Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kchane moje zaraz zaczynam sprzatac i gotowac i moze znajde jeszcze chwile wolna ale gdyby nie to WESOLYCH SWIAT WAM ZYCZE
PS. Wczoraj wypadl ze mnie centymetr galaretkito moze jednak jestem w ciazy
i moze jednak czeka mnie porod
KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, weronika86, haneczka, CzaryMary, lysinka, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja siostra 60 km od rodziny mieszkala jak zaczela rodzic to do szpitala sąsiadcją zawiuzl bo chlop w delegacji a dziecko do sasiadki i tyle ,mozna sobie zawsze kogos do siebie z rodziny zaprosic kuzynke czy kuzyna ciocie wojka i no problem z kim dziecko zostawic tak ja mysle .
-
nick nieaktualnyFasia zacznie się po prostu konkretem i z przytupem
Mi ani czop, ani rozwarcie, szyjka się skróciła owszem i te przepowiadacze nawet czasem regularne przez kilka godzin ale to tyle. Nic wielkiego się nie dzieje.
Mdło mi tylko jakoś dzisiaj, humor, podły i zero energii i chęci do działania. Jakoś radości nie czuję... -
Anka1501 wrote:Haneczka mój gin chciał mi pomóc w 37 tygodniu, jak byłam w szpitalu. Nie zgodziłam się, po paru godzinach wszystko przeszło. Ja się naprawdę nie oszczedzam. Robie wszystko, sprzątam, chodzę dużo a nawet parę dni temu odsunelam kuchenkę i pralkę, żeby umyć podłogę. U mnie to nic nie daje. Skoro na wtorek mam termin to myślę że na dniach jednak urodze
Zycze Ci z calego serca:) sobie tez. Ja znow man skurcze wiec sobie laze po szpitalu I bujam bioderkami jak radzila Agus:) czekam na odwiedziny:)Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCodziennie mam 1 kg mniej, dzis juz 49 kg
chcialam zeby zostalo mi 50,ale widze, ze nie ma szans
zaraz Wam wstawie zdj mojej sylwetki...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/020919819b00.jpg
9 dni po porodzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:33
Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, Aguś86, Anka1501, mf, lysinka, iwonka1077, mantissa, Nadzieja84, Justinka, Agga, Lali, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moja siostra 60 km od rodziny mieszkala jak zaczela rodzic to do szpitala sąsiadcją zawiuzl bo chlop w delegacji a dziecko do sasiadki i tyle ,mozna sobie zawsze kogos do siebie z rodziny zaprosic kuzynke czy kuzyna ciocie wojka i no problem z kim dziecko zostawic tak ja mysle .
Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, Anka1501, Aguś86, Angela89, mf, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Fasia u mnie też cisza i spokój nic się nie dzieje
Ale ja się tam w sumie nawet i cieszę, bo to mi daje nadzieję, że jak mnie złapie to ino roz
i nie będę się tak męczyć jak nasze biedactwa Ania, Amy czy Haneczka... Nie zamartwiaj się tym bo nie ma sensu, szkoda nerwów. Teraz to już tylko relaksować się powinnyśmy żeby psycha nic nie blokowała
Hwesta! Świetnie wyglądasz!!
Wesołych Świat DziewczynkiCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti moze to wydame sie takie latwe ale nie jest..zalezy od sytjacji..ja tez jakby nie maz bylabym w tak samo zlej sytuacji jam ania...sasiadka? jesli masz dobra to ok..u mnie sa pakistanie a co jak maky sie wygada ze jest zydem? nie beirzesz pod uwage wielu aspektow kazdej indywidualnej rodziny...do ciotki? wujka? mysle ze jesli ania mialaby taka mozliwosc to by sie nie stresowala bo to zaradna babeczka..czasami nie jest tak latwo hop siup
-
nick nieaktualnyWesolych Świat Kobitki mnie nima do tygodnia pozdrawiam :)mam nadzieje ze znajde czas by luknąc co się dzieje :*buzie buzie*Buzie:*byc moze juz z Ignacym się zamelduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 10:45
Fasia, Ulka84, lysinka, haneczka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Krysti nie rzucaj słów na wiatr. Łatwo mówić jak się samemu z mężem i czeka na pierwsze dziecko. Zobaczysz sama później... To wcale nie jest łatwe zorganizować wszystko, a do tego bez konkretnego terminu... Dwa matka zawsze się stresuje czy wszystko załatwiła i zabezpieczyła dziecko, a nie zawsze ma się zaufane osoby blisko na zawołanie.
Pamiętaj, że słowami możesz tu zranić niejedną przez takie stanowcze stwierdzenia...Fasia, Anka1501, Aguś86, Militta110816, Angela89, mf, natt, Justinka, liloe, Lali, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość