Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronika też bym się wkurzyła. Nie miał prawa tak postąpić, to były Twoje odłożone pieniążki ale rozumiem,że nie umiał odmówić. Przykro mi a mówili kiedy oddadzą? Powiedz teściom że to czas kiedy Wy jesteście w potrzebie i muszą oddać jak najszybciej.
-
Nadzieja84 wrote:Weronika też bym się wkurzyła. Nie miał prawa tak postąpić, to były Twoje odłożone pieniążki ale rozumiem,że nie umiał odmówić. Przykro mi a mówili kiedy oddadzą? Powiedz teściom że to czas kiedy Wy jesteście w potrzebie i muszą oddać jak najszybciej.
te pieniadze nie bese juz mi wtedy potrzebne
dostane macierzynskie od 18ego kwietnia i nawet o nim nikomu nie powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:37
-
Lali wrote:Murraya jestes the best
!! Jeszcze raz gratuluje!
Bambi, Agus to wizytujemy w piatek we trojke
Rudzia cos sie dzieje:) trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo porzadnie i bedzie Sofijka w terminie
Ja też w piątekLali, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja84 wrote:Weronika to powiedz,że muszą wcześniej bo Wam zabraknie na życie! Nie patyczkuj się albo swojego weź za łeb,że ma szybko dorobić i oddać Ci kasę.
-
hwesta wrote:Ja za to z moim mężem na kosie, zaprosi rodzine na drugi dzien świat do nas, suuuuper zajebiscie. To zdejmowanie szwów boli?
Zdejmowanie szwów to podobno ulga. -
nick nieaktualnyU mnie false start.
W dzień skurcze znów nieregularne.
Pospalam trochę, trochę pochodziłam.
To coś co myślałam jakiś czas temu jest czopem chyba wcale nim nie było. Dopiero teraz wyszedł, strasznie brudny i podkrwawiony.
Czekam co będzie w nocy ale na nic się nie nastawiam.
Tymczasem wyłączam tel bo mam średnią ochotę na kontakt z ludźmi, wybaczcie.
Nowe mamusie gratuluję Wam z całego serducha.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny