Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Anka moje byly co 3-5minut i 30-40 sekund i poszlo. Jak masz meza to jedz. Z tym rozwarciem Cipecherz przebija i pojdzie
Mojego nie ma. Byłam dziś na wizycie i gin to zlal. Powiedział, że skoro już rodzilam to będę wiedziała kiedy przyjechać... -
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mojego nie ma. Byłam dziś na wizycie i gin to zlal. Powiedział, że skoro już rodzilam to będę wiedziała kiedy przyjechać...
Nosz kurwa. No tak bo przecież każdy poród jest taki sam, przebiega jak napisano w książce a w dupie włącza się nam czerwone światełko z alarmem i wiemy, że to na pewno to.
Osioł.olka30, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale glupie gadanie tego gina. Oprocz tego ze moje oba porody trwaly niecale 4h to byly calkiem inne. Co za madrala z niego
a swoj opisze w domku bo na komorce ciezko pisac epopeje
KasiaKwiatek, Anka1501, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Bardzo dobrze ze zostalam. Teraz podczas ktg 5 dlugich idwntycznych skurczow na poziomie prawie 100%. Ale Sa jeszcze nieregularne. Co 8,5,7,7 minut. Ale poloznej się podobaja:)
Cos z tego bedzie:)natt, Anka1501, Angela89, Militta110816, mimka84, lysinka, maggie86, sylvia007, Eweliśka, Aguś86, malinka1984, Lali, Robotka1, Agusiek89, CzaryMary, shimmer_lip, Nadzieja84, MartaAlvi, Klaudia90, mf, KasiaKwiatek, Krysti, adk_1989, mantissa, Justinka, liloe, Fasia, Ewelcia, Eklerka, Amy_, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya my po usg bioderek - wszystko bardzo dobrze kontrola za 3 miesiące
Anka1501, mimka84, lysinka, maggie86, sylvia007, Eweliśka, Aguś86, Lali, Robotka1, Ida, CzaryMary, Nadzieja84, MartaAlvi, Klaudia90, mf, KasiaKwiatek, Krysti, mantissa, Fasia, Amy_, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Bardzo dobrze ze zostalam. Teraz podczas ktg 5 dlugich idwntycznych skurczow na poziomie prawie 100%. Ale Sa jeszcze nieregularne. Co 8,5,7,7 minut. Ale poloznej się podobaja:)
Cos z tego bedzie:)
Miałam identyczne na ktg i gin to olal totalnie