Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu zaczęłam więcej spać
po zakupach musiałam się zdrzemnąć dobre 2 godzinki, nie zdarzało mi się to od pierwszego trymestru
teraz idę prasować, skoro taka wypoczęta jestem
Weronika apartament Sarci superto może być ostatnie już zdjęcie
Ewelcia super chłopaki
Agusiek gratulacje córeczkipo świętach też biorę się za łazienkę
Haneczka co u ciebie ?
Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Agusiek gratuluję!!!
Ja wróciłam po ktg, skurcze silne ale tylko się mnie zapytał czy to pierwszy poród i czy daleko mieszkam. Stwierdził, że skoro już rodzilam to będę wiedziała w którym momencie przyjechać... Nawet nie sprawdził rozwarcia.
Może i dobrze... W sumie to dziś łazienkę sprzatalam...Agusiek89, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Oooo kurde
gratulacje :*
Ona serio chyba dziala ide ja sprzatac mam dwie to dwie posprzatm
Ale jaja z tym wc hicior na kwietniowkach
W końcu 9 miesięcy o kupach gadaliśmy więc wc mnie jakoś nie szokujemaggie86, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wieczorem pojedyncze straszyki. O 6:30 pobudka z dosc mocnymi skurczami, o 7 obudzilam meza zeby cos zjal. O 8:20 przyjecie na oddzial z 7 cm rozwarcia. Wody przebila polozna na moja prosbe o 9:30. Pelne rozwarcie o 10:35 i 10:45 Olusia
2 min i lMilitta110816, Eweliśka, lysinka, mantissa, Fasia, natt, liwi, Klaudia90, Rudzia, maggie86, Jaga, Krysti, CzaryMary, Zima, Nadzieja84, sylvia007, Aguś86, KasiaKwiatek, MartaAlvi, olka30, Justinka, liloe, Ulka84, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszla Ignaśia Podusia
jestem bardzo zadowolona z niej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/914326cbf3b8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27bd44d87ee9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 16:40
lysinka, Ewelcia, Klaudia90, Eweliśka, mantissa, Militta110816, MartaAlvi, Robotka1, Ida, weronika86, Justinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zacznę od Meza. Pogadaliśmy dzis rano, przytulił I nawet przepraszał ze się wściekał na mnie. Ale zmiękł dopiero jak się dowiedział o skurczach i ze jedziemy na ip.
Za wczoraj się tłumaczył, ze on był zły ze poszłam na ten spacer po nocy, żeby mu zrobić na złość I dlatego się nie przejął, a śnieżycy nie widział!!! A dlaczego? Bo rolety były zasłonięte.
Ale juz mu powiedzialam, ze jak ja płaczę to on ma reagowac. Lepiej nawet żeby okazał złość niż obojętność.
Juz miedzy nami jest ok:)
Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie Kochane:-*
A ja zostałam w szpitalu na obserwacji. Skurcze się piszą ale były na poziomie ok 30,tylko. Mniej niż ostatnio, a boli jak cholera. Niski próg bólu. Zaraz ponowne ktg. 1 cm rozwarcia. Jak nie pójdzie do przodu to wyjde, ale pewnie po świętach juz. Ja powiedzialam ze bez dziecka nie wychodze:P musi sie rozkręcić. Cieszę się ze nie będę się w domu denerwowac czy to juz i ze tu jest stala kontrola skurczy i małego. Tylko jedzenie cieniznamf, KasiaKwiatek, lysinka, Robotka1, weronika86, Justinka, Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość