Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Dziewczynki czy mogę wypić szklankę mleka karmiąc piersią ? Zdania są podzielone dlatego chciałam Was zapytać
Ja codziennie pije. W szpitalu dostawałam zupy mleczne i małej nic sie nie działo.
I jogurty wpierdzielam. A teraz zjadłam pół góralka. Mam nadzieje ze nic się nie bedzie działo.
Strasznie mi brakuje czekolady.Anka1501, Gosha, CzaryMary, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Dziewczynki czy mogę wypić szklankę mleka karmiąc piersią ? Zdania są podzielone dlatego chciałam Was zapytać
Anka1501, CzaryMary, Fasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka u mnie też dziś powtórka z rozrywki...skurcze przez 4 godziny, co 9-10-12minut...i przeszły
krzyż napierdala mnie tak, że chyba za chwilę mi pęknie, ale to tak plusami jak chodzę. Po wisielczym humorze z rana zabrałam się za ostatnie okno, umycie łazienek i podłóg, a mój K wytrzepal dywany.
Zaliczyłam święconkę i byliśmy u mojej mamy na urodzinowym obiedzie...60 lat skończyła
Teraz już odpoczywam, mają wpaść przyjaciele, na szczęście tacy co z nogami do góry mogę leżeć.
BTW...zaczęły mi puchnąć ręce i nogi...kuwa...cudowna końcówka
Krysti GO GO MATKA!!! Obyś choć Ty falstartu nie zaliczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 19:03
Anka1501, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Marycha a ja?! a ja?!
No właśnie z Toba mam problem. Moja szklana kula przy Tobie ma zwarcie. Ale swoim wiedzmowatym nosem czuje ze to będzie....... Tez poniedziałek.
Z naszym Kwiatuszkiem będziecie przec i podlewać personel szpitalny wodamiKasiaKwiatek, Anka1501, weronika86, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Anka a mężu wraca czy jednak musi zostać?
Apost mi się skasowal
Śpi teraz i o 22-23 chce wyjechać wiec JUTRO przed południem będzie
Znalazł kogoś kto to załatwi. Będzie musiał jeszcze raz pojechać ale pewnie pod koniec kwietnia na 2-3dniFasia, Rudzia, lysinka, mantissa, mf, weronika86, Lali, Nadzieja84, maggie86, Aguś86, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość