Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Dziewczyny, mam takie małe pytanie dotyczące leżaczka bo właśnie się zastanawiam jaki kupić. Spodobał mi się taki:
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-promocj-i5216010113.html
Albo
http://allegro.pl/fisher-price-y4544-lezaczek-bujaczek-3w1-wibracje-i5124027107.html
Ale tak się zastanwiam... Czy to nie przeszkadza, że on jest taki kubełkowy? Może powinnam kupić taki bardziej płaski? Sama nie wiem... co o tym myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:52
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No własnie nie mam pojęcia, ale tak patrzę, że większość w sumie jest taka powyginana to chyba jednak się skuszę na tego słonika
Dziękuję Ida za odpowiedź.
Jade pobierać GBSBleee
Miłego dnia!Ida lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jakie wieści od samego rana
Aguś gratulacje
U mnie dziś nietypowy poranek, najpierw się obudziłam przed 6, standardowo chwilę później zwlekłam się z łóżka, śniadanko i już miałam prasować, a tu jak nigdy mnie ścięło i zasnęłam na kanapieWstałam godzinę temu prosto na drugie śniadanie
Dziewczyny gratki kolejnych tygodni i donoszenia
Eweliśka literki superkomoda też
a koszyczki gdzie kupiłaś?
Eweliśka, Lali, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
dobra ide sie za robote jakas brac, to mniej bede myslec
dzis w planach puplety ugotowac, ciasto snikers i pozmywac podlogi moze podolam,
nie wspomne o ogarnieciu bozeny przed jutrem, to dopiero wyzwanieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:10
haneczka lubi tę wiadomość
-
ustronianka24 wrote:mój pies zaczął wymiotować na żólto .. musiał coś zjeść czy dlaczego ? nigdy mu sie nie zdarzyło
Nie wiem jakiego masz psa ale mój tak robi średnio raz na tydzień, raz na dwa tygodnie. Rzyga żółtą pianą ale poza tym czuje się ok i to jest takie oczyszczanie żołądkanic się złego nie dzieje. Jak jest osowiały to obserwuj
-
Agus, ales nas wzięła z zaskoczenia! Gratulacje! Witamy Szymusia.
Kurczę, ludzie to jednak są niepoważni. W ogóle nie rozumiem wpraszania się komuś na święta a co dopiero ciężarnej albo świeżo upieczonej mamie.Jak chcą koniecznie razem święta spędzić to powinni zaprosic.
Adk, gratuluję donoszenia.
Kurczę, Liwi. No nic dziwnego ze nocka z głowy. Całe szczęście, ze w porę reakcja. Mam nadzieję, ze to się już nie powtórzy.
Powiem wam, ze jak czytam o tych waszych skurczach to się egoistycznie trochę cieszę, że mój synus się pospieszył.
A w ogóle mam pozyczona huśtawke Graco Baby Delight. Myślicie, ze jest sens prosić wujkow jeszcze o lezaczek bujaczek? Tylko innego pomysłu nie mam. :L
A tak w ogóle to witamy się w skończonym pierwszym miesiącu. Juli przestaje być noworodkiem. Jak to szybko leci.lysinka, liwi, Ida, maggie86, Justinka, weronika86, haneczka, Fasia, Angela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Witam sie w rozpoczetym 37 tygodniu;)
widze, ze nie tylko ja sie dygam odnosnie wagi corci- we wtorek miala juz troszke ponad 3200g ! a tu jakby nie bylo kilka tygodni. Niby lekarz mowi, ze +/- 10%, ale ja tam odejmuje 500gmojej siostrze w dniu porodu dochodzilo na usg do 4kg a malutka sie urodzila ok 3,5kg
Gratuluje swiezo upieczonej mamusi i trzymam kciuki za szybkie, sprawne porody!Eweliśka, shimmer_lip, Gosha, maggie86, Agusiek89, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Przede wszystkim AGUS ukłon w Twoja stronę, jak wy to robicie ze takie expresowe porody macie?! Gratuluje mamusia :*
Moze mi za trzecim razem tez w expresie sie udażartuje... Niestety wiecej dzidzi mieć nie powinnam -wg lekarza
WERA śniłas mi sie... Ooo matko, śniło mu sie ze Mąż Patryk oddał Ci te 300 £ i dodatkowo 200 dorzucił żebys wydała tylko na siebie, i byłyśmy na zakupach! Oby sen sie spełnił i wpadki Ci 500£ tylko dla Ciebie!!! Niestety obawiam sie tylko ze ja w zakupach nie pomogę
RUDZIA pisała? Bo sie martwię...
MISIA przepiękne zdjecie na FB!!!
SHIMMER tusz kupony :*
IWONKA jakie ambitne plany kulinarne!!! U mnie bigos pyka... A na rękach señor Jakub, musi czuc mamusie...
MARTA oj tam, oj tam... Pobieranie GBS jedt przyjemnealbo ja jakas fetyszystka
w spr leżaczka nie pomogę bo nie mam, nadal czekam az mi ktoś sprezentuje
AMY jak sie czujesz w nowej najważniejszej roli w życiu?
A u mnie.... Cały dzien oczekiwań, późnym wieczorem przylatują moi rodzice z 13-letnim braciszkiem!!! Nie widzieliśmy sie ...10 miesięcy. Oby tylko na Ławicy wiatrów, śniegów nie było bo bym sie zapłakała jakby lot odwołali.
Señor Jakub Krzysztof cała noc z mama w łożku... Nie wiem czy to moje lenistwo zeby go nie odkładać vo chwilkę czy chec tulenia cały czas maluszka... Dzieci za szybko rosną!!! Ja nie zdążę sie nacieszyć tym niemowlactwem! A ma takie bystre oczka, juz mi sie przygląda, głowę obraca za moim głosem itp a niedawno leżal jak jaszczurka jeszcze...
shimmer_lip, CzaryMary, iwonka1077, Justinka, Eweliśka, weronika86, haneczka, mantissa, Fasia, Murraya, lysinka, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aguś gratuluję Szymusia !!!
Eweliśka prześliczny kącik Marysi:)aż chciałoby się córuni
Mantissa zdrówka i szczęścia dla Julinka!!!
Boszee LIWI oddech mi zatrzymało jak czytałam o Twojej kruszynce,na szczęście dobrze się skończyło.
NY do boju, trzymamy kciuki by to było już!!!
No i kciuki dla Krysti by kurczyła się ładnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:55
CzaryMary, Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa sukces!
Ssaczek jadł z cycka 20 minut! Co prawda przez nakładkę ale to zawsze cos
Prawej piersi nienawidzi . nie wiem o co mu chodzi....
Gosha, Bambi85, maggie86, adk_1989, sylvia007, liwi, Justinka, shimmer_lip, Eweliśka, Lali, weronika86, Ida, mantissa, Fasia, KasiaKwiatek, Angela89, Murraya, lysinka, mf, MartaAlvi lubią tę wiadomość