Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio dokładnie do przeżycia oba
sąsiadki z łóżka córcia drze się jak opetana więc nie śpię, mój śpi grzecznie na noworodkach, wzięli żebym odpoczela
Gratulacje no nowych bobaskow urodzonych jak komuś nie gratulowalam, jutro się odezwęRudzia, mf, Krysti, Eweliśka, Fasia, haneczka, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Lwica nie zamartwiaj się. Czy poród sn czy cesarka - nie ważne - ten sam skutek
Ehh masz racje. Tylko przez cała ciąże był lepkiem w dół a teraz na koniec takiego fikołka. Nastawiłam sie na SN..
i chciałam poród w wodzie a tu dupa...
Ale powinnam sie przyzwyczaić ze moj syn nie chce współpracowac na żadnym USG tez nie chciał :]
Mały uparty baranek już pokazuje swoje humorki:] -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jak podejrzewałam wszystko w nocy przeszło... O co chodzi??
MF nie ma na nic reguły. Każda ciąża jest inna i każdy poród jest inny. Ja przed porodem miałam nagle ze 2kg więcej a niektóre mniej bo mi się chyba woda zatrzymała
A no i mój dziś nie wraca ;( -
mf wrote:to faktycznie nieciekawie... ale jutro na Swieta przyjedzie?
No raczej nie. Bo z Wrocławia pod Gdańsk musi dojechać a potem w poniedziałek musiałby wracać.
Chyba, że znajdzie prawnika, który mógłby to w jakiś sposób załatwić za niego ale juz dwóch odmowilo. -
Dzień dobry w ten wielko-sobotni poranek.
Lwica słyszałam i czytałam,że bardzo ryzykowne jest przekręcanie dziecka...ja bym się nie zdecydowała chyba,że miałabym 100% zaufania do lekarza i wolałabym cesarkę. Spróbuj sama podziałać, myj podłogi na kolanach i w pozycji na pieska pochyl przednią część ciała - to pod sam koniec ciąży poskutkowało u mojej siostry .
Ania zgadzam się z mf,że mąż mimo tej sytuacji z tatą powinien jak najszybciej jechać do Ciebie bo to już trochę trwa a chyba dzieci i Ty jesteście teraz ważniejsi a ta blokada psychiczna niekoniecznie jest zdrowa dla Ciebie i dziecka w brzuchu.
edit: sprawy też można chyba załatwiać w innym terminie? nie dało się wcześniej... kurcze martwie się o Ciebie-trudna sytuacja.
Niestety po sprzątaniu ani jednego skurczu nie było!
Miłego dnia dziewczyny, kładę się jeszcze spać buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 07:58
-
Bryy
Nadzieja WIESIOLEK ANI LISCIE MALINY NIE SA NA WYWOLANIE CZY PRZYSPIESZENIE PORODU!!!
mają jedynie sprawić że jeśli akcja się rozkreci SAMA to ma przebiegać sprawniej.
Idę przygotowywać koszyczek:)Nadzieja84, weronika86, CzaryMary, Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOsz te skurczybyki straszaki! Dziś mnie przecioraly ponad 4 godziny!
Było już tak ciężko że zadzwoniłam do położnej zapytać co robić. Kazała mi prprzyjechać do szpitala. No to o 4:40 pojechałam i ustaly. Na ktg kilka pojedynczych ale nic specjalnego. Szyjka nadal tylko 3 cm rozwarcia więc wróciłam do domu.
Także Anka możemy przybic sobie piątkę!
Idę spać bo dziś spałam całe szalone 40 minut... -
ania nie wiem co napisac...strasznie ciulowa sytuacja...
mf mi przez ostatni tydzien spadl kilogram, zobaczymy ...
mala u mnie na bank zeszla do kanalu rodnego juz...nie bola zebra przy przekrecaniu sie tylko ta mala istotka wierci sie niemilosiernie intoruje sobie droge... dzisiaj pelnia dziewczyny!!!! ja w pelnie nie rodze! a maz chce dzisiaj..odjebalo mu! bo jakis czerwony ksiezyc jest...faceci...
i tekst z wczoraj...wera ty zaraz faktycznie pekniesz..jaki ty masz brzuch duzy!!! zorientowal sie w czas!
no i ponoc cycki mam fajne....menda znow cos chce pewnie hehehehe