Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I jeszcze słów kilka o szpitalnej kuchni. U nas panują kontrasty smaków. Zupa to byla sama sól, dżem sam cukier, a zupa mleczna zero przypraw. Czas na szpitalna wersje Magdy Gessler!!!
weronika86, Gosha, Aguś86, Angela89, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobrze. Chyba nie da sie zle zmierzyc biustu.. obwod w piersiach to obwod w piersiach..
No da się. Wymiary się zmieniają jak siedzisz i jak stoisz, jak mierzysz bez stanika i w staniku. Bez stanika biust trochę opada i wychodzi mniej -
Fasia wrote:Alles kupie po porodzie jak juz bede wiedziala jal duze mam piersi. Poki co chciałam miec chociaz jeden biustonosz do karmienia, bo obecnie nie mam zadnego..
jestem zla, bo człowiek mierzy sie yak jak trzeba, patrzy na tabele rozmiarow wg producenta a tu kuzwa do miseczki miesci mu sie sutek
haneczka dla mnie jedynym rarytasem z szpitalengo jedzenia jest szpitalna kawa inka...nigdy nie udalo mis ei zrobic takiej samejhehe
anka ja juz mowilam, wystawiam cie do guinessa!Anka1501, haneczka, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Werka ja mam sportowe biustonosze, uzywam takich od pierwszych tygodni ciazy ale chcialam miec chociaz jeden typowo do karmienia. Nie chce inwestować w super dobry biustonosz za ponad 100zl bo nie wiem jak sie zmieni moj biust po porodzie, wiec zamowilam cos z tanszej polki
dobrze ze wydalam 10f z amazona a nie 50 w mothercare bo bym sie wkurwila |
-
Anka1501 wrote:No da się. Wymiary się zmieniają jak siedzisz i jak stoisz, jak mierzysz bez stanika i w staniku. Bez stanika biust trochę opada i wychodzi mniej
No to ciul zle sie pomierzylam
Jakich do dupy dzien sie dzis zapowiada, bo mi chumor siada.. -
Fasia wrote:Anka a powiedz mi kiedy jest realna szansa ze maz wroci?
Czekamy jeszcze na decyzje jednego prawnika, którego znalazła siostra mojego. Ona jest sędzia rodzinnym to ma trochę znajomości w tym świecie prawniczym. jak się zdecyduje to dziś wróci w nocy a jak nie to we wtorek w nocy, najpóźniej w środę rano -
Anka1501 wrote:Czekamy jeszcze na decyzje jednego prawnika, którego znalazła siostra mojego. Ona jest sędzia rodzinnym to ma trochę znajomości w tym świecie prawniczym. jak się zdecyduje to dziś wróci w nocy a jak nie to we wtorek w nocy, najpóźniej w środę rano
-
Amy_ wrote:Iwonka!!!! Gratuluje! Kawal dobrej roboty za toba. Super ze masz to juz z glowy!
Agaa jesz ze raz gratuluje synusia!
Szybkiego powrotu do sil MAMUSIE! Nie nadrobie pewnie mojej nieobecnosci((
MY od wczoraj w domu. Mam wrazenie ze od porodu minely cale wieki.
Co do akcji skurczowj nie dajcie sobie wmowic ze skurcze ktore wam dokuczaja i sa mega bolesne to nie te bo ktg na doopnym poziomie. Moje cala akcje porodowa byly na poz 9-30 w porywach do 68! i to byl max. I przy tAkim chujowym zapisie babka kazala mi isc spac i do domu mimo przyjecia. zmienila sie gadka jak w wywiadzie wyszlo ze maz policjant... niech sie pan ie martwi zona do jutra do 12urodzi syna. I tak sje stalo. Ale musialam sie a pdawde napracowac. Opisze porod jak znajde choc chwilke. Olo daje tak ze oko zmruzylam moze na 6godz od 31 maarca.. padam
Dobrze prawisz Amy! U mnie też te liczby na ktg nie były wysokie a poród jednak postępował. Przynajmniej do jakiegoś momentu, bo później już nie patrzyłam.
A w ogóle to dzień dobry! Młody usnął, śniadanie zjedzone, więc czas lecieć do sklepu.haneczka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Kochane mysle o Was często mam dużo do nadrobienia ale kiedyś to ogarne;) podziwiam te mamusie które zaraz po porodzie sie udzielały i dalej to robią
ja mam w skrzynce pełno smsow i odpisuje z wielkim opóźnieniem na wszystko:) jutro wychodzimy, mała ma lekka zoltaczke fizjologiczna. W nocy mi nie spała tylko cyc i cyc;) masakra:) a przy przewijaniu drze sie najgłośniej z wszystkich maluchów:) ale jest najwspanialsza;) dzis mam urodziny, nawet o tym nie mysle bo Lilka przysłania mi cały świat;)
Murraya i Rudzia wstrzelilam sie w termin mysle ze w nagrodę Jacuś i Sofia (co za cudne imię) zaproszą Lilkę na lody a mamusie wypija razem kawęw konkursie na wagę tez jestem liderka
wiec moze dla Lilki zamiast lodów bedzie jakiś fit sorbet:)
Gratuluje kolejnym mamusiom!! Tęskni mi sie za forum i czytaniem Was:*CzaryMary, Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86, Angela89, mf, lysinka, iwonka1077, Nadzieja84, Justinka, liloe, maggie86, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
No to ja mam dopiero kilka dni te mylące sygnaly. Werka to będzie najbardziej znienawidzona nominacja ten guiness Ani.
Anka idź polataj po schodach kurde nie wiem... Z 5 cm to juz dawno powinni Ci pomoc urodzić w szpitalu. Przede mną jeszcze widze długa droga, chyba ze macica spowaznieje w końcu
Werka ja tych właściwych tez nie rozpoznam. Póki jestem w szpitalu spoko. Ale w domu to juz sie będę bala z czymkolwiek jechac na ip bo siara:P I urodze w swojej wannie:)
Artur masz czas do wtorku. Zrozumiano? -
nick nieaktualnyDzień bober.
Ja tylko na chwilke.
Chciałam Wam zyczyc spokojnych, wesołych i przepelnionych ciepłem rodzinnym Świat Wielkiej Nocy. Nierozpakowane niech się najedza pysznosciami po wsze czasy
Ps. Śniło mi się ze Krysti urodziła
Buziaki dla wszystkich od Mary i IwciaFasia, KasiaKwiatek, Anka1501, Lwica, Aguś86, weronika86, Angela89, lysinka, iwonka1077, liloe, Ida, maggie86, mimka84 lubią tę wiadomość