Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Wszystko mozna zrobic jak się dobrze zorganizuje wczesniej .Tak ja mysle to moje zdanie kazdy ma inne i cenie to .
Krysti ja mam opiekę dla syna jak cos, czytaj ze zrozumieniem. Po drugie nie znasz sytuacji to nie pisz głupot.Militta110816, KasiaKwiatek, Angela89, mf, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:No po mnie juz nie widać,poza tym ze brzuch taki mało jedrny
Mało jedrny to nie problem, szybko wróci do normy. Ja miałam obwisly i zajęło mi 2 miesiące, żeby go doprowadzić do jako takiego stanu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 11:07
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Aaaaa ja po szorowaniu łazienek jeszcze nie urodziłam
Ale za to w nocy od 1 do 3 moja córka dostała adhd i szalala na calego.. Głowa mi tak pchala jakby ja wypchnac chciała bolalo bardzo ze az poduszke sciskalam i zakweczalam pare razy.. Przy czym brzuch twardy..
Dzis czeka mnie do sprzatania caly dom 2 pietra i będę robic jajka faszerowane mmmm
Buzie mamusie :*Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, lysinka, haneczka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:LYSINKA a ty kiedy masz termin na cesarke?????????????!!!!!!!!!!!!
Dopiero dostałam skierowanie, pewnie podjadę we wtorek do szpitala się dowiedzieć co i jak, chyba, że wcześniej coś się zacznie
Haneczko to mnie zaskoczyłaś, myślałam, że powitałaś Arturka. Siarą na IP nie ma co się przejmować, ja byłam już dwa razy, za każdym razem okazało się, że wszystko jest w porządkuPowiedzieli mi, że jak przyjadę jeszcze raz to będę leżeć do porodu - chyba podziałało to na mnie, bo moje plamienie w końcu ustało.
Coraz więcej z was ma bolesne przepowiadacze, współczuję bardzo, zwłaszcza, że ja jeszcze ani jednego skurczu nie miałam.
Hwesta jaka ty szczuplutka już jesteś
Ja też znam tylko jednych sąsiadów, a znajomi są tak zapracowani, że ciężko by mi było coś zorganizować.
-
Hej. Mam pytanie jak zwykle. Karmiąc piersią moge uzyć antyperspirantu w kulce?
Kurde no tak się pocę że aż wstyd. Rano brałam prysznic a już czuje ze nie jest ciekawie pod pachami.
Nigdy nie miałam z tym problemu a od porodu jakaś masakra. A moze są jakies inne sposoby zeby się tak nie pocić. No musze się myć kilka razy dziennie bo nie moge ze soba wytrzymać.