Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:http://www.blog.przedporodem.pl/jak-wyznaczyc-terminu-porodu-cz2/
Tutaj jest ladnie opisane i narysowane gdzie znajduje sie macica w poszczegolnych tyg..Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:A mi sie zgadza.. dzidzucha serce moge znalezc wlasnie tam na samym dole jak na rysunku..
zresztą mój dzidziol to jest duży jak na swój wiek i to pewnie też ma wpływ
-
Tak sobie cyca podrapałam , że wygląda teraz jakby mi ktoś z 5malinek zrobił. Którąś z was o tym pisała, mnie też strasznie cyce swedzą, a jak się podrapię to od razu naczynka pękają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:25
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:I nie mowie ze tak jest i juz .. Kazda z Nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze.. U mnie jest tak jak na obrazku
nie mowie ze u Was tez
moja 4 więc trochę szybciej się rozciąga zwłaszcza, że według crl dzidziusia z ostatniego usg dzisiaj jestem w 16tyg2d. Ale prawda jest taka, że u nas wszystkich zupełnie inaczej to wygląda, bo każdy organizm jest inny. A napisz mi jak często podsłuchujesz swojego maluszka???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie spokojnie nie czuje ruchów jeszcze
ale zapewne wnet poczuje
czasem tez czuje się jak nie cięzarna znajomi mówią ze mam ksiązkową ciąze
ale piersi bolą mnie .Ostatnio rwa kulszowa mnie dopadla taki ból w krzyzu nad posladkiem tez az się ruszac nie moglam dwa dni tak .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 18:32
-
Rudzia wrote:Ja praktycznie codziennie sluchan Dzidziusia
ale nie dlugo raczej chwile zeby sprawdzic czy jest okej
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja to chyba bym się uzależniła, to taki cudowny dźwięk, bo maluszka taki mini jeszcze, a Serducho wali jak dzwon!!!
No dokladnie!ja musze codziennie przylozyc detektor bo tak to dzien stracony hihi
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja dlatego nie kupilam detektora bo bym się tez uzaleznila i korby dostala
E tam gadaszna poczatku jak nie moglam znalezc serduszka to cigle sie martwilam ale teraz juz wiem co i gdzie wiec jest luzik
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny