Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary masz u mnie butle wina za sposób na odbicie! Dwa razy beknęla pozniej 40 min spała tak i nie chciała inaczej a teraz spi w wózku a ja jem rosół!!! Chwała Ci Mary!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, Anka1501, Eweliśka, nick nieaktualny, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do dźwięków to moja piszczy czasem, często mowi " eee e eee" ;) i mało płacze, jak jest głodna to kwili i grymasi i pcha paluszki do buzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:41

nick nieaktualny, liwi lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasiulkaaaaa dajesz kochana!
    gratuluje nowych tygodni i donoszonych ciaz :-)
    ja oo wizycie..zgodzilam sie na masaz szyjki bo tylko tyle mogla zrobic dzien przed terminem...okazalo sie ze o tej 5 rank czop juz wyszedl caly i polozna mowila ze 1 palec wchodzi kuzno, 2 scisniete czyki mam ok 3cm rozwarcia juz :-) masaz nie bolal wogole, bardzo delikatna kobietka byla...strasznje chce mi sue jesc i caky czas cos pobolewa ale nie jest zle, jeszcze nie boli tak bardzo..nie chciala nic siecej robic bo twierdzi ze wszystko ladnie naturalnie sie rozkreca :-)
    jesli rozwarcie sie zatrzyma kub pojdzie ale wody nie pojda to mam sie wstawic na 15ego kwietnia na 8 rano na wywolanie

liwi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, Klaudia90, Justinka, Murraya, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja własnie zrobiła na spiąco taką kupę, ze aż się boje jej ruszyć.
    W sumie dobrze, ze w pampersa bo wczoraj strzeliła kupą prosto we mnie. Nie wiem jak ona to zrobiła bo to mąż ją przebierał ja przyszłam mu tylko podać pieluchę i oberwałam. Całe spodnie, kapcie skarpetki, wszytsko do wymiany.

Jejku ona dalej pierdzi.

nick nieaktualny, Murraya, nick nieaktualny, haneczka, lysinka, nick nieaktualny, weronika86, mf lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak często przebieracie dzieci ? Jak sie nie obsraja oczywiście :p

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:11

nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no nie mogę z tych Waszych dzieci :) :) :) sikaja jak mali strażacy albo strzelają kupą :) :) :) nieodrodne dzieci kwietniowek :)

Werka czyli jest git. Ciało samo pięknie działa! Oby poszło dalej!
    U mnie znowu 5 przepowiadaczy co 8-12 minut i siadły :) ale ja czop a nadal dzierżę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:54

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ueee u nas ok 10 pampersow , a przebieram raz dziennie chyba ze sie kurczak osika ale raczej sie jej nie zdarza, raz na tatę zsikala sie przed kąpielą ;)

Murraya, Aguś86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    U nas schodzi jakieś 15 pieluch dziennie. To jakas masakra. A przebieramy kilka razy dziennie bo on sika zawsze jak już się smaruje pupe...

Olaboga - to dużo! Mój tez leje przy zmianie pieluchy ale ja robię tak ze klade mu na siusiaka tetre i wtedy obsikuje tetre :-)

A co stosujecie profilaktycznie na odparzenia?

Hwesta - super ze mogłam pomoc

Werka - trzymam kciukasy

Mój mi ostatnio strzelił z armaty kupskiem jak mu smarowalam dupine. Myslalam ze mi palec urwie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 11:57

Ida, Murraya, Eweliśka, liwi, Aguś86, weronika86, mf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszla mi waga, dzisiaj bedzie wazenie kurczaka :)

nick nieaktualny, Murraya, liwi, Aguś86, nick nieaktualny, mf lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:23

nick nieaktualny, Eweliśka, Justinka, Aguś86, lysinka, nick nieaktualny, mf, mantissa, nick nieaktualny, mimka84 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:12

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już tylko ok 6-7 pampersów na dobę, a ciuszki raz dziennie zmieniamy, chyba że przy przebieraniu wybuchnie bomba :P Ninka ma to do siebie, że wali kupę zawsze jak kończę ją przebierać! I to idzie w trzech-czterech turach - zgrywus mały :P

Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mf lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:12

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po każdym przewijaniu dupkę smaruję Alantanem plus, na razie odparzeń brak ;)

Ja też używam Dady dwójki już. Pampersy mi śmierdzą strasznie ;/

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odszedł mi czop!! cały podbarwiony krwią!!

jeśli patrzeć na poród z pierwszą córką to może w nocy pojadę:)

AAAAA!!!!! jestem podniecona:)

Klaudia90, adk_1989, Justinka, liwi, Militta110816, nick nieaktualny, Murraya, lysinka, Eweliśka, nick nieaktualny, Aguś86, Ulka84, nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, nick nieaktualny, haneczka, MartaAlvi, mf, misia83, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jak mala zacznie sie budzic wezme ja na spa, wysmaruje kremikiem oilatum, bo mamy sucha skore, a ten krem jej bardzo pomaga, wymyjemy oczka i przy okazji ja zwaze na golasa :)bedzie placz i krzyk pewnie

Ida, Eweliśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:22

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    No właśnie, u nas ro samo- kupa na raty, nigdy nie wiadomo kiedy jest.koniec u jak przewijam to okazuje się że jeszcze nie. Marze o 6 pampersach dziennie....
    Mi się wydaje, że podczas przewijania jak podkurczamy nóżki, podnosimy dupkę do góry to pomagamy maleństwu wycisnąć tą kupkę i stąd ten brak jej końca

Ida, Murraya, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    odszedł mi czop!! cały podbarwiony krwią!!

jeśli patrzeć na poród z pierwszą córką to może w nocy pojadę:)

AAAAA!!!!! jestem podniecona:)
    Ooo będzie dzidzia! Trzymam kciuki!

Przypomniał mi się mój czop i moje podniecenie, ach to już historia <3

Murraya, Robotka1, mf, Agusiek89 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 4113 4114 4115 4116 4117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ