Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o ja pierdziu..chwilke mnie nie bylo!!!!
agusiek gratki i iwonka!!masakra sypiecie sie dziewczyny!!!
u mnie lepiej..nadal zyganko ale nie psuje mi samopoczucia
maz oddal mi kasiore, przeprosil i kupil sobie ten diabelny projektor dla siebie i stasia do grania..ich kaska to niech sobie chlopaki graja 
u mnie brzuch sie obnozyl o 2 palce od rana..czuje sie dobrze
mimka daje rade z tym brzuszyskiem
ze staskiem byl duzonwiekszy
ale juz odnotowalam rano pekajace naczynka wiec skora wiecej nie da rady!
zaczelo leciec mleko bez dotykania cycow...
umowilam tylko wizyty na jutro, niedziele niestety i poniedzailek ale to 500f wpadnie...jesli zaczne rodzic wcEsniej to maz sam pojedzie na te 3 dni i juz do 25ego zostanie ze mna w domciu
super 
w sumie po takich wiadomosciach juz moge rodzic..od wtorku do 26 kwietnia juz zamykamy i spokojnie czekamy na mala jesli sie wczesniej nic nie ruszy
KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Będę miec 3 ktg dzisiaj
cieszę się ze tu zostałam bo wiem na czym stoje:) a swieta świętami. I tak się na nie nie nastawialam.
Iwonka moje gratulacje:)
Ania, jedz do innego szpitala może inaczej Cie potraktują.
Nadzieja84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Iwonka, serdeczne gratulacje!
Robotka, jest przystojniaczek, nie? Ustaw core w kolejce.
Anka, Haneczka, powodzenia! Obysmy witały dzieciaczki.
Wkurzylam się. Chciałam zakupy zrobić i ciasta piec a chłop mi teściowa sprowadzil i musze się nią zajmowac.
weronika86, Krysti, iwonka1077, Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO kurde ale dziś księżyc piękny!!!

A po 24 wybija mój termin. Jedziesz Miki!
weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, malinka1984, Nadzieja84, Rudzia, maggie86, Fasia, mf, Krysti, Eweliśka, Agusiek89, Gosha, Eklerka, CzaryMary, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mi też nie pozwala sprzątać ale i tak to zrobiłam z nadzieją uniknięcia śniadania Wielkanocnego u teściowej;)
A tak poważnie to tak się czuję dobrze po tych 5 godzinach ruchu że aż się dziwię jakby nowe siły we mnie wstąpiły! Myślę,że chodzi tu też o psychikę bo nie ma to jak dobrze wysprzątany domek na powitanie dziecka:)
weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:idzie automatem szkoda tylko że my ciągle w tym samym miejscu...
noo.. tak patrze na liste i podlamalam sie bo jesli beda mi wywolywac to bede jedna z ostatnich rodzacych ... grrr.. jeszczd mam nadzieje ze jutro albo pojutrze sie cos u mnie ruszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Zobaczymy po porannym obchodzie.