Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:I jeszcze chcialam zapytac czy Wasze dzieci tez tylko spia, jedza, robia kupe, czasem placza i znowu spia itd?
My jak spimy w dzień w łózku to zazwyczaj przysypiamy u mnie na brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 14:33
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy normalnie fukncjonujemy w dzien, telewizor wlaczony, pralka chodzi, robimy wszystko normalnie. Mala ladnie spi sama w lozeczku, ja moge obiad isc zrobic nawet bez problemu, ale mamy mieszkanie 2pokojowe, wiec moze dlatego slyszy mnie gdzies ciagle. Jak dzis wyszlam po karmieniu sie nawet nie obudzila
I nie bylo mnie 1 h 20 min, i jak wrocilam dopiero sie obudzila przy zmianie pampersa i na karmienie 10minutowe
I znowu spi
maggie86, mf, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:I jeszcze chcialam zapytac czy Wasze dzieci tez tylko spia, jedza, robia kupe, czasem placza i znowu spia itd?
Tak było, ale przestało być tak dobrze.Coraz dłużej ślepia otwarte, zwłaszcza w nocy, albo kiedy chcę zjeść śniadanie.
-
nick nieaktualnyTo Ida wyobraz sobie, ze moja dzisiaj w rozku byla, w srodku rozka w kocyku a w nocy przez sen nakrylam ja koldra i przytulilam reka... Masakra, cala spocona byla
Oczywiscie zaczelam panikowac, ze dziecko sie spocilo tak, ale przebralam ja, odkrylam i wszystko wrocilo do normy
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Ja się zastanawiam jak Ninę przestawić, żeby w nocy spała, a w dzień aktywna była!https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
liwi wrote:militta powodzenia na wizycie
NY ogromnie gratuluje.
Zima, ściągnełam Cie myślami chyba bo pamiętam ze termin miałaś identyczny jak ja i tak sobie wczoraj o Tobie myslałam.
A tak sie platam po forum to tu to tam, bylo nas troche na ten sam termin, nam chyba ovu wyznaczyl owulacje na ten Sam dzien jak dobrze pamietam;) ja nadal czekam, Ty juz moze tulic malenstwo. Widze ze imie tez wybralysmy to samo
shimmer_lip wrote:A dziś się obudziłam z opryszczkądruga w tej ciąży a wcześniej po leczeniu heviranem w mega dawce miałam spokój na 8 lat!
Witaj w klubie, tez mi wyszlo dzis cholerstwo. Mam nadzieje, ze obedzie sie delikatnie.. Bez przezutow!! Niestety ja podatna jestem jak oslabiona, przeziebiona, za duzo slonca, wiatru itd... Tez 2 raz w tej ciazy.
Pierwsza corka spala z nami od urodzenia praktycznie do 4 roku zycia, jakos tak sie przyzwyczilismy. Ale juz ciasno bylo I niewygodnie wiec musielismy ja przekonac do spania w Jej pokoju. Na poczatku czesto do nas przychodzila w nocy I niechciala zasypiac u siebie. Ale teraz juz jest ok. I cos mi sie wydaje, ze teraz bedzie tak samo
liwi lubi tę wiadomość
-
Juz po wizycie.
A wiec tak rozwarcie na 2 palce co daje 3,5-4cm. Szyjka zgladzona.
I waga wyszła teraz 3459kg..kuzwa o co kaman.. Mala glowa bardzo nisko i pewnie dlatego taka wyszla..
BDB 9.39
AC 34.78
FL 7.21
Odnosnie porodu.. Mam meza wykorzystac bo do 10 mam urodzic ale mowie ze wykorzystuje i nic.. Podlogi na kolanach szoruje i wogole.. Jak do 10 nic sie nie ruszy to 13 mam sie zglosic do szpitala na wywolanie. I lekarka powiedziala ze nie moze mi dac skierowania na cc.. Ta decyzje juz podejmia lekarze jak trafie do szpitala.
Biore meza dzis w takie obroty ze bedzie mial dooooscccwod tez juz ubylo i ma bardzo malo miejsca mala juz.. Ciasno,i wogole.. Ze ciezko usg bylo robić.
Za to lekarka mi tak głęboko 2 palce wsadzila ze myslalam ze sie posram za przeproszeniem, powiedziala ze musi tak pierwszy raz sie tak jej zdarzylo ze tak bolesnie i gleboko mi gmerala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 15:28
-
Czary zwracam honor. Lazienka dziala. Dzis o 10:45 powitalismy Olusie. 3120 g i 53 cm
Militta110816, mf, ustronianka24, Rudzia, natt, lysinka, Ida, maggie86, Angela89, liwi, Fasia, CzaryMary, shimmer_lip, Eweliśka, mantissa, Gosha, Ewelcia, Klaudia90, Zima, Lali, adk_1989, mimka84, Nadzieja84, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Agga, Robotka1, weronika86, Justinka, liloe, mila79, Murraya lubią tę wiadomość
-
Oooo kurde
gratulacje :*
Ona serio chyba dziala ide ja sprzatac mam dwie to dwie posprzatm
Ale jaja z tym wc hicior na kwietniowkachsylvia007, Rudzia, Agusiek89, lysinka, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, Nadzieja84, Murraya lubią tę wiadomość