Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Amy to z to Łolek a nie leniwiec
Psotka czy ja dobrze pamiętam ze Ty po biotechu jesteś ? Jakie masz zdanie na temat szczepionek ? Pewnie masz jakieś rozeznanie - Skojarzone czy oddzielnie ? Dzięki za odp.
No niestety ale ja jestem chemikiem. Co prawda z doktoratem i pracowalam tez ze tak powiem w biologii ale jednak nie zglebialam bardzo dokladnie tematu szczepionek.
Mam pod nosem artykul wlasnie o za i przeciw szczepionkom tyle ze po niemiecku i jeszcze sie za niego nie zabralam
ja sama nie wiem co zrobie z tymi szczepionkami. Boje sie szczepic tyle powiem. Z tym ze my chcemy jechac na rodzicielskim w jakas podroz to wtedy bedzie trzeba malego na wszystko i tak zazszcepic. Ale jesli nie pojedziemy to nei wiem co zrobie. Mam metlik w glowie. ale widze ze ty pytasz jaka szczepic a nie czy w ogole
Nasza kolezanka, lekarka, matka trojki dzieci nei zaszczepila na nic ani jednego dziecka: 12, 10 i 2latka.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtoś tu polecał pieluchy muumi kiedyś, kupiliśmy i stały się hitem u nas na zmianę z dada a do pupy tylko olej kokosowy używamy od początku,także z polecenia na forum i nic się nie dzieje, nawet mikro zaczerwienienia nie było:)
CzaryMary, Eweliśka, KasiaKwiatek, lysinka, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Witam się pogrążona w smutku, mąż dziś wyjechał na 2-3 tyg:(
Polarisa gratuluję!!!
Fasia powodzenia, przytulisz dziś Julka!!!
Werka i Robotka trzymam kciuki by poszło po Waszej myśli !!!
Amy Olek słodki,cudny i pocieszny:)
Właśnie miałam o Ciebie pytać.
Nie smutaj się. Przy dzidziusiu te 3 tygodnie mina jak z bicza strzelił.
Co tam u Was? Jak Adasko ?
Angela pytanie 4u - jak odciagasz laktatorem jednego cycka to z drugiego tez Ci leci mleczko ? Jeśli tak to co z tym robisz ? -
Ja po wizycie położnej, zdjęła mi plaster od rany i się okazało ze zasinione mam miejsce nad rana i pod peppkiem a to przez to ze mnie sporo szarpali przy wyjmowaniu małego Nio nic podobno się wygoi
Ale się porodów dziś zapowiada,Fasia, Robotka kto tam jeszcze?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Właśnie miałam o Ciebie pytać.
Nie smutaj się. Przy dzidziusiu te 3 tygodnie mina jak z bicza strzelił.
Co tam u Was? Jak Adasko ?