Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:23
iwonka1077, Aguś86, haneczka, Rudzia, Nadzieja84, CzaryMary, Militta110816, KasiaKwiatek, Krysti, mantissa, lysinka, Anka1501, Fasia, adk_1989, Lali, weronika86, Robotka1, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Lysinka to może sie spotkamy lub miniemy we wtorek. Ja jestem w jakimś zawieszeniu. Czuje jakies skurcze i bole ale od 5 rano nie miałam ktg. Nie wiem jakie one są, nie wiem czy postępuje szyjka. Zaczynam lapac handre. Jak nic sie nie rozkręci to stad ucieknę
Byla na sali ze mną dziewczyna po terminie 7 dni bez ani pól skurczu nawet przepowiadającego. Wzięli ja rano na wywołanie. Pewnie juz rodzi. Chwile byłam sama Przyszła druga na sale, ale nawet nie zjadła obiadu, bo twierdzi ze rodzi za 2 godziny sn i musi być na czczo:D nie wiem skąd u niej ta pewność skoro na ktg wyszedł jej jeden skurcz?
I zapierdziela po korytarzu juz od godzinywiec sama siedzę, mąż będzie jeszcze później i juz bzika dostaje. Czy tylko ja nie wiem kiedy będę rodzic?
-
nick nieaktualny
-
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
Oczywiście wszystkim Kwietnióweczką życzę zdrowych dzieciaczków,
a nie rozpakowanym szybkich porodówAguś86, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Mysle ze zaraz nam sie watek sam zrobi na 100% dzieciowy. Jeszcze 3-4 tygodnie
Wychodziky dzis do domku. Maz ma byc o 16.00. Home sweet home
Militta110816, mf, Rudzia, MartaAlvi, Fasia, Angela89, Justinka, Krysti, Ida, Lali, lysinka, Anka1501, KasiaKwiatek, liloe, CzaryMary, weronika86, Gosha, maggie86, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość