Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka urodziła Marcela! Waży 3560g i ma 58cm!
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 18:46
Militta110816, Angela89, Anka1501, lysinka, natt, mimka84, Rudzia, Lali, Ida, CzaryMary, sylvia007, Nadzieja84, Eweliśka, MartaAlvi, Klaudia90, mf, maggie86, KasiaKwiatek, haneczka, Krysti, Aguś86, mantissa, weronika86, Justinka, liloe, Ewelcia, mila79, Amy_, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
aaaa Ewelcia masz przesłodkie te bobasy:D
Widziałam Twojego Mantissa na FB:) nie powiem ale skrada mi serde:D taki czorny że amen:D świetny jest:D rezerwuję na zięcia
Agusiek gratulacje:DDDD mówicie że za łazienkę sie brać?? no dobra ale nie dziś
ja po wizycie:) wszystko super:) to jeszcze nie poród:) mam się zgłosić jak się akcja rozkręci:) no ale jak się nie rozkręci z 5 dni po terminie to dzwonić
aha i sex! już mojemu zapowiedziałam że jak ma opory to zamknąć oczy i za ojczyznę!!! heheh
ja chcę chrzcić końcem maja początkiem czerwca:)
kto tu miał takie bolesne badanie??
ja dziś takie miałam ale zostałam uprzedzona, nie wiem co miało na celu ale było bardzo dogłebne i bolesne. hehe może chciał mi pobudzić szyjkę
Krysti fajna podusia:)
a ja siedze z farbą na głowie:) ups już 40 minut!!! ide się myć.
teraz na forum robi się powoli haos bo jedne o porodach inne o kiszeniu się a jeszcze inne o karmieniu i niemowlakach:D armagedon się zrobi jak wszystkie porodzimy
HANECZKA o super:) niech się rozkręca:D bo ja bym na takich straszakach przez święta wyszła 100 razy do domu na własne żądanieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 18:49
mimka84, lysinka, Eweliśka, MartaAlvi, maggie86, KasiaKwiatek, Krysti, Aguś86, haneczka, mantissa, Agusiek89, Fasia, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Oooo... Teraz skurcz po 4 min.... Idziemy w dobrą stronę
Rudzia, sylvia007, Lali, lysinka, mimka84, Eweliśka, MartaAlvi, mf, maggie86, Agga, KasiaKwiatek, Aguś86, haneczka, weronika86, Agusiek89, malinka1984, Ewelcia, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mi sie dzis brzuch spinal tak bolesnie ale pare razy i cisza
bardzo boli mnie juz spojenie i brzuch jak na @ i klucie w pipie ale nic poza tym.. bylam wlasnie na spacerze i oczywiscie rundka po schodach.. ehh te moje uparte dziecko!
-
Militta110816 wrote:Robotka ja mialam dzis takie bolesne
palce tak gleboko i mocno wlozyla ze trzymalam sie fotela i zeby zacisnelam
Iwonka gratulacje:D
wybaczcie ale nie wpisuję u wszystkich który to był tc bo nie chce mi się szukac:P
ale wpiszę jak bym sie natknęła na suwaczek:)iwonka1077 lubi tę wiadomość