Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ida pieknie sie synek ustawil
gratuluje...
mf wiem co czujesz..my z calen rodziny obchodzimy swieta inaczej a ludzie nadal pytania typu...jajka pomalowane?...tesciowa tak zapytala wczoraj chyba z przyzwyczajenia..na to maz : NA RAZIE OGOLONE DO MALOWANIA hehehehe
natt wspolczuje meczarni...i kasiak...jest nas troche meczacych sie....Ida, Lali, lysinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już po wizycie w piekarni, śniadanku i kończę szykować koszyczekJakoś tak ciężko mi się spało dzisiaj, brzuch wydawał mi się taki ciężki i miałam problem z przekręcaniem się i znalezieniem odpowiedniej pozycji
Ania współczuję ci strasznie, mam nadzieję, że uda wam się najszybciej pozałatwiać wszystkie sprawy, bo ta końcówka nieźle już daje ci popalić.
Lwica mam taką samą sytuację z tym, że moja przekręciła się wcześniej i mam już skierowanie na cesarkęNie trać nadziei Leon Bambi się przekręcił tuż przed pójściem do szpitala.
Ida super, że Franek daje ci odpocząćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 08:44
Ida lubi tę wiadomość
-
Iwonka!!!! Gratuluje! Kawal dobrej roboty za toba. Super ze masz to juz z glowy!
Agaa jesz ze raz gratuluje synusia!
Szybkiego powrotu do sil MAMUSIE! Nie nadrobie pewnie mojej nieobecnosci((
MY od wczoraj w domu. Mam wrazenie ze od porodu minely cale wieki.
Co do akcji skurczowj nie dajcie sobie wmowic ze skurcze ktore wam dokuczaja i sa mega bolesne to nie te bo ktg na doopnym poziomie. Moje cala akcje porodowa byly na poz 9-30 w porywach do 68! i to byl max. I przy tAkim chujowym zapisie babka kazala mi isc spac i do domu mimo przyjecia. zmienila sie gadka jak w wywiadzie wyszlo ze maz policjant... niech sie pan ie martwi zona do jutra do 12urodzi syna. I tak sje stalo. Ale musialam sie a pdawde napracowac. Opisze porod jak znajde choc chwilke. Olo daje tak ze oko zmruzylam moze na 6godz od 31 maarca.. padamAguś86, iwonka1077, Eweliśka, KasiaKwiatek, Krysti, mf, lysinka, Nadzieja84, liloe, Agga, maggie86, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Amy witaj w klubie
Moja Ala sie aktywniejsza robi, dzis bez budzika karmienie co 2 h mniej więcej, czasem co 1,5 nie wyobrażam sobie odciągać pokarmu jeszcze po karmieniu, padlabym i nie spała wcale -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Wera, a kiedy przeszliscie na judaizm?
LYSINKA a ty kiedy masz termin na cesarke?????????????!!!!!!!!!!!!
AMY tez przy pierwszym porodzie mialam taka sytuacja..gdzie wmawiano mi ze takie male skurczyki nie moga tak bolec, ze panikuje..a mnie rozsadzalo od srodka! masakra jaksa...skoro dre pizde to znaczy ze boli...skoro nie wstydze sie przy obcych osobach tak krzyczec tzn ze boli!
FASKA co do stanika///moze lepiej sportowy? cyce na bank masz wieksze nic bja kurwa w 7m kupilam do karmienia miseczke e i cycek mi wyplywa...
AMY MI TEZ na cycu stas spadl tyle co tobie...zaraz nadrobi..on jest tak samo zemczony prodem jak i ty...jak odczuwasz karmienie? przyjemnie?
ANIA no wspolczuje...jak juz pisalam..jakbys mieszkala w wrcoku a maz do gdanska dojezdzal a nie na odwrot to sama zorganizowalabym ci pomoc..a tak to za daleko
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dzień dobry
Jak podejrzewałam wszystko w nocy przeszło... O co chodzi??
MF nie ma na nic reguły. Każda ciąża jest inna i każdy poród jest inny. Ja przed porodem miałam nagle ze 2kg więcej a niektóre mniej bo mi się chyba woda zatrzymała
A no i mój dziś nie wraca ;(
Ania, no to witaj w klubie rodzących na jaja. Moje skurcze zmienily sie w bole podbrzusza które juz sie slabo pisaly na ktg. W nocy ustaly. Teraz znów lekkie skurcze i bole, ale postępu w szyjce brak.
Te fałszywe alarmy są b wkurzające. Łączę sie w bólu z innymi mamami ktorym macica robi żarty. Może by jej tak ktos powiedzial ze prima aprilis juz sie skonczylo;) -
haneczka wrote:Ania, no to witaj w klubie rodzących na jaja. Moje skurcze zmienily sie w bole podbrzusza które juz sie slabo pisaly na ktg. W nocy ustaly. Teraz znów lekkie skurcze i bole, ale postępu w szyjce brak.
Te fałszywe alarmy są b wkurzające. Łączę sie w bólu z innymi mamami ktorym macica robi żarty. Może by jej tak ktos powiedzial ze prima aprilis juz sie skonczylo;)haneczka lubi tę wiadomość