Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:ja też mam czasem chwilowe zaćmienia, brak koncentracji i logicznego myślenia, z pamięcią czasem też...zapominam o spotkaniach, umawiam kilka reczy na raz, idę po zakupy i wracam z zupełnie czym innych niż potrzebowałam...eh
może to odpływ krwi z mózgu do macicy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AMY to żeś dowaliła z tym rosołem:P bosshhh widzę że co jedna to lepsze akcje:P normalnie zaćmienie umysłu....
a ja sobie zrobiłam wczoraj na wieczór ten rosołek z włoszczyzną i wpierniczyłam 3 talerze:D
za chwilę zamykam biuro i zmykam po córę do mojej mamy:) pewnie napijemy się kawki, posiedzimy pod orzechem i pogadamy:)
mój dziś na weselu, zobaczymy się jutro.
jutro mecz jedzie grać, potem obiad u mojej mamy a popołudniu pępkówka u teściów bo przywieźli wódkę z włoch-szwagierka urodziła.
boshhh jak mi się tam nie chce jechać....Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Ależ miałam dziś pracowity dzień! Ogólnie to odkąd zaczęłam drugi trymestr czuję się gorzej niż w pierwszym, bo wymiotuję
Od rana odkurzałam, ścierałam kurze, myłam podłogi, wieszałam pranie i myłam oknauff! Padam na pysk
ROBOTKA ja miałam to samo co Ty - swędziały mnie piersi, brzuch i nad pupą tak strasznie, że myślałam, że się do krwi dodrapięużywałam oliwki z rossmanna. Kupiłam kilka dni temu balsam na rozstępy z Palmersa i wiesz co? Jak ręką odjął !! odkąd się nim smaruję to swędzenie ustąpiło w 100%. Mega mnie to cieszy
MILITTA ja jestem niskociśnieniowcem od zawsze. Moje standardowe ciśnienie to 100/60 albo i mniej
No i wiecie co - czy Wy też tak macie, że nie czujecie, że jesteście w ciąży ? od wczoraj tak dziwnie się czuję... Nic mnie w zasadzie nie boli, mdłości dalej mam, sutki bolą ale jakoś nie czuję jakbym była w ciąży. Boże żeby tylko z Maczkiem wszuystko było dobrze, bo wizyta dopiero 20 października -
Rudzia wrote:Ja tez bede miala uzywane lozeczko od znajomych
tak jak mowisz zawsze mozna odnowic troche
A jesli chodzi o sutki to mnie bola dosc czesto i zrobily sie takie inne.. takie zgrubiałe? Nie wiem jak to powiedziec
Ale ogolnie tez sie nie czuje jak w ciazyytylko tyle ze mecze sie szybko
Ja mam łóżeczko od kuzyna męża i od mojej Przyjaciółki, także dwa używane. Jedno do odnowienia czyli pomalowania, a drugie śliczne prawie jak nowe. Białe a z przodu i z tyłu drewniana brązowa wstawka z żyrafkąNie widzę nic złego w kupowaniu używanych rzeczy
Rudzia moje sutki też są jakieś dziwne ... większe, ciemniejsze i takie twarde, no i cholernie boląRudzia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Od 8 do 14.30 sprzątałam bez przerwy, a jak w końcu siadłam to zobaczyłam, że tak mi brzuch wywaliło to
od kilku dni lubię się położyć i wtedy dokładnie czuję gdzie jest moja macica i tak ją dotykam delikatnie, to takie dziwne uczucie ale przyjemne. Wyczuwacie już przez brzuch gdzie ona jest?
-
sylvia007 wrote:Hej dziewczyny. Od 8 do 14.30 sprzątałam bez przerwy, a jak w końcu siadłam to zobaczyłam, że tak mi brzuch wywaliło to
od kilku dni lubię się położyć i wtedy dokładnie czuję gdzie jest moja macica i tak ją dotykam delikatnie, to takie dziwne uczucie ale przyjemne. Wyczuwacie już przez brzuch gdzie ona jest?
Ja nie mam pojęcia gdzie jest ... w ogóle jakoś tak mi dziś nie-ciążowo(
-
Fasia wrote:Ja nie mam pojęcia gdzie jest ... w ogóle jakoś tak mi dziś nie-ciążowo
(