Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:No w ciązy mi tak odwaliło
i jednej i drugiej
Szczerze Ci powiem, że teraz zdecydowanie mniej jem słodyczy. Ale przez te tony owoców, litr kakao i jogurty owocowe to ciężko się dziwićewentualnie jak robie jakieś omlety na słodko lub ciasto upieke bo tak to tez nie za bardzo
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Szczerze Ci powiem, że teraz zdecydowanie mniej jem słodyczy. Ale przez te tony owoców, litr kakao i jogurty owocowe to ciężko się dziwić
ewentualnie jak robie jakieś omlety na słodko lub ciasto upieke bo tak to tez nie za bardzo
kakao bym mogła pić ale niezbyt słodkie
owoce - okej uwielbiam, kiwi, grapefruit, pomarańcz, cytrynę
ananas też bym chyba mogła zjeść, ale po nim też robi mi się niedobrze. Co do placków domowych - raczej nic nie piekę bo nie mam na nic ochoty, ale jak pomyślę o kremówce to slinę zbieram z brody
-
Witajcie mamuśki
kiedy ja tu pisałam-już nie pamietam
wczoraj miałam wizytę
maluch ma 8,5 cmtermin waha się ciągle od 8-10.04 ale to się i tak zmieni pewnie jeszcze nie raz:)
NT u mnie wyniosła 1.5mm lekarka powiedziała że wszystko jest w porządku i nie ma potrzeby robić dalszych badać genetycznych.
mam liczne bakterie w pochwie i morduje się teraz z jakimiś globulkami... i saszetkami do picia.
ogólnie waga na ostatniej wizycie pokazywała 53,7 a wczoraj 52,4 także schudłam:) mąż się smiał w poczekalni że pewnie z 4 kg przytyłam..aa tu go zaskoczyłam:)
borykam się teraz z niskim ciśnieniem.. wczoraj miałam u lekarki 100/60 przyjechałam do domu wypiłam słabą kawę i po kawie mialam 97/69 także wcale nie lepsze i dzis z rana tez niskie.. dlatego mnie głowa boli calymi dniami czasami to zawroty mam..
co do płci pani doktor powiedziała że za wcześnie dlatego nie naciskałam może na następnej się dowiemnajważniejsze ze moja perełka jest zdrowiutka
buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:25
Amy, Krysti, KasiaKwiatek, martafr, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Witajcie mamuśki
kiedy ja tu pisałam-już nie pamietam
wczoraj miałam wizytę
maluch ma 8,5 cmtermin waha się ciągle od 8-10.04 ale to się i tak zmieni pewnie jeszcze nie raz:)
NT u mnie wyniosła 1.5mm lekarka powiedziała że wszystko jest w porządku i nie ma potrzeby robić dalszych badać genetycznych.
mam liczne bakterie w pochwie i morduje się teraz z jakimiś globulkami... i saszetkami do picia.
ogólnie waga na ostatniej wizycie pokazywała 53,7 a wczoraj 52,4 także schudłam:) mąż się smiał w poczekalni że pewnie z 4 kg przytyłam..aa tu go zaskoczyłam:)
borykam się teraz z niskim ciśnieniem.. wczoraj miałam u lekarki 100/60 przyjechałam do domu wypiłam słabą kawę i po kawie mialam 97/69 także wcale nie lepsze i dzis z rana tez niskie.. dlatego mnie głowa boli calymi dniami czasami to zawroty mam..
co do płci pani doktor powiedziała że za wcześnie dlatego nie naciskałam może na następnej się dowiemnajważniejsze ze moja perełka jest zdrowiutka
buziaki :*super wieści kochana dzidzia spora twoja rośnie pięknie:) pewnie ze jak wyniki ok to nie potrzeba robič innych to tylko stres ,niskie masz ciśnienie ja tez mam niskie a wcześniej walczyłam z wysokim
pozdrawiam ciepło i udzielaj się częściej bedzie miło im więcej nas tym lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:36
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz posprzatalam ładnie w domciu po odkurzalam podłogi pomyłam w kuchni powycieralam graty i do szafek pochwalam to mi sie podoba teraz leze sobie i eklerka zjadam i herbatą zurawinową zapiłam,czekam na wolną łazienkę bo moj pierwszy się wbił haha ale byłam w łazience u niego i pomarudzilam jak to ja
) on prysznic bierze a ja mrucze
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:41
-
nick nieaktualnyAmy wrote:A mnie całkowicie odrzuciło - jogurtów nie zjem bo słodkie, soków nie piję bo słodkie, szczególnie te kubusie -fuj. Drożdżówkę jakoś wepchnę w siebie ale jak już się zacznie trawić to odpokutuje mdłościami
kakao bym mogła pić ale niezbyt słodkie
owoce - okej uwielbiam, kiwi, grapefruit, pomarańcz, cytrynę
ananas też bym chyba mogła zjeść, ale po nim też robi mi się niedobrze. Co do placków domowych - raczej nic nie piekę bo nie mam na nic ochoty, ale jak pomyślę o kremówce to slinę zbieram z brody
:***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:47
-
nick nieaktualnyHwesta no coraz bliżej jesteśmy siebie
mój Kochany z Pragi Północ jest, straszny patriota lokalny z niego
teraz mieszkamy na Białołęce, na Tarcho
życzę Wam cudownego ślubu, dobrej zabawy i koniecznie fotki daj po wszystkim
no i mam nadzieję, że w środę o 17 się spotkamy na warsztatach, ja będę na pewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 11:59
-
nick nieaktualnyAle wam fajnie niektóre z tych samych miejscowości super ,moze kiedyś zrobimy zlot Kwietnóweczek
i spodkamy się na wypadzie
z dzieciaczkami ja mogę wszędzie dojechać dla mnie to nie problem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:01
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:tak tak wczoraj miała ślub Psotka:)
oj dziewczyny jak dobrze wiedzieć że wizyty przebiegły super:)
Krysti Ty miałaś wpadkę u dentysty a ja z odbiorem córki!!!
mąż zawiózł ją do koleżanki i sam pojechał na trening, a ja po powrocie z pracy miałam ją odebrać i co? dobijam się do jakiegoś domu, psy szczekają, jakiś pijaczek wyszedł no i mówię że ja po Majkę!!
a on oczy na mnie i poszedł po jakąś kumatą osobę....i wtedy skumałam że nie jestem tam gdzie być powinnam!! aaaaleeee mi było głupio, totalne zaćmienie umysłu:P
no ale wybrnęłam i zapytałam tej babeczki o adres tej dziewczynki i trafiłam ufff.
mi sie dziś nie zbyt dobrze spało, do tego zakupiłam w rossmanie soczewki i się okazuje że chyba nie dla mnie, z tej samej firmy co zawsze ale jakieś niewygodne;/ no i 50zł pójdzie się paść na łąkę;/)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
byłam wczoraj w Rossmannie bo widziałam w gazetce że 1 z Pampersa Premium Care są po 37 zł 78szt i zachodze szukam i szukam a tam pusto wszystko wybrane
poszłam zapytać kogoś czy jeszcze są i przynieśli mi z magazynu to wziełam 3 paczki
mogłam więcej wziąć
a i chusteczki z Pampersa 6 opakowań za 25 zł
musze szukać takich promocji bo tak to po 56 zł sąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:13
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam pierwsze objawy zaniku logicznego myślenia czyt. brak mózgu.
Nalałam sobie wrzącego rosołu do miski, po czym nabrałam łyżkę i chlup do buzi, żeby sprawdzić czy dobry. Oczywiście wspominać nie muszę że poparzyłam język i całą jamę ustną? ;P
Cierp ciało jak głupieAngela89, Krysti, Robotka1, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:byłam wczoraj w Rossmannie bo widziałam w gazetce że 1 z Pampersa Premium Care są po 37 zł 78szt i zachodze szukam i szukam a tam pusto wszystko wybrane
poszłam zapytać kogoś czy jeszcze są i przynieśli mi z magazynu to wziełam 3 paczki
mogłam więcej wziąć
a i chusteczki z Pampersa 6 opakowań za 25 zł
musze szukać takich promocji bo tak to po 56 zł są
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy wrote:mam pierwsze objawy zaniku logicznego myślenia czyt. brak mózgu.
Nalałam sobie wrzącego rosołu do miski, po czym nabrałam łyżkę i chlup do buzi, żeby sprawdzić czy dobry. Oczywiście wspominać nie muszę że poparzyłam język i całą jamę ustną? ;P
Cierp ciało jak głupieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:25
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A dużo zabiera tego nam mózgu ?
Zaczynam się bać i co najgorsze że dopiero on do nas wraca po 6 miesiącach po porodzienie wiem jak to wytrzymam, w sumie dopiero mi zaczęło odwalać, więc jeszcze pół roku niespodzianek i kolejne pół po porodzie
więc za rok o tej porze znów stanę się sobą
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Nieźle Amy widze ze nie tylko ja mam tak z tą pamiecią
kipiący na gazie rosół lądujący w buzi= poparzenie.. nie wiem na co liczyłam na cud? -
nick nieaktualnyAmy wrote:u mnie to nie problemy z pamięcią tylko co gorsza nie łączenie faktów, ewentualnie brak logicznego myślenia
kipiący na gazie rosół lądujący w buzi= poparzenie.. nie wiem na co liczyłam na cud?Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też mam czasem chwilowe zaćmienia, brak koncentracji i logicznego myślenia, z pamięcią czasem też...zapominam o spotkaniach, umawiam kilka rzeczy na raz, idę po zakupy i wracam z zupełnie czym innych niż potrzebowałam...eh
może to odpływ krwi z mózgu do macicy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 12:30
Amy, Krysti lubią tę wiadomość