Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
8485 wrote:dziewczyny pomocy maly ma katar cala noc nie spalam co mam zyc można masc mariankowa?
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwonka u mnie po cewniku zero dolegliwości a szykowałam się na piekło. Piłam baaardzo dużo ponad 3 litry wody dziennie.
Agus super że wychodzicie na święta. Na którym oddziale leżałaś?
Ja też tracę 0.5-1 kg dziennie ostatnio. Mam jeszcze 4 kg do zrzucenia, 10 kg już pożegnałamszwy już mi się rozpuściły a blizna jest w stresie owłosienia łonowego. W bikini nie do zauważenia. Kolejne dziecko też rodzę cesarką
Ida przybij piątkę u nas w nocy karmienie 22, 0.30, 3.40, 7 jestem wypoczęta, że hejKasiaKwiatek, CzaryMary, iwonka1077, lysinka, Justinka, Aguś86, Ida, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia nie wiadomo na razie wszystkie dzieciaczki owłosione
Liloe ja przy córci nie miałam problemu, a teraz wzdęcia jak sikam to jak przy zapaleniu pęcherza tyle że nie piecze, ale coraz lepiej
Mogła któraś urodzić to bym 30 na liście była hihi
U mnie synek grzeczny possie i śpi,ale na razie robi to rzadko więc na razie mało pokarmu ale jutro na wieczór jak już będziemy w domku to jakoś zapanuje nad laktacja -
nick nieaktualnyUwaga są skurcze i śluzu duzo na wkładce juz trzecia w ciągu godziny zmieniona
Ignas szaleje strasznie i boli mnie w krzyżu i czuje mocny ucisk w dole
moj auto odbiera za godzinę i prosi bym spokojnie siedziała zeby auto było i na IP jadę bo boliii.
malinka1984, mantissa, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny