Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary masz u mnie butle wina za sposób na odbicie! Dwa razy beknęla pozniej 40 min spała tak i nie chciała inaczej a teraz spi w wózku a ja jem rosół!!! Chwała Ci Mary!
KasiaKwiatek, CzaryMary, natt, Ida, Anka1501, Eweliśka, maggie86, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fasiulkaaaaa dajesz kochana!
gratuluje nowych tygodni i donoszonych ciaz
ja oo wizycie..zgodzilam sie na masaz szyjki bo tylko tyle mogla zrobic dzien przed terminem...okazalo sie ze o tej 5 rank czop juz wyszedl caly i polozna mowila ze 1 palec wchodzi kuzno, 2 scisniete czyki mam ok 3cm rozwarcia juzmasaz nie bolal wogole, bardzo delikatna kobietka byla...strasznje chce mi sue jesc i caky czas cos pobolewa ale nie jest zle, jeszcze nie boli tak bardzo..nie chciala nic siecej robic bo twierdzi ze wszystko ladnie naturalnie sie rozkreca
jesli rozwarcie sie zatrzyma kub pojdzie ale wody nie pojda to mam sie wstawic na 15ego kwietnia na 8 rano na wywolanieliwi, KasiaKwiatek, CzaryMary, Eweliśka, Klaudia90, Justinka, Murraya, Krysti, Aguś86, lysinka, natt, maggie86, mf, liloe lubią tę wiadomość
-
A moja własnie zrobiła na spiąco taką kupę, ze aż się boje jej ruszyć.
W sumie dobrze, ze w pampersa bo wczoraj strzeliła kupą prosto we mnie. Nie wiem jak ona to zrobiła bo to mąż ją przebierał ja przyszłam mu tylko podać pieluchę i oberwałam. Całe spodnie, kapcie skarpetki, wszytsko do wymiany.
Jejku ona dalej pierdzi.KasiaKwiatek, Murraya, CzaryMary, haneczka, lysinka, natt, weronika86, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha no nie mogę z tych Waszych dzieci
sikaja jak mali strażacy albo strzelają kupą
nieodrodne dzieci kwietniowek
Werka czyli jest git. Ciało samo pięknie działa! Oby poszło dalej!
U mnie znowu 5 przepowiadaczy co 8-12 minut i siadłyale ja czop a nadal dzierżę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:54
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:U nas schodzi jakieś 15 pieluch dziennie. To jakas masakra. A przebieramy kilka razy dziennie bo on sika zawsze jak już się smaruje pupe...
Olaboga - to dużo! Mój tez leje przy zmianie pieluchy ale ja robię tak ze klade mu na siusiaka tetre i wtedy obsikuje tetre
A co stosujecie profilaktycznie na odparzenia?
Hwesta - super ze mogłam pomoc
Werka - trzymam kciukasy
Mój mi ostatnio strzelił z armaty kupskiem jak mu smarowalam dupine. Myslalam ze mi palec urwieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:57
Ida, Murraya, Eweliśka, liwi, Aguś86, weronika86, mf, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas już tylko ok 6-7 pampersów na dobę, a ciuszki raz dziennie zmieniamy, chyba że przy przebieraniu wybuchnie bomba
Ninka ma to do siebie, że wali kupę zawsze jak kończę ją przebierać! I to idzie w trzech-czterech turach - zgrywus mały
Murraya, CzaryMary, maggie86, mf lubią tę wiadomość
-
odszedł mi czop!! cały podbarwiony krwią!!
jeśli patrzeć na poród z pierwszą córką to może w nocy pojadę
AAAAA!!!!! jestem podniecona:)Klaudia90, adk_1989, Justinka, liwi, Militta110816, CzaryMary, Murraya, lysinka, Eweliśka, natt, Aguś86, Ulka84, Krysti, KasiaKwiatek, weronika86, maggie86, haneczka, MartaAlvi, mf, misia83, Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa teraz jak mala zacznie sie budzic wezme ja na spa, wysmaruje kremikiem oilatum, bo mamy sucha skore, a ten krem jej bardzo pomaga, wymyjemy oczka i przy okazji ja zwaze na golasa :)bedzie placz i krzyk pewnie
Ida, Eweliśka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No właśnie, u nas ro samo- kupa na raty, nigdy nie wiadomo kiedy jest.koniec u jak przewijam to okazuje się że jeszcze nie. Marze o 6 pampersach dziennie....
Ida, Murraya, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:odszedł mi czop!! cały podbarwiony krwią!!
jeśli patrzeć na poród z pierwszą córką to może w nocy pojadę
AAAAA!!!!! jestem podniecona:)
Przypomniał mi się mój czop i moje podniecenie, ach to już historiaMurraya, Robotka1, mf, Agusiek89 lubią tę wiadomość