Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:tez wlasnie chcialam napisac...znieczulenia masz jakis specyfik na morfinie ale dzieciaczki sa senne po tym..masz gas lub epidural to chyba jak zzo
a ty werka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:23
-
nick nieaktualny
-
Hela urodziła dziś o 5.47 córeczkę Gabrysię
3380g i 57cm
poród sn
Pozdrawia Was serdeczniegratuluje wszystkim mamom i trzyma kciuki za nierozpakowane!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:30
Ulka84, Nadzieja84, Gosha, malinka1984, Anka1501, olka30, maggie86, KasiaKwiatek, mf, MartaAlvi, lysinka, Bambi85, Lali, Agusiek89, weronika86, Justinka, mantissa, Angela89, Krysti, Murraya, Eweliśka, CzaryMary, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:No, podobno karmienie powinno trwać ok 30 min , u mnie to sie wlecze bo niestanowcza jestem, powinnam ja co 3 h karmić i tyle , a w nocy jak z raz bym nakarmiła to tez ok, podobno dziecko sie nie zagłodzi :p
No ale co poradzisz jak płacze i marudzi i nie uspakaja się od samego przytulania. Nic nie poradzisz. Lepiej chyba przystawić do piersi niż przetrzymywać na siłę jak pakuje całe łapki do buzi. Ale w sumie mój nie siedzi przy piersi 2h, więc może to inna sytuacja. Rozważam zakup smoczka, bo dziś np. niecałą godzinę po skończonym jedzeniu Juli ciamkał mi koszulkę dekolt i swoje paluchy, ewidentnie nie z głodu tylko z potrzeby. I co zrobić w takiej sytuacji? Dałam mu possać mój mały palec a tak to chyba tylko smok zostaje, prawda? -
nick nieaktualny
-
Ja pokocham wszystkie dzieci urodzone 05.04
moja Pola sie w tym dniu urodzila i w niedziele obchodzimy 3 urodziny
maggie86, Fasia, Anka1501, Justinka, mf, Angela89, weronika86, Gosha, Agusiek89, Krysti, Murraya, lysinka, Eweliśka, malinka1984 lubią tę wiadomość