NY trzymam kciuki!!! Nie daj się ;)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

mantissa lubi tę wiadomość

• Agga Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w rozpoczetym 37 tygodniu;)
    widze, ze nie tylko ja sie dygam odnosnie wagi corci- we wtorek miala juz troszke ponad 3200g ! a tu jakby nie bylo kilka tygodni. Niby lekarz mowi, ze +/- 10%, ale ja tam odejmuje 500g ;) mojej siostrze w dniu porodu dochodzilo na usg do 4kg a malutka sie urodzila ok 3,5kg ;)

Gratuluje swiezo upieczonej mamusi i trzymam kciuki za szybkie, sprawne porody! ;)

Eweliśka, shimmer_lip, Gosha, nick nieaktualny, Agusiek89, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Przede wszystkim AGUS ukłon w Twoja stronę, jak wy to robicie ze takie expresowe porody macie?! Gratuluje mamusia :*

Moze mi za trzecim razem tez w expresie sie uda ;) żartuje... Niestety wiecej dzidzi mieć nie powinnam -wg lekarza ;)

WERA śniłas mi sie... Ooo matko, śniło mu sie ze Mąż Patryk oddał Ci te 300 £ i dodatkowo 200 dorzucił żebys wydała tylko na siebie, i byłyśmy na zakupach! Oby sen sie spełnił i wpadki Ci 500£ tylko dla Ciebie!!! Niestety obawiam sie tylko ze ja w zakupach nie pomogę ;)

RUDZIA pisała? Bo sie martwię...

MISIA przepiękne zdjecie na FB!!!

SHIMMER tusz kupony :*

IWONKA jakie ambitne plany kulinarne!!! U mnie bigos pyka... A na rękach señor Jakub, musi czuc mamusie... ;)

MARTA oj tam, oj tam... Pobieranie GBS jedt przyjemne :D albo ja jakas fetyszystka ;) w spr leżaczka nie pomogę bo nie mam, nadal czekam az mi ktoś sprezentuje ;)

AMY jak sie czujesz w nowej najważniejszej roli w życiu?

A u mnie.... Cały dzien oczekiwań, późnym wieczorem przylatują moi rodzice z 13-letnim braciszkiem!!! Nie widzieliśmy sie ...10 miesięcy. Oby tylko na Ławicy wiatrów, śniegów nie było bo bym sie zapłakała jakby lot odwołali.

Señor Jakub Krzysztof cała noc z mama w łożku... Nie wiem czy to moje lenistwo zeby go nie odkładać vo chwilkę czy chec tulenia cały czas maluszka... Dzieci za szybko rosną!!! Ja nie zdążę sie nacieszyć tym niemowlactwem! A ma takie bystre oczka, juz mi sie przygląda, głowę obraca za moim głosem itp a niedawno leżal jak jaszczurka jeszcze... ;)

shimmer_lip, nick nieaktualny, iwonka1077, Justinka, Eweliśka, weronika86, haneczka, mantissa, Fasia, Murraya, lysinka, mf lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-) Aguś gratuluję synusia!!! O i widzę, że Hela kogoś poinformowała, że urodziła :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha dzisiaj w Poznaniu wiatru takiego juz nie ma, jak przez ostatnie dni, pada tylko śnieg- ale spokojnie pada, nie jakas zamiec, wiec mam nadzieje ze Twoja rodzinka wystartuje z Ławicy bez problemu

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Aguś gratuluję Szymusia !!!

Eweliśka prześliczny kącik Marysi:)aż chciałoby się córuni

Mantissa zdrówka i szczęścia dla Julinka!!!

Boszee LIWI oddech mi zatrzymało jak czytałam o Twojej kruszynce,na szczęście dobrze się skończyło.

NY do boju, trzymamy kciuki by to było już!!!

No i kciuki dla Krysti by kurczyła się ładnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:55

nick nieaktualny, Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa sukces!
    Ssaczek jadł z cycka 20 minut! Co prawda przez nakładkę ale to zawsze cos :-)
    Prawej piersi nienawidzi . nie wiem o co mu chodzi....

Gosha, Bambi85, nick nieaktualny, adk_1989, sylvia007, liwi, Justinka, shimmer_lip, Eweliśka, Lali, weronika86, Ida, mantissa, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya, lysinka, mf, MartaAlvi lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wczoraj baaaardzo wiało wiec pewnie dlatego, dzisiaj snieg. Cala zime nie bylo takiego sniegu jak dzisiaj pada i pada , juz trawnik przykryty na biało, do popoludnia/ wieczora pewnie przestanie.

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 4032 4033 4034 4035 4036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ