Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali sto lat w szczęściu i zdrowiu oraz spełnienia marzeń.
Amy wołowina jest bardzo dobra na anemię bo ma dużo łatwo przyswajalnego żelaza a żeby lepiej sie wchłaniało to najlepiej z czymś co ma wit. C. Ja popijałam sokiem wyciśniętym z pomarańczy i w ciągu dwóch tygodni mi się morfoligia poprawiła mimo że nadal miałam krwawienia.
Lali, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam za zyczenia,jestescie Kochane:*!!
Angela ja jadac do szpitala z corka mialam ciuszki od 62 i niestety zabraklo mi na pierwszy miesiac ciuchow w rozmiarze 56, musialam kupic kilka sztuk po wyjsciu ze szpitala. Najwazniejsze body zeby byly w takim rozmiarze bo trzymaja ladnie pampersa, a spioszki moga byc juz luzniejsze czyli np 62. -
Angela89 wrote:Wszystkiego co sobie zapragniesz :*
A ja mam rozterkę co do ubranek od jakiego rozmiaru powinno się kupować (na samym początku tak od urodzenia do 2 miesięcy )bo jak widze np 62 to dla mnie takie malutkie a 80 np wydaje sie ok a później czytam że 80 niby około 12 miesiąca życia jest okJestem w tym ciemna poradźcie ?
Wg mnie rozmiar zależy od wielkości noworodkaniektóre są malutkie i chudziutkie jak np wcześniaki to wtedy rozmiarówka 50-56, a tak to chyba dla noworodka rozm. 56-62. Wg mojej wiedzy
))
-
Rudzia wrote:http://allegro.pl/angelsound-detektor-tetna-plodu-ktg-gratis-fv-i4683637145.html
Mam taki ale nie od tego sprzedawcy
Dziękizastanawiam się nad kupnem ... ale mam mieszane uczucia
-
Fasia wrote:Dzięki
zastanawiam się nad kupnem ... ale mam mieszane uczucia
Ja nie zaluje ze kupilamfakt na poczatku mnie stresowalo bo nie wiedzialam qtedy xo do czego ale teraz juz wiem gdzie dzidzia jwst i nie mam problemu ze znalezieniem jego tetna
A jakie to cudowne uczucie takk sobie posluchac bicia serca dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny