Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co.. Chce sobie wykupic sesje zdj ciazowa gdzies w okolicach stycznia jak juz brzuszek bedzie spory i siw tak zastanawiam czy wybrac sesje w studio czy w plenerze .. Bedzie na pewno bialo sniegowo wiec to moga byc piekne zdj .. Co byscie wybraly ?
-
Rudzia wrote:Wiecie co.. Chce sobie wykupic sesje zdj ciazowa gdzies w okolicach stycznia jak juz brzuszek bedzie spory i siw tak zastanawiam czy wybrac sesje w studio czy w plenerze .. Bedzie na pewno bialo sniegowo wiec to moga byc piekne zdj .. Co byscie wybraly ?
-
sylvia007 wrote:Tylko ją się zastanawiam czy w plenerze będziesz mogla tak brzuszku podkreślić jak w studio.
No wlasnie .ale widzialam pare zdj w google takich sesji na sniegu i nawet fajnie to wyglada.. Tylko brzuszek musialby byc dosc duzy. Zeby bylo go widac.. -
Rudzia wrote:Wiecie co.. Chce sobie wykupic sesje zdj ciazowa gdzies w okolicach stycznia jak juz brzuszek bedzie spory i siw tak zastanawiam czy wybrac sesje w studio czy w plenerze .. Bedzie na pewno bialo sniegowo wiec to moga byc piekne zdj .. Co byscie wybraly ?
Ja jestem już umówiona na taką sesję. Pani fotograf powiedziała, że najlepiej je robić w 7-8 miesiącu, wtedy brzunio już jest fajny i ślicznie wychodzi na zdjęciachJa wybieram sesję w plenerze. Nie lubie osobiście zdjęć studyjnych, chyba że małych robaczków nowo narodzonych
Tylko ja niestety będę musiała sesję zrobić prawdopodobnie w styczniu, bo 7-8 miesiąc to albo będę rodzić albo już Maczek będzie na świeciea chcę zdążyć żeby swój brzuchol sfotografować
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No wlasnie .ale widzialam pare zdj w google takich sesji na sniegu i nawet fajnie to wyglada.. Tylko brzuszek musialby byc dosc duzy. Zeby bylo go widac..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Właśnie się zastanawiam co będę jadła na kolację, zapomnialam kupić sobie biały ser i pierwszy raz od dwóch tyg nie będę miała swojej pasty. Najgorsze jest to, że na nic więcej nie mam ochoty
To jest najgorsze jak w lodówce nie ma tej jednej jedynej rzeczy na którą się ma ochotę ... -
Fasia wrote:To jest najgorsze jak w lodówce nie ma tej jednej jedynej rzeczy na którą się ma ochotę ...
pocieszam się frytkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:29
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Tak rośniemy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ca6c563d6d5.png
Pozdrawiamy!a ty taki piekny brzuchol pokazalas
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dobre frytki nie są złe SYLVIA
Ty ser biały robisz z pomidorem ? i z czym jeszcze ? Bo mam jedną kostke w lodówce to może bym zjadła o ile mam resztę składników ..Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:klaudia skad wzielas taki ladny brzuch w 16tygodniu?????? To ja sie chowam ze swoim. A juz myslalam ze mi urosl..
a ty taki piekny brzuchol pokazalas
Dziękuję!Wyjęłam spod bluzeczki
Sama się dziwię, wszyscy się dziwią... Tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża. Moja mama ostatnio mówi, żebym się tak nie wypinała, a jak się wypięłam to dopiero miała minę
Zawsze byłam drobna i szczupła - mój życiowy kompleks, bo nie wyglądałam jak kobieta tylko ciągle, jak dziewczyna ;p Myślę, że taki brzuszek to wina tego, ze jestem krótka w tułowiu i w brzuszku się to wszystko nie może pomieścićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 19:57
Fasia lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Dziękuję!
Wyjęłam spod bluzeczki
Sama się dziwię, wszyscy się dziwią... Tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża. Moja mama ostatnio mówi, żebym się tak nie wypinała, a jak się wypięłam to dopiero miała minę
Zawsze byłam drobna i szczupła - mój życiowy kompleks, bo nie wyglądałam jak kobieta tylko ciągle, jak dziewczyna ;p Myślę, że taki brzuszek to wina tego, ze jestem krótka w tułowiu i w brzuszku się to wszystko nie może pomieścić
Ja też mam już duży brzuch a jestem 2 tyg za Tobąjak zrobię jutro zdjęcie to wrzucę
też się dziwię, bo wszyscy mówią że w pierwszej ciąży widać dużo później, a mi tak wywaliło, że szok
ale u Ciebie super ta sesja
-
nick nieaktualnyKlaudia90 wrote:Dziękuję!
Wyjęłam spod bluzeczki
Zawsze byłam drobna i szczupła - mój życiowy kompleks, bo nie wyglądałam jak kobieta tylko ciągle, jak dziewczyna ;p Myślę, że taki brzuszek to wina tego, ze jestem krótka w tułowiu i w brzuszku się to wszystko nie może pomieścićja jestem wysoka i jakos brzuch gdzies nie wiem gdzie sie chowa. Na razie tylko piersi mi mega rosna.. dzisiaj na nie spojrzalam i sa wielgachne. Tzn duze bo ostatnio to miseczka A
-
Fasia wrote:Ja też mam już duży brzuch a jestem 2 tyg za Tobą
jak zrobię jutro zdjęcie to wrzucę
też się dziwię, bo wszyscy mówią że w pierwszej ciąży widać dużo później, a mi tak wywaliło, że szok
ale u Ciebie super ta sesja
DziękujęJestem taka szczęśliwa, ale nie ukrywam, że zaczyna powolutku w niektórych czynnościach przeszkadzać. Fasia, trzymam Cię za słowo - czekam na Twój brzusio, uwielbiam oglądać takie zdjęcia:)
Na taką sesję nie jest za późno, polecam - super sprawa!Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:no sliczny brzusio
ja jestem wysoka i jakos brzuch gdzies nie wiem gdzie sie chowa. Na razie tylko piersi mi mega rosna.. dzisiaj na nie spojrzalam i sa wielgachne. Tzn duze bo ostatnio to miseczka A
Mi też cycki urosły, a widać, bo wcześniej nie było za bardzo na co popatrzećMąż tylko się denerwuje, że nie może pomacać, bo są takie wrażliwe, że nie pozwalam
-
nick nieaktualny