Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwonka gratulacje
Nasze forumowe bliźniaki są przeurocze
A ja przed chwila zapomnialam ze w ciąży nie jestem. Złapał mnie jakiś chwilowy bol brzucha i pomyslalam sobie ," o cholera, skurcz !" - mam zryty beret
Idziemy kąpać małego brudasa
Dzisiaj wyznalam mojemu synowi ze jego baki są dla mnie najpiekniejsza muzyka na świecie
Szorujta te łazienkimimka84, maggie86, Eweliśka, Ida, KasiaKwiatek, weronika86, mantissa, Justinka, Nadzieja84, Agusiek89, Fasia, Ewelcia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkim mamusią rozpakowanym gratuluję ale w szczególności Tobie Ewelcia bo pamiętam Cię z Aniołkowych Mam :*
I Tobie kochana Amy bo ukrylas pamiętnik i niestety nie miałam jak podglądać jak się czujesz.
Tobie MartaAlvi również kibicuje. Trzymajcie się kobitki- i powodzenia w nowej roli dla wszystkichMartaAlvi, KasiaKwiatek, mantissa, CzaryMary, Ewelcia, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Miru dziękuje bardzo
Ja Wam też cały czas kibicuję
Haneczka nooo to grubo!Oby tak dalej. A gdzie sie podziewa Kwiatek ze swoim hasełkiem? Bez hasła nie można rodzić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 19:37
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem!!! Właśnie wróciłam z psem od weta z ostatniego zastrzyku.
Haneczka i AnkaGO GO MATKI!!!
skikać na pilkach, chodzić po schodach i rozkręcać skurczybyki
A my czekamy na info!!!haneczka, weronika86, MartaAlvi, CzaryMary, mf, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj dzis auto oddał bo części wymienia i samochód bedzie jutro a ja mowie a jak zacznę rodzic to powiedział Taxi pojedziemy
hahahahaaaa rozbraja mnie. Zdjecia mi robi mowi ze juz koniec wnet trza zdjeć na cykać haha a ja mowię dupę ci wystawie to mi fotę tez pierdyknij dupy Hahaha wesoło mamy dzis w domu , ja juz na swieta porobiłam duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 19:58
weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość