Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka mistrzu trzymam kciuki za to kichnięcie !!!
Mantissa Julek przesłodko śpi, nie dziwota że kolejka panienek już do niego:)
Amy możesz w końcu lać Olka po dupie bez wyrzutów;)
Ja myślałam że nic dzisiaj nie ogarnę bez mamy i męża a tu jakoś dało radę,prysznic był a mały w leżaczku w łazience leżał zajęty swoimi łapkami, potem obiad zrobiłam na 2 dni, posprzątałam i nawet pranie jedno poszło a mały jakoś współpracuje, teraz na tarasie siedzimy z herbatką.Justinka, mf, Amy_, CzaryMary, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robotka hahaha wal sie
co nie dojem to dopije herbatka koperkowa :p
mówisz że koperkową pijesz na laktację?
no i fajnie że się rozkręciła:)Amy_ lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Justinka miałam sie jeszcze Ciebie pytać. czy po odejściu czopa czułaś że coś w ogóle się zmieniło? jakieś akcje? reakcje??
po odejściu czopa nasiliło mi się jeżeli chodzi o śluz taki z nitkami krwi [do niedzieli] i mega ciągnący się taki budyniowy, mam w sumie do dziś chociaż było parę dni przestoju... po za tym skurcze, brzuch, to ból do zniesienia, nic szczególnego, nasila mi się na wieczór.. ale nic szczególnego... więc u mnie odejście czopa nic nie oznacza
a na pewno nie rychły poród, skoro odszedł 1,5 tyg temu
jutro rano mam stawić się w szpitalu, więc zobaczymy czy coś się w końcu ruszyło
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Właśnie miałam o Ciebie pytać.
Nie smutaj się. Przy dzidziusiu te 3 tygodnie mina jak z bicza strzelił.
Co tam u Was? Jak Adasko ?
Angela pytanie 4u - jak odciagasz laktatorem jednego cycka to z drugiego tez Ci leci mleczko ? Jeśli tak to co z tym robisz ?U mnie mogę nie odciągać 4 godziny i nie miec w ogóle stanika to nic nie poleci. UPARTE MAM CYCKI ! Ale jest takie coś jak muszle laktacyjne gdzie możesz zbierać pokarm
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia,Wercia,Anka - kciuki!
My też jesteśmy fanami Dady, Happy są za sztywne dla mnie i rzep kiepsko trzyma. Pupę smaruję Bepantenem lub Alantanem Plus tak co 2 przewijanie. Przewijam przed karmieniem i jak jest pitrzeba to po karmieniu też.
Chustowała już któraś? -
nick nieaktualnyJezuuuuuusie Anka !!!
Jeszcze z dzień i byś napisała : urodziłam dziecko, chyba czas do szpitala... !
Trzymam kciuki.Anka1501, maggie86, Angela89, Murraya, mf, Bambi85, mantissa, Klaudia90, Eweliśka, KasiaKwiatek, weronika86, PsotkaKotka, Zima lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:zrób se na potem do pudełeczka i noś przy dupie!! zawsze coś gryźniesz:P
mówisz że koperkową pijesz na laktację?
no i fajnie że się rozkręciła:)
koperkową piję ze względu na Olesława, żeby mu jakoś ulżyć z tymi bąkami
robie sobie mix - 2x laktacyjna 2x koperkowa i zalewam gari tak pijem cały dzień
mąż mi daje do dziuba
jak mam ręce zajęte - czyli po staremu
liwi, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
AAAAAAA Fasia urodziła Julianka
"Król Julian urodzony 07.04.2015r. godz. 14.20. Bez znieczulenia. Waga 3400 i długość 51cmkocham Go nad życie! "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 16:45
Amy_, Anka1501, mf, natt, Aguś86, MartaAlvi, liwi, Bambi85, misia83, hwesta, shimmer_lip, Murraya, Gosha, mantissa, CzaryMary, Klaudia90, Krysti, Eweliśka, maggie86, Lali, KasiaKwiatek, mimka84, Fasia, weronika86, PsotkaKotka, Robotka1, iwonka1077, Ida, Ulka84, Zima, liloe, haneczka, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
ale jeszcze nie rodze
Leżę właśnie pod ktg, później zbada mnie lekarz.
Ogólnie to od kiedy zobaczyłam minę mojej ginekolog to się ciągle śmieje
Wpisała mi skierowanie do szpitala, bo przy takim rozwarciu to nie dojechało by do mnie pogotowie po odejściu wódwiec czekam na badanie, zobaczymy co powiedzą. Skurczy na razie brak
Aguś86, mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, weronika86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dzięki dziewczyny
ale jeszcze nie rodze
Wpisała mi skierowanie do szpitala, bo przy takim rozwarciu to nie dojechało by do mnie pogotowie po odejściu wódwiec czekam na badanie, zobaczymy co powiedzą. Skurczy na razie brak
może przebicie pęcherza coś da, że się ruszy... Powodzenia!
-
nick nieaktualnyMy po szczepieniu, tak jak myślałam ja bardziej ryczałam niż ona. Szczepiliśmy na pneumokoki i na wzw b. Ida nie wiem jak to u Was jest ale u nas 5w1 nie jest darmowe. Za to teraz są DTP-A które są płatne ale to nie 5w1 (czyli te acelularne) i mała jako wcześniak ma je refundowane.Bo DTP-W znajdują się te komórki bakterii i one są darmowe. No ale musimy na to czekać bo to dopiero od tego chyba roku weszło że są darmowe i moja przychodnia jeszcze nie dostała kasy na nie..
Ida lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dzięki dziewczyny
ale jeszcze nie rodze
jak cię odeślą do domu bo brak skurczy to chyba padnę na zawałliwi, maggie86, Agga, haneczka lubią tę wiadomość