Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Ja smaruje dupke póki co tylko parafiną - bo raczej nie mamy potrzeby, pupka i jajeczka bez uczulen, zaczerwienienia.
i Ignasiowi pupe bede tez przecierac parafiną.
Murraya lubi tę wiadomość
-
to jest leniwiec????
Polarisa gratuluje! ales sie ukryła z tym porodem
Mary mój tez kicha i ma zimny nosek.
dzisiaj nie płacze. ciut mruczy! za godz przyjdzie połozna to ja powypytujeKrysti, Rudzia, Robotka1, Aguś86, CzaryMary, Eweliśka, natt, Ida, lysinka, PsotkaKotka, weronika86, iwonka1077, Justinka, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya, haneczka, MartaAlvi, Ulka84, Lali, Klaudia90, mf, liloe, Angela89, misia83, mimka84, Fasia, mila79 lubią tę wiadomość
-
Aniu nie mam już żadnej wizyty, miałam przyjechać jak się coś zacznie.
ale jestem w kontakcie z lekarzem moim.
nie mogę uwierzyć że to wszystko dzieje się w dzień mojego terminu:) już pal licho kiedy urodzę ale że wiecie, te skurcze po północy bolesne i długo trwające, teraz ten czop..... -
nick nieaktualny
-
No MARY chyba cos zle Ci ta kula pokazala ;/ u mnie cisza.. boze nic sie nie dzieje!! nawet skurcze odpuscily!! Jedynie boli mnie bardzooo spojenie
ja to nigdy nie urodze chyba ;/...
Dzis sprobuje herbate z imbirem podobno tez moze pomoc.. ale juz nie wierze w te sposoby wszystkie.. -
nick nieaktualny
-
My uzywamy teraz babydream i jest ok, ale misiu jest malutki, a one wypadaja rozmiarowo mniejsze, bo czasem tez corci kupuje. Wlasnie wyslalam meza po kolejne paczki do rossmanna. Zuzywamy okolo 10 dziennie. A przebieramy jak sie ubrudzi, ale gdyby sie nie ubrudzil to raz dziennie tyle ze poki co codziennie sie brudzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 12:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501, maggie86, iwonka1077, Eweliśka, Ida, KasiaKwiatek, lysinka, natt, haneczka, MartaAlvi, Klaudia90, mf, Krysti, mantissa, liloe, Angela89, misia83, mimka84, mila79, Gosha lubią tę wiadomość