Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NY po pierwsze wszystkiego Naaajlepszego!
no i zostalam sama na placu boju
ehh no nic
Moja cora to prawdziwy Baranek
no i grstulacje za porod w dzien terminu
chyba jako jedyna poki co sie wstrzelilas
nie mowie tu o planowanych cieciach
-
Haneczka mój gin chciał mi pomóc w 37 tygodniu, jak byłam w szpitalu. Nie zgodziłam się, po paru godzinach wszystko przeszło. Ja się naprawdę nie oszczedzam. Robie wszystko, sprzątam, chodzę dużo a nawet parę dni temu odsunelam kuchenkę i pralkę, żeby umyć podłogę. U mnie to nic nie daje. Skoro na wtorek mam termin to myślę że na dniach jednak urodze
-
Witam, dzisiaj moj termin ale moj synuś ma to gdzieś
Moze i dobrze we wtorek maja go przekręcać jak wytrzyma to moze sie uda..
Nic idę gotować jajka i koszyk przygotować i lecę do kościoła poświecić jajka;)weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNY wszystkiego najlepszego Kochana!!!
Mary Tobie też Wesołych Świąt!Reszcie naszych kwietniówek oczywiście również, szczęścia i miłości Kochane, lekkich porodów porodów, grzecznych dzieciołków, zdrówka i szybkiego czytania powrotu do formy!!!
Fasia, Lwica, Aguś86, CzaryMary, weronika86, mf, liloe, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia przebijam 5 z Tobą... Mój humor dzisiaj w dole dołów... W sumie nic źle się nie dzieje, ale moje dziewczyny u taty zobaczymy się dopiero w niedzielę popołudniu, mi się nic nie chce, gotuję te jajka żeby były, ze ze święconką może pójdziemy późnym popołudniem. Świąt i nie szykuję bo idziemy do teściów.
Wczoraj skurczybyki były przez kilka godzin, po kąpieli i odpuściły całkiem. Ja wiem, że to przepowiadacze były, czułam, ale moja psychika jakoś siadła...
I jeszcze ta pogoda... -
Wesolych Swiat kobietki
Amy moj Szymek po urodzeniu 2740, po dobie 2620 i po dwoch 2530 czyli 210g mniej ale w normie jest spadek do 10%. My juz po obchodzie ale czekamy na wynik bilirubiny z krwi. Jak bedzie ok wychodzimy. Ciekawe ile bede czekac na ten wynik...
A cyce juz mam pelne mlekaLwica, KasiaKwiatek, haneczka, lysinka, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Czy zawsze przed porodem odchodzi czop? Czy skurcze albo odejscie wod moze sie zdarzyć bez czopa?
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Czy zawsze przed porodem odchodzi czop? Czy skurcze albo odejscie wod moze sie zdarzyć bez czopa?
Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdrowych,wesołych Świąt dziewczynki! Dotrwałyśmy do terminów
Duzo z nas juz rozpakowanych...
Ja dziś do święconki wkładam symbolicznie dla Alicji porcyjkę
Agus u mnie tez cyce pelne mleka, ale czekam az mala sama sie wybudzi, bo zaczyna sie powoli wiercic juzJadla 2 h temu, o 8, ale w nocy nadrobila z jedzeniem jak zwykle, to moze i 3 h pospi.
KasiaKwiatek, Fasia, Aguś86, haneczka, weronika86, CzaryMary, Angela89, lysinka, liloe, maggie86 lubią tę wiadomość