Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka urodziła Marcela! Waży 3560g i ma 58cm!
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 18:46
Militta110816, nick nieaktualny, Anka1501, lysinka, nick nieaktualny, mimka84, Rudzia, Lali, Ida, nick nieaktualny, sylvia007, Nadzieja84, Eweliśka, MartaAlvi, Klaudia90, mf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, haneczka, nick nieaktualny, Aguś86, mantissa, weronika86, Justinka, nick nieaktualny, Ewelcia, mila79, Amy_, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
aaaa Ewelcia masz przesłodkie te bobasy:D
Widziałam Twojego Mantissa na FB:) nie powiem ale skrada mi serde:D taki czorny że amen:D świetny jest:D rezerwuję na zięcia
Agusiek gratulacje:DDDD mówicie że za łazienkę sie brać?? no dobra ale nie dziś
ja po wizycie:) wszystko super:) to jeszcze nie poród:) mam się zgłosić jak się akcja rozkręci:) no ale jak się nie rozkręci z 5 dni po terminie to dzwonić
aha i sex! już mojemu zapowiedziałam że jak ma opory to zamknąć oczy i za ojczyznę!!! heheh
ja chcę chrzcić końcem maja początkiem czerwca:)
kto tu miał takie bolesne badanie??
ja dziś takie miałam ale zostałam uprzedzona, nie wiem co miało na celu ale było bardzo dogłebne i bolesne. hehe może chciał mi pobudzić szyjkę
Krysti fajna podusia:)
a ja siedze z farbą na głowie:) ups już 40 minut!!! ide się myć.
teraz na forum robi się powoli haos bo jedne o porodach inne o kiszeniu się a jeszcze inne o karmieniu i niemowlakach:D armagedon się zrobi jak wszystkie porodzimy
HANECZKA o super:) niech się rozkręca:D bo ja bym na takich straszakach przez święta wyszła 100 razy do domu na własne żądanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 18:49
mimka84, lysinka, Eweliśka, MartaAlvi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aguś86, haneczka, mantissa, Agusiek89, Fasia, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Oooo... Teraz skurcz po 4 min.... Idziemy w dobrą stronę
Rudzia, sylvia007, Lali, lysinka, mimka84, Eweliśka, MartaAlvi, mf, nick nieaktualny, Agga, nick nieaktualny, Aguś86, haneczka, weronika86, Agusiek89, malinka1984, Ewelcia, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mi sie dzis brzuch spinal tak bolesnie ale pare razy i cisza
bardzo boli mnie juz spojenie i brzuch jak na @ i klucie w pipie ale nic poza tym.. bylam wlasnie na spacerze i oczywiscie rundka po schodach.. ehh te moje uparte dziecko!
-
ciekawe co miało to za zadanie, skoro na poprzednich wizytach było normalnie, może to miało nasze szyjki lekko podrażnićMilitta110816 wrote:Robotka ja mialam dzis takie bolesne
palce tak gleboko i mocno wlozyla ze trzymalam sie fotela i zeby zacisnelam 

Iwonka gratulacje:D
wybaczcie ale nie wpisuję u wszystkich który to był tc bo nie chce mi się szukac:P
ale wpiszę jak bym sie natknęła na suwaczek:)
iwonka1077 lubi tę wiadomość