Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wercia ale jaj uz mialam cc z corcia teoretycznie powinnam sie mniej bac a chyba bardziej sie boje, no nic jakos wytrzymam, musze
eweliska ladne literki i fajna ta komodka
Haneczka niech sie rozkreca te twoje skurcze w koncu....Eweliśka, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Yeżu ja też. A to nie trzeba czekać do kontroli u gina? Mi napisali, ze pięć tygodni.
Pieprze systemtez niby mam czekać 6 tygodni ale co zrobić jak chuć tak wielka
Bambi85, haneczka, liwi, Eweliśka, KasiaKwiatek, mantissa, maggie86, weronika86, Murraya, mf lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:wercia ale jaj uz mialam cc z corcia teoretycznie powinnam sie mniej bac a chyba bardziej sie boje, no nic jakos wytrzymam, musze
Haneczka niech sie rozkreca te twoje skurcze w koncu....
ja sie ubieram i spadam do miasta..zaplacic ostatnie rachunki, zaplace raty do przodu co by pozniej nie myslec, zrobie zakupy i wracam...do pracy na 15.00 do 20.00...dupa dupa dupa..juz mi sie nie chce -
iwonka1077 wrote:wercia ale jaj uz mialam cc z corcia teoretycznie powinnam sie mniej bac a chyba bardziej sie boje, no nic jakos wytrzymam, musze
Haneczka niech sie rozkreca te twoje skurcze w koncu....
Wiem, dupę trujęI wszystkie z którymi tu przeżywałam to samo już urodziły!!! Patrz Murraya i Aguś. I to jeszcze ekspresowo.
Już się nie odzywam
-
O ile dobrze pamietam to Aguś wczoraj szorowała łazienke i urodziła
Mary miała podobnie chyba
Trzeba się chyba za to wc zabrać i ogarnąćhaneczka, CzaryMary, iwonka1077, maggie86, weronika86, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Polecam morele suszone na przeczyszczanie jak ktoś ma z tym problem
wczoraj tata mi kupił i zjadłam tak z 5 moreli i faktycznie podziałało
bo po czopku glicerynowym od razu do kibelka leciałam nawet nie zdążył się wchłonąćmaggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:O ile dobrze pamietam to Aguś wczoraj szorowała łazienke i urodziła
Mary miała podobnie chyba
Trzeba się chyba za to wc zabrać i ogarnąć
Haaaaaa szorujecie laski łazienki - to działa !!Militta110816, iwonka1077, Agusiek89, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a to ze mialas juz raz cc nie jest wskazaniem do nastepnego? czy to zalezy jak blizn sie zachowuje?
ja sie ubieram i spadam do miasta..zaplacic ostatnie rachunki, zaplace raty do przodu co by pozniej nie myslec, zrobie zakupy i wracam...do pracy na 15.00 do 20.00...dupa dupa dupa..juz mi sie nie chcetak to moze byc wskazaniem ale niekoniecznie, u mnie jest bo waska jestem
-
haneczka wrote:Wiem, dupę truję
I wszystkie z którymi tu przeżywałam to samo już urodziły!!! Patrz Murraya i Aguś. I to jeszcze ekspresowo.
Już się nie odzywam
jak Amy na przyklad i Anka dziewczyny dlugo sie kurczyly
haneczka lubi tę wiadomość
-
dobra to lazienki wyszoruje we wtorek wieczorem i w srode rano ( akurat bedzie 8.04), okna tez by mi pasowalo umyc bardziej po swietach
, glupio to bedzie wygladac, ale trudno, z reszta teraz i tak pada snieg
.
CzaryMary, Eweliśka, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dobra czyli za tydzien w srode od bladego switu wielkie sprzatanie
IWONKA ja swoje okna uznalam ze wzglednie czyste i wystarczajace na te super świeta ktore mnie czekająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 10:46
iwonka1077 lubi tę wiadomość