Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:6 dni po.
Dobrze jest przywitać się z bożenątroszkę jest zaniedbana
ale lada dzień i fryzjer ją odwiedzi
To coś dla kontrastu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8700178aa69e.jpgAmy_, Rudzia, Gosha, Murraya, CzaryMary, Aguś86, mantissa, Justinka, Krysti, mf, sylvia007, Eweliśka, maggie86, mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, misia83, weronika86, iwonka1077, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzieeeekii.. ale jakos tego nie widze
nic mi nie dolega oprocz ostrego bolu spojenia
Fasi też nic nie dolegało i buch Julek
Rudzia niczego się nie da przewidzieć, Już i tak niedługo będziesz tulić Sofi zobaczysz... wiem że się to wszystko w ciul dłuży ale Sofi ci wynagrodzi te frustrację zobaczyszGosha, Rudzia, mf, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya co do bycia samej to, często jestem sama, Amy doskonale wie jak jej mąż pracuje u mnie jest to samo. Ale mam chyba wyrozumiałą córkę albo jeszcze jest grzeczna bo chodzę najedzona, robię obiad, zjadam śniadanie i nie w biegu. Po prostu dostosowałam się do tego jak mała śpi. Teraz jeszcze dużo śpi zobaczymy jak będzie później.
A i mała wąży 2560 przez tydzień przybrała 130 gram. Zakupiłam jej wagę będę ją ważyć co tydzień. Bo na wadze kuchennej nie da się tak fajnie zważyćshimmer_lip, mf lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:a co do bycia samej to, często jestem sama, Amy doskonale wie jak jej mąż pracuje u mnie jest to samo. Ale mam chyba wyrozumiałą córkę albo jeszcze jest grzeczna bo chodzę najedzona, robię obiad, zjadam śniadanie i nie w biegu. Po prostu dostosowałam się do tego jak mała śpi. Teraz jeszcze dużo śpi zobaczymy jak będzie później.
A i mała wąży 2560 przez tydzień przybrała 130 gram. Zakupiłam jej wagę będę ją ważyć co tydzień. Bo na wadze kuchennej nie da się tak fajnie zważyćcałe życie jestem sama co drugi dzień
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My po szczepieniu, tak jak myślałam ja bardziej ryczałam niż ona. Szczepiliśmy na pneumokoki i na wzw b. Ida nie wiem jak to u Was jest ale u nas 5w1 nie jest darmowe. Za to teraz są DTP-A które są płatne ale to nie 5w1 (czyli te acelularne) i mała jako wcześniak ma je refundowane.Bo DTP-W znajdują się te komórki bakterii i one są darmowe. No ale musimy na to czekać bo to dopiero od tego chyba roku weszło że są darmowe i moja przychodnia jeszcze nie dostała kasy na nie..
Które są od tego roku darmowe? A które są klasyczne na NFZ?
O jaaa, Fasiula! Nie za szybko ci poszlo?Gratulujemy!
Fasia lubi tę wiadomość