Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti tak jak pisalam rano - śniło mi się ze urodziłas
do bojuuuuuuu
Mf- trzymam kciuki zeby poszło w dobra stronę
A my dzisiaj mamy dzień cyckowy. Wiele moich łez i potu ale młody ssalzawdzieczam to w duzej mierze mężowi bo technicznie mi pomagał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:34
mf, Anka1501, iwonka1077, Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, lysinka, mantissa, Ida, Angela89, maggie86, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:CzaryMary-ale do mojego szpitala mam teraz 100km, a ten, ktory jest najblizej, to nie wiem, czy pobiera krew pepowinowa...nie wiecie, czy kazdy szpital pobiera?
Niestety nie orientuje się w temacie.
Zdecydowalas się na pobranie krwi pępowinowej ? Ile placisz jeśli mogę zapytać? -
Buuu u mnie tez dziś wisielczy humor....
wkurzam się o byle co, czepiam się też o byle co.....wrrrrrr
do tego ten katar po samą bożenę!!! nie da się na ani jednym boku leżeć bo zatyka dziurki!! i do tego opryszczka;/ ale mała, już ją wygryzłam ze złości:)
Wera a Ty nie rodzisz? mówiłaś że jak nie urodzisz do poniedziałku to będzie cud-czyli mam się spodziewać cudu??
juz dziś w moim własnym domu mnie wkurwiało jak mama mówiła że myślała że się coś rozkręciło od wczorj<tak tak, wczoraj się widziałyśmy>
jutro w gości i po jutrze posiadówka roczkowa u szwagierki gdzie będzie cała rodzina męża, ja pierdole zwariuje jak mnie ktoś porówna do szwagierki która ma termin 3 dni po mnie!!!
wrrrrr
MF a czemu jeświ w ogóle zdecydowałaś się na pobieranie krwi pępowinowej?? skoro ona Twojemu dziecku nie pomoże w przyszłości??
idę sobie.paWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:41
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Robotka loooozuj posladeczki . zjedz czekoladę, weź kąpiel, włącz spokojny miuuuzik i cziluj kochana.
BTW przeczytałem ze katar zatkal Ci Bożenęod razu mi humor się poprawił
nie no....dziś mi już raczej nic nie poprawi humoru chyba że sex którego mi się nie chce:P ale na to nie liczę
taaaa katar to niby nic takiego a owkurza człowieka niemiłosiernie;/
kąpiel sobie na pewno zrobię ale tak za 2 godzinki:) pod prysznicem jest szansa że mi się dziurki odetkają od gorąca:)
taka byłam nabuzowana koło południa że poleciałam na marszobieg<miał być spacer ale mnie chmura goniła czorna> 20 minutowy:PCzaryMary lubi tę wiadomość
-
A ja swiateczna atmosfere czuje, Pola jutro ma urodziny a juz dzis zaliczylysmy bal urodzinowy dla dzieci,jutro babcie, prababcie itd
w sumie to nie mam wyjscia i musze miec dobry humor ze wzgledu na corke, mimo ze we wtorek do szpitala.
-
Krysti no to kciuki
Dziś pełnia powinny posypać się nam porody.
U Nas Kacper chyba się szaleju nałykał, brzuch mi faluje od rana aż boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:04
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
LALI nooo to się imprezka szykuje superowska:)
ja nawet czuję atmosferę świąteczną choć nie tak jak zazwyczaj, może temu że poród na karku ??
Lali wstyd się przyznać ale ja zażywam tylko gorących kąpieli pod prysznicem:)a plecy to muszę sobie aż sparzyć, tak uwielbiam gorącą wodę w ciąży.Lali, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wczoraj wylegiwalismy się w cieplej kąpieli
młody spal przed lazienka a rodzice mieli relakssss
Lali, Militta110816, Anka1501, Rudzia, KasiaKwiatek, Justinka, lysinka, mantissa, weronika86, Angela89, maggie86, Amy_, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWykąpana wysmarowana czekam az bedzie mocniej bolało haha gorąco mi tak ze siedzę w majtkach i koszulce na ramiączkach moj poszedł po auto obczaić bo mechanik dzwonił i ze jakas cześć nie pasuje ja pierdziele jeszcze Taxi pojadę
niech choć do północy poczeka Iguś to w swieta urodziny bedzie miał
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 18:34
-
nick nieaktualny
-
Uff dom posprzatany juz
Bierze mnie jakies przeziębienie gardlo pobolewa.. Katar się juz zaczyna..
Od rana wylatuja ze mnie jakies '' glutki''zoltawe sorki za okreslenie.. I przed chwila na papierze ten glut mial z 6-8cm..moze to czop juz sama nie wiem..