Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o ja pierdziu..chwilke mnie nie bylo!!!!
agusiek gratki i iwonka!!masakra sypiecie sie dziewczyny!!!
u mnie lepiej..nadal zyganko ale nie psuje mi samopoczuciamaz oddal mi kasiore, przeprosil i kupil sobie ten diabelny projektor dla siebie i stasia do grania..ich kaska to niech sobie chlopaki graja
u mnie brzuch sie obnozyl o 2 palce od rana..czuje sie dobrze
mimka daje rade z tym brzuszyskiemze staskiem byl duzonwiekszy
ale juz odnotowalam rano pekajace naczynka wiec skora wiecej nie da rady!
zaczelo leciec mleko bez dotykania cycow...
umowilam tylko wizyty na jutro, niedziele niestety i poniedzailek ale to 500f wpadnie...jesli zaczne rodzic wcEsniej to maz sam pojedzie na te 3 dni i juz do 25ego zostanie ze mna w domciusuper
w sumie po takich wiadomosciach juz moge rodzic..od wtorku do 26 kwietnia juz zamykamy i spokojnie czekamy na mala jesli sie wczesniej nic nie ruszy
KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Będę miec 3 ktg dzisiaj
cieszę się ze tu zostałam bo wiem na czym stoje:) a swieta świętami. I tak się na nie nie nastawialam.
Iwonka moje gratulacje:)
Ania, jedz do innego szpitala może inaczej Cie potraktują.
Nadzieja84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Iwonka, serdeczne gratulacje!
Robotka, jest przystojniaczek, nie? Ustaw core w kolejce.
Anka, Haneczka, powodzenia! Obysmy witały dzieciaczki.
Wkurzylam się. Chciałam zakupy zrobić i ciasta piec a chłop mi teściowa sprowadzil i musze się nią zajmowac.weronika86, Krysti, iwonka1077, Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO kurde ale dziś księżyc piękny!!!
A po 24 wybija mój termin. Jedziesz Miki!
weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, malinka1984, Nadzieja84, Rudzia, maggie86, Fasia, mf, Krysti, Eweliśka, Agusiek89, Gosha, Eklerka, CzaryMary, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mi też nie pozwala sprzątać ale i tak to zrobiłam z nadzieją uniknięcia śniadania Wielkanocnego u teściowej;)
A tak poważnie to tak się czuję dobrze po tych 5 godzinach ruchu że aż się dziwię jakby nowe siły we mnie wstąpiły! Myślę,że chodzi tu też o psychikę bo nie ma to jak dobrze wysprzątany domek na powitanie dziecka:)weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:idzie automatem szkoda tylko że my ciągle w tym samym miejscu...
noo.. tak patrze na liste i podlamalam sie bo jesli beda mi wywolywac to bede jedna z ostatnich rodzacych ... grrr.. jeszczd mam nadzieje ze jutro albo pojutrze sie cos u mnie ruszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny